reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam
Gosienka nie martw się u nas wszystko dobrze.
Miałam zawitać w tym tyg, ale dzięki smsowi robię to wcześniej.

Wieczorami staram się ogarnąć moją drugą dodatkową pracę , a idzie mi jak krew z nosa. Muszę zamknąć cały rok, zostały mi jeszcze 2 miesiące + pity dla pracowników. Przy dwójce nie jest to łatwe. Do tego Leon ząbkował, więc wisiał cały czas na mnie. Ale już jest kolejny ząb. I trochę spokoju.

Poza tym szykujemy się do roczku Leona w tę sobotę, tak to już rok!!! Kiedy to zleciało nie wiem. Zdecydowanie za szybko.
Odpukać u nas wszyscy zdrowi. Jelitówki nas tylko złapały w styczniu, więc Alicja była przez parę dni w domu.

Na dzień babci i dziadka znowu moje dziecko wyszło i występowało!!! Więc jest postęp. Co prawda Alicja najbardziej ze wszystkich dzieci się kręciła, śpiewa kiedy jej się przypomni, kieckę do góry zadzierała, bawiła się bluzką i jedno ramię było gołe. Dziadki mieli przynajmniej ubaw, a dla mnie to wielki jej postęp, że w końcu się przełamała.

Spotkaniowo widzę cały czas jest. I dobrze. Czekam na wiosnę i wtedy na wrocławskie spotkanie na pewno już dojadę.

Ostatnia edycja:
Aniam skoro Emil ma żałować że nie był bo ciocia Agnieszka ma świetna łazienkę to chciałabym wiedzieć. Ot taka babska ciekawość.

A co do wronkowej szafy liczę że dostąpie tego zaszczytu i dane mi będzie zwiedzić i podziwiać zgromadzone eksponaty

Nata jak pojedziesz na oględziny daj znać :-D:-D to też się wproszę . :-D:-D

Aniez - ja tam podzielam zdanie Twojego R na temat ciasta z Nutellą :-D:-D

Gosieńka trzeci dzień na śniadanie możesz u J rezerwować . jajecznicy nie robi ( bo mu zbrzydła przez lata delegacji ) ale pyszne pasty twarogowe na kanapki robi :tak:

Wronka jak nic trzeba oblukać Twoją łazienkę :-D:-D

Ummmm tak piszecie o pysznościach na śniadanie że chyba będziemy robili wspólne śniadania na wyjeździe :tak: :-D A pasty twarogowe lubię :tak: ale tylko ja więc jak mam kupować ser w takich ilościach jakie mam dostępne to mi się zdąży zepsuć :-(

Mamusiu zdrówka! :tak:
Maonka fajnie że wpadłaś :tak:

Idę coś zjeść bo mi żołądek zaraz się wywróci z głodu

Palę i palę w tym piecu i pomalutku robi się znośnie;-) nadal mam na sobie kilka warstw odzieży :-D Emil pana Zdzisia obsługuje i za chwilę dostanę gorącą kawkę z serduszkiem:-)
Mateusz dzisiaj znowu ze szkoły bez plecaka przyjechał :rofl2: dobrze że w szkole panie sprzątaczki go znają i od razu telefon do S został wykonany ;-)

Maonka jestem spokojniejsza że wszystko u was ok. Super że dodatkową pracę masz zawsze jakiś grosz wpadnie.

Mamusia &&&&&&&& zaciskam i czekam na wieści.

Aniam jak nic będę między domkami na śniadania śmigać:-D grunt to się dobrze ustawić.

Onka Karola to wypisz wymaluj Emil, do dzisiaj mówimy że to cycuś mamusi :-)

Trzeba lekcje z dzieciakami obrobić a tak mi się nie chce :zawstydzona/y: Leń od poniedziałku nie rokuje dobrze na cały tydzień;-)

Witam:)

mamuśka - jak wchodzę na bb to pierwsze co robię to Twoich postów szukam i sprawdzam, czy Ty nadal 2w1, ale widzę, że nadal więc zdrówka życzę i kciuki za szybkie rozwiązanie zaciskam &&&

maonka - brawo dla Alicji, moja też podobnie na tych występach się zachowuje, ale w domu nadrabia.

Widzę, że spotkanie udane. Nasz weekend również cudny.
wronka - z nart nici, bo stoki chodzić miały od poniedziałku dopiero, poza tym ja sądziłam, że znajomi górale to na nartach śmigają a oni od 30 lat się wybierają uczyć;-) więc nart nawet nie pakowaliśmy. Poza tym z moich fot to byś się najwyżej pośmiać mogła, za to M. jeździ perfekcyjnie.

Dzieciaki u lekarza były, młoda jeszcze 3 dni ma leki brać, bo jest poprawa. Maciuś gorzej, jakiś robiony miejscowy antybol do nosa dostał. Osłuchowo ok, ale musimy uważać, aby mu dziadostwo na uszy i niżej nie poszło, bo ma predyspozycje, a zaflegmiony jest bardzo i wszystko mu głęboko w nosku zalega. Do tego kolejne zęby idą, więc synuś maruda do kwadratu. No i nas też wzięło. Ja zero oznak poza potwornie suchym i bolącym gardłem, isla się ratuję, M. zakatarzony podobnie jak synuś. Musimy szybko do siebie dochodzić, bo z czwartku na piątek śmigam do Mikołajek i dzieci z M. zostają, więc spokojniejsza będę jak będą zdrowi.

Zmykam, bo młody wzywa.

reklama
nata - jadę wesołym busem, 16 znajomych, więc droga jakoś minie, chociaż 12h mnie przeraża, a zakładają 10h drogi i ok.2h na przystanki. Majty z golfem faktycznie potrzebne, w górach się już przekonałam. Szkoda, że w takim lipnym terminie nam ten wyjazd zaplanowali.

Do góry