reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Lenka z Maćkiem też Peppę uwielbiają, Lenie miłość nie przechodzi a Maciek ogląda to, co ona z wielkimi oczami. Sam z siebie to ciągle krzyczy "Traktor Tom" - no, ale chłopak w końcu, więc jak mu się czasem maruda włącza a ja nie ogarniam to mu tego Toma puszczam i dziecka nie ma.

annaoj kce - biedna Alicja, ja też igieł nie znoszę i podobnie bym się darła;-) Kciuki za dalsze badania. Lepiej znać wroga.

Z młodą lepiej, dostała wapno, wellness kids i syrop przeciwkaszlowy. Trzyma się laska. Zobaczymy, co lekarka powie.. Teraz tylko trzymać kciuki za to, by Maciek nic nie złapał, bo ten to prawdziwy facet i jak chory to dramat jest.

reklama
Annaoj - ja troszkę pozwiedzam , a Ty odchowaj troszkę Wiktora . Wiesz że euro camp ma też kampy pod paryżem :tak:
A tam jest co zwiedzać i są dwa parki rozrywki :tak::-D Także jua myślę że trzeba się tam wybrać jak Wiktorek troszkę podrośnie :tak:

MamoPaulinki - piesek jest śliczny , a że kundel to kundel . One są fajne , a dobrze że malutki do Paulinka się nie będzie bała , dwa koszty utrzymania adekwatnie niższe :) jej się zresztą przyda piesek . Taka darmowa terapia dla niej będzie .

Wejsc od kilku dni tu nie moge, bo mi ciagle komunikat o obecnosci zlosliwego softwera wyskakuje i musze kilkanascie razy potwierdzac, ze chce jednak wejsc...

Mialam cos napisac, ale mi wylecialo z pustej palki.
Zla jestem, bo mi @ dokucza, a do tego -35° za oknem. Mloda za godzinke jedzie na zajecia gimnastyczne, a pozniej musze ja na drugo koniec miasta do przychodni dotransportowac (musimy sprawdzic, czy szczepionki ma up to date i mam nadzieje, ze lekarz przyjrzy sie jej nozkom, bo Kostka ma kolana i lydki w innym kolorze niz reszte. Wyglada to jakby bylo brudne - myje ja dokladnie :-D - albo jak siniaki, ktore nigdy sie nie wchlonely...

Mamo Paulinki, Kostka nadal bardzo lubi Pepe.

A High Monster nie widzialam, mloda tez nie (tylko lalki). No ale chyba obejrze. Tutaj w TV tego typu bajek nie ma (pewnie sa na kanalach, ktorych nie mamy). Wiekszosc to bajki i programy edukacyjne i kiszka rzadko sie zdarza.

O, a tu macie widok z mojego okna dzis rano IMG_20140121_085220.jpg

i poranne zabawy
IMG_20140121_084635.jpg

Załączniki

• IMG_20140121_085220.jpg
    IMG_20140121_085220.jpg
    55,8 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_20140121_084635.jpg
    IMG_20140121_084635.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 42
Dzieńdoberek

U nas dzisiaj biało od rana i niestety ślisko na drogach :no:
Zaliczyłam wizytę w szkole, potem fryzjer coby w Bydzi nie straszyć ;-)dotarłam tez do lekarza po skierowanie na dalszą rehabilitacje i tak po 15 do domu wróciliśmy.A tam niestety w piecu ciemno :baffled: i zimno.Głodomory po garach zaczęły szperać a tam pustki więc szybko tosty zrobiliśmy i nastała błoga cisza ;-)

O laleczkach było ;-) Monsterki znam bo Mateuszka koleżanki się nimi interesują, bajki nie widziałam więc się nie wypowiem, ale jak Helka będzie chciała to ją dostanie.Ja już dawno przestałam się zapierać nogami i rękoma bo nasze gusta to nasze a dziecka to dziecka;-)

Dla Agnieszek i Jarosława wszystkiego najlepszego imieninowo :-)

Dorotko piesek cudny, malutki w sam raz dla was a że kundelek to powiem ci nic nie znaczy bo wiem z własnego doświadczenia że one mega wdzięczne są dodatkowo jeszcze za to że może u was ciepło i miłość znaleźć.Nasza Sonia to też polnołąkowa rasa ;-):-D
Helenka też Peppę lubi oglądać :tak: Gratki dla J za rzucenie nałogu ;-)

Elvie uwielbiam twoje teorie ;-) Zdrówka dla Lenki, daj znać co po wizycie.

Sospettosa fajnie że się odezwałaś, super że całą trójeczką jesteście razem :-)

Aniam rosół pewnie pyszny bo wiem że J potrafi gotować :tak:

Nata ja cię dobijać nie będę , mogę przesłać wirtualne ciepełko:cool2:

Aniez chyba mi ten dobry nastrój przysłałaś bo ja dzisiaj też dwoma prawymi nogami wstałam ;-):-D

Anna mam nadzieję że testy pomogą a dla Alicji to pewnie był stres :-( Powiedz B że mu S miejsce zarezerwuje w przyszłym sezonie łowieckim :tak:

Agnieszka obudziłaś się już? ;-)

Ella mam nadzieję że choroby w końcu wam odpuszczą bo ileż można :no:

Zielona u mnie też się ten program pojawia :wściekła/y:&&& za wizytę, ciekawe co lekarz wyduma . Jak zobaczyłam te fotki to od razu mi się dzieciństwo przypomniało , uwielbiałam oglądać obrazy na szybach jak je mróz przyozdabiał :tak::-)

Kittek mam nadzieję że dzisiaj drogi u was bezpieczniejsze .

