reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mamusiu mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje, nie smutaj się i czekamy na wieści.
Sospettosa ja bym do logopedy już pobiegła;-)
Gosienko fajny taki spacer...
Basia mam nadzieję, że koszt naprawy jednak nie będzie taki wysoki, a na chorowanie W brak słów:-( Trzymaj się ciepło.
Zielona Kostka wymiata:-D
Kici fajnie by było jakby dziadkowie się pojawili, my wczoraj odwiedziłyśmy tych na miejscu a dziś po południu dzwonimy do Sulejówka;-)
Agnieszka dobrze, że wyniki ok. U nas też tak śnieżek przyprószył, podobno w weekend ma troszkę jeszcze spaść;-)

Nie wiem, czy wiecie, ale w wypiekach prawie wszędzie, gdzie jest margaryna należy ją zastąpić masłem, albo olejem :) dla zdrowia własnego :)
Zróbcie sobie dla porównania kruche ciasto pod szarlotkę z masłem i z margaryną;-) nie ma nawet porównania:tak:
Gorzej Aniez jak ktoś ma takie dziecko jak moje co masła nie może, olej roślinny pozostaje;-)
Dziś powtórka z wczoraj czyli 2 godziny terapii, ja w tym czasie śmignę po szelki i smyczkę do sklepu:-)
Miłego dnia

reklama
Aniez witamy nową koleżankę na forum :-D:-D Kuba da radę :)
Murzyna zrobię przy najbliżeszej okazji , bo na razie mam sernik .

Gosieńka - my z Aniez ostatnio chciałyśmy sobie zrobić słit focie z rąsi , ale jakoś marnie nam to wyszło :-D:-D
Tak .. tak na te fotki już nazwa powstała :-D:-D

https://www.google.pl/search?q=słit...7HNCZhQeUuIGoDg&ved=0CDEQsAQ&biw=1280&bih=705

jest jeszcze wersja z dziubkiem :-D:-D

mamausia - trzymaj się tam i daj znać . Lepiej sprawdzić 5 razy , bo to już końcówka :tak:

Piździ jak w kieleckim , pisać nie muszę , że mi to nie pasi .
Ja też na forum wleźć nie mogłam przez tą stronkę właśnie :tak:
Także na drugi raz suwaczki z BB montować proszę :tak:

Mamusiu kciuki za was zaciskam!!! Melduj nam się tutaj cobyśmy nie osiwiały z niepokoju o was :tak: ;-)

Aniam jest jeszcze i inna nazwa fotek z rąsi... "samoje*bki" :-D matko co ludzie nie wymyślą :-)

kurcze chyba popełnię dzisiaj muffinki bo w niedzielę zrobiłam i mi się dziecko starsze w nich "zakochało" :tak:

Jestem, wlasnie wrocilam z usg, z Jasiem wszystko ok tylko sie przekrecil i ulozyl miednicowo mam nadzieje ze do porodu przyjmie pozycje wyjsciowa, ale musze przyznac ze zaczynam sie denerwowac. Kaszel jak na razie nie ustepuje a przyjelam juz 3 dawki Duomoxu :-(

Dziekuje dziewczynki za wszystkie &&& i pozdrawiam was serdecznie, mam nadzieje ze jutro mnie wypuszcza.

witajcie ponownie ale mi się humor poprawił Panowie mechanicy tak czarowali że dali radę naprawić bez kupowania nowych części i za całą naprawę zapłacę tylko 150 zł JUPIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!

kici U nas nawet jak będą coś w przedszkolu na dzień babci i dziadka przedstawiać to na bank żadne z dziadków się nie pojawi niestety moi rodzice mieszkają za daleko a teście nie przyjadą bo im się nie chce i już niestety.

mamoPaulinki
my dzisiaj też na 17 na SI śmigamy a tak mi się nie chce przez tą pogodę że szok no ale jakoś się zmobilizuję - nie ma to tamto trzeba działać

mamusiu trzymam kciuki mocno co by się mały przekręcił ale jak nie to cc to nie koniec świata da się przeżyć:-) trzymaj się tam cieplutko, ważne że z małym wszystko w porządku

Mamusiu trzymam kciuki za to aby Jaś się prawidłowo ułożył

Gosieńko - nie bój się nic gdaczącego nie dostaniesz, ale powinnaś być zadowolona z przesyłki :)

Ja dzisiaj biegnę do fryzjera - odświeżyć fryz - bo już moje końcówki wołają o pomstę

Witam.
Chwila wytchnienia, Karola była uprzejma dać się uśpić w łóżeczku więc mam jakieś pół h spokoju. Normalnie usypia przy cycku i muszę z nią leżeć, aż się wyśpi. Natka ma dzisiaj imprezę babciowo-dziadkową w przedszkolu. Na szczęście oboje moi rodzice będą, bo akurat kończą wcześniej pracę. Dziadki z drugiej strony niestety nie dadzą rady przyjść, ale myślę, że jakoś to przeżyjemy.
Choroby odpukać się kończą, mam nadzieję, że chociaż trochę wytchnienia będzie. Na dworze zimnica, więc nie wystawiamy nawet nosa na zewnątrz :-)

