mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Mamusiu mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje, nie smutaj się i czekamy na wieści.
Sospettosa ja bym do logopedy już pobiegła;-)
Gosienko fajny taki spacer...
Basia mam nadzieję, że koszt naprawy jednak nie będzie taki wysoki, a na chorowanie W brak słów:-( Trzymaj się ciepło.
Zielona Kostka wymiata
Kici fajnie by było jakby dziadkowie się pojawili, my wczoraj odwiedziłyśmy tych na miejscu a dziś po południu dzwonimy do Sulejówka;-)
Agnieszka dobrze, że wyniki ok. U nas też tak śnieżek przyprószył, podobno w weekend ma troszkę jeszcze spaść;-)
Gorzej Aniez jak ktoś ma takie dziecko jak moje co masła nie może, olej roślinny pozostaje;-)
Dziś powtórka z wczoraj czyli 2 godziny terapii, ja w tym czasie śmignę po szelki i smyczkę do sklepu:-)
Miłego dnia
Sospettosa ja bym do logopedy już pobiegła;-)
Gosienko fajny taki spacer...
Basia mam nadzieję, że koszt naprawy jednak nie będzie taki wysoki, a na chorowanie W brak słów:-( Trzymaj się ciepło.
Zielona Kostka wymiata
Kici fajnie by było jakby dziadkowie się pojawili, my wczoraj odwiedziłyśmy tych na miejscu a dziś po południu dzwonimy do Sulejówka;-)
Agnieszka dobrze, że wyniki ok. U nas też tak śnieżek przyprószył, podobno w weekend ma troszkę jeszcze spaść;-)
Zróbcie sobie dla porównania kruche ciasto pod szarlotkę z masłem i z margaryną;-) nie ma nawet porównaniaNie wiem, czy wiecie, ale w wypiekach prawie wszędzie, gdzie jest margaryna należy ją zastąpić masłem, albo olejem dla zdrowia własnego
Gorzej Aniez jak ktoś ma takie dziecko jak moje co masła nie może, olej roślinny pozostaje;-)
Dziś powtórka z wczoraj czyli 2 godziny terapii, ja w tym czasie śmignę po szelki i smyczkę do sklepu:-)
Miłego dnia