Wronka jak tam po wizycie ?

Kawa się zrobiła i TO LUBIĘ :-)

Gosieńko ledwo, ledwo...
Dziękuję za życzenia imieninowe :-)
Dzisiaj jeszcze ma przyjść babka z Zeptera bo kupujemy garnki :-) :tak: a ja najchętniej walnęłabym sobą do łóżka...
Dorotko piesek super :tak: moja mama też ma ze schroniska i tak kapitalnego psa samego z siebie jeszcze nie widziałam. Reksio ma już chyba z 9 lat. :tak:

Idę A. poprosić o kawę.

Gosieńko DZIĘKUJĘ w imieniu M - Ty wiesz za co :)
teraz Wy możecie czekać na listonosza :)
I jak było u fryzjera? coś nowego robiłaś?

Aniez - niby kaloryfery ciepłe, ale w biurze mam zimno dogrzewam się piecykiem - mam tylko nadzieję że się nie rozłożę na całego.

Dorota - super, że zdecydowaliście się na pieska :)

Asia - biedna Ala :(

U mnie akcja poczta polska - wczoraj znalazłam na ziemi koło skrzynki awizo adresowane do mnie - M poszedł na pocztę, a tam babka mówi, że ona takiej paczki nie ma i nie wie gdzie ona jest. M zostawił nr telefonu i kazał wyjasnić sprawę - dzisiaj przesyłka się znalazła - podobno listonosz ją zabrał, zapomniał zostawić. W ciągu miesiąca zaginęły mi dwie przesyłki :( ciekawa jestem czy tamtych też zapomniał zostawić.

Hej

Nie moglam się tu dostać przez poł dnia, google chrom mi wyswietlalo komunikat o wirusie i za nic nie chcialo mnie wpuscic, no ale się udało.

Wieczorem przestałam uprawiać czarnowidztwo, na spokojnie usiadłam i przemyślałam ,że być mozej jednak wyjdzie na moje i okaże się, że młody alergikiem jest. Parę razy sugerowalam ostanimi czasy pani doktror,bo B od kilku tygodni chrząka strasznie, nasila się to przy jedzeniu bądź piciu. Idntyczne objawy w dziecinstwie miał moj brat a później, na wycieczce stateczkiem po Bydzi spuchł i okazalo sie,ze alergik.

Pani doktor po odczytaniu wyników, rownież zapytala mnie czy B może byc alergikiem , wiec jej przypomniałam ,że ostatnio to sugerowalam i że B ma uwarunkowania genetyczne bo mój tata był alergikiem, brat jest i mój T. również. Problem jeszcze tylko z tymi ostatnimi luźnymi qpami i bolącym brzuszkiem jest bo nie wiadomo od czego. Na razie mamy skierowanie do alergologa i na zrobienie badania kału na krew utajoną, także szukamy.

Bardzo dziękujemy za kciuki ;-). Wiem, ze wyszła ze mnie panikara straszna, nawet T. mnie do pionu stawiał, ale ja już tak mam niestey, czarnowidztwo to moje drugie imię ;-(.

gosienko ...dziękuję za życzenia :-)

Zdrowka dla chorujących.

Wronak - ja też jestem panikara, ale wolę 10 razy sprawdzić niż jeden raz odpuścić i później żałować.
Trzymam dalej kciuki za wyniki B

Wronka luźne kupy też mogą być na tle alergicznym, ja bym jeszcze robale zrobiła przy okazji badania kału. Nam jeszcze zlecano stopień strawienia, też nie zaszkodzi. Dobrze, że ktoś Cię wreszcie posłuchał, wiem jak to wygląda bo gdyby nie mój upór to do tej pory nie mielibyśmy stwierdzonej skazy białkowej:no: Dalej kciuki trzymamy.
Na wyniki poczekam, dopiero 20 lutego mam wizytę to się dowiem na co ma alergię, tyle, że my na razie pokarmówkę robimy.

No własnie rano o czymś zapomniałam, potem myślałam i skleroza a to przecież dzisiaj:zawstydzona/y:
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Agnieszek i dla szanownego pana Jarosława również;-):-D
Ja dziś tylko myślałam aby się nie połamać ale udało się. Ślizgiem w bok jakoś na przystanek dotarłyśmy a dalej w głąb miasta już lepiej posypane.
Idę położyć młodą bo zasypia nad kopytkami:-p

reklama
Najlepszego dla Agnieszek - Wronka, Aga, Agnieszka, Aniez :) jeżeli o którejś Agnieszce zapomniałam to "sorry taka skleroza" Anez Ty chyba dzisiaj nie obchodzisz, ale co tam w kwietniu pożyczę Ci jeszcze raz

Najlepszego także dla Jarka - Aniam przekaż proszę :)

Małż mi wsiąkł - coś mi tu gdacze, muczy, kwacze - o żreć woła

Koleżanka Julki przyniosła do Przedszkola nową zabawkę - Kucyka - Księżniczkę Lune - no tak się ten mój potwór uparł, że taką chcę - nawet bym jej kupiła tylko tego konika nigdzie nie ma - braki magazynowe, jak smyk już nie ma - to świat się kończy.

Do góry