Mamusiu, trzymam kciuki za twoje wyzdrowienie i przekręcenie się Jasia.
Basiu, nie miałam zamiaru cię straszyć :-) Moje dziecko to chyba wyjątkowe w tym względzie było. Dobrze, że udało się auto tanim kosztem naprawić. Współczuję dźwigania kochanego klocka :-) Ja powoli zaczynam się buntować przed noszeniem młodszej w chuście bo mi ciąży.
Elvie, gratuluję wagi. Ja bardzo powoli staram się wrócić do wyniku po ostatniej diecie, ale to jeszcze daleka droga.
Aniez, ja margaryny to już nie używam do niczego. Od kiedy Natka się urodziła przestawiliśmy się na masło i obecnie nawet do ciasta masło zawsze dodaje. Trzymam kciuki za bezbolesne pobranie krwi.

Koniec wolnego dla mamusi. Uciekam obiad robić :-)

aniez - dla mnie -2 to zimno potwornie, ale jak przeczytałam ile u Zielonej to przestałam marudzić;-) No i śniegu to u mnie nie ma, jakieś resztki na polach leżą, za to na drogach naszych szklanka i jak mnie pies wczoraj pociągnął to się poczułam jak na lodowisku. Dobrze, że gleby nie zaliczyłam:-D

mamusia - oj ten Jaś kombinator;-) kciuki by się ułożył jak należy. Ciotki w garach mieszają a Ty się melduj, bo siwe nie chcemy być:-D

basia - super, że tak tanio się udało auto naprawić. Niech się więcej nie psuje! Ja więcej w aptece zostawiłam niż Ty w warsztacie.

onka - tego usypiania przy cycu nie zazdroszczę, ja tam wyrodna matka byłam, karmiłam i od pierwszego dnia odkładałam do łóżeczka. O dziwo moje dzieci się patrzyły w sufit lub na karuzelkę i bez płaczu zasypiały i tak jest do dziś. Mega wygodne - polecam!

Nie wiem jak ja to zrobiłam, ale przypadkowo wyłączyłam piec i teraz 20,5 zimnica, a im wyżej tym zimniej, brrr.. Już nadrabiam braki i gorącą herbatką się ratuję.

wronka - jak niania wróci to dylam na pocztę;-)
mamoPaulinki - ta paczkę do Was też wreszcie zawiozę, bo się zmobilizować nie mogłam:zawstydzona/y:

reklama
Dzieńdoberek :-)

U nas nadal biało i lekki mrozik.
Zaliczyłam dzisiaj wizytę u ortodonty w Jeleniej, aparat zamówiony , niestety Mateusz musi mieć dwa zęby wyleczone aby go można było założyć plus dwa mleczaki wyrwane :no: W przyszłym tygodniu będę prosiła o kciuki bo on za dentystą nie przepada i jeszcze to znieczulenie , na razie mu nic nie mówię bo nie chcę aby się denerwował :-(Dzięki tej wizycie zatowarowałam się ;-)znaczy się bardziej dzieciaki, ale dla siebie też coś znalazłam :tak:

Mamusia ale się wystraszyłam , powiedz Jaśkowi aby cioć posłuchał i znowu na głowę stanął :tak: Zdrówka dla ciebie.

Sonia stresu nie zazdroszczę, mnie to czeka w przyszłym tygodniu :no: Super że dzieciaki mają tyle rozrywek:tak:

Zielona he he he Kostka mała kombinatorka;-) Helenka tatusia tak nabiera :tak:

Basia zdrówka dla Wiktorka . Super że udało ci się części załatwić za małe pieniądze :-)

Kici ja co roku robię za babcię ;-) jeśli chodzi o ćwiczenia to też mam płytki na PS3 i pamiętam że siódme poty wylewałam ;-)teraz leżą i się kurzą a właściwie czekają aż dojdę do siebie :tak:

Agnieszka super że wyniki ok :tak: mogę wam podesłać trochę śniegu :-)

Aniez &&&&& za jutrzejsze pobranie krwi Kubusia i za wyniki oby były lepsze. U nas od dawna króluje masło do wypieków też :tak:

Dorotko dzisiaj też zaliczyłam podobny spacer , ale niestety ruch samochodów powodował, że nie było cicho ;-)Czyli przygotowania pełną parą na nowego członka rodziny :-)

Aniam wirtualne słoneczko i ciepełko dla ciebie przesyłam :cool2: bo wiem że z białego syfu nie jesteś zadowolona ;-)

Nata ja się boję że M się wciągnie tak jak mój S w uprawę roli i zwierząt ;-) czekam na listonosza z niecierpliwością :-)

Onka Emilo też przy cycku zasypiał ;-)ale mnie było tak wygodnie :tak:

Elvie jak Lenka lepiej? Ja już się boję jak my w niedzielę wrócimy do domu ile stopni będzie :no: ostatnio jak nas trzy dni nie było to chyba 15 stopni zastaliśmy :no:

Kolejne podziękowania od Emila za trzymanie kciuków , zaliczenie z matmy poszło po jego myśli więc dobrze w garach mieszałyście :-)
Kurcze aż mi się nie chce wierzyć , że my już szukamy dla niego gimnazjum a przecież niedawno do przedszkola chodził ;-)

Do góry