reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Annaoj - jak Ciebie czytam , to mam wrażenie , że Twoja doba ma przynajmniej 30 h :-D:-D
MOja dobra znajoma o której Ci zresztą opowiadałam na wyjeździe wczoraj urodziła 3 córę :-D Olę :-D

Elvie - ja tam psa wsoółczuję , bo kurde wzięłaś , pewnie też nie masz 100 % czasu dla niego co przy 2 dzieciaków jest nierealne .
Temat macie trudny i tyle i oby się jakoś udało go rozwiązać . Bo nie może być tak że pies w chałupie warunki wszystkim domownikom ustala
Ja z kociambrami sobie radę dałam i leją gdzie powinny ., śpią z OLką właśnie :-D

My dziś tylko na basenik śmigneliśmy i w domku siedziemy .

reklama
Witam wieczorkiem

Goście pojechali , pogadaliśmy do późna i od razu humor mam lepszy :tak:
Sonia została mamą , maleństwo śliczne, całe w łatki tak jak ona :-) rodziną wielodzietna jesteśmy na bank :rofl2:
Małżon miał dzisiaj ostatnie polowanie, wrócił mega wymęczony bo pogonili ich dzisiaj po lesie że ho ho, poszedł Helenkę położyć i zasnął razem z nią ;-)

Aniam ja bym się na basen przeszła:tak: ale jeszcze trochę. Co do ubierania czy żywienia moich chłopaków to sama nie wiem bo i jedno i drugie mega kosztowne ;-) ja im rachunek kiedyś wystawię :-D a tak na poważnie to się ciesze że apetyt mają bo przynajmniej zdrowi :tak:

Zielona ​Helenka też najspokojniej śpi kiedy jest w któreś z nas wtulona :tak: ja też należę do tych pokręconych i jak gdzieś jadę to nawet jak mam budzik nastawiony to czuwam i nie śpię :rofl2:

Filonka teksty Kacperka boskie :-D

Kittek zdrówka dla Majeczki i niech leki w końcu pomogą .

Nata u nas Juleczce chyba klimat służył bo tak wcześnie nie wstawała ;-)spagetti mniam :-)

Mamusia zdrówka dla Natalki i oby tobie się nic poważnego nie wykluło.

Anna mam nadzieję że uda się Wiktorkowi pomóc, super że mazidło pomaga. Zdrówka dla Alicji. Mój lekarz twierdzi że rehabilitacja powinna pomóc i potrzeba na to czasu i niestety tak się dość często dzieje że ja jedno się naprawi to drugie zaczyna dokuczać :baffled: W skali bólowej to jest pikuś z tym co było kiedyś a że ja jestem zaprawiona w boju to luzik ;-)

Aniez ja się musiałam odstresować bo co za dużo to niezdrowo nie ;-)To Kuba może o tej książce z Mateuszem pogadać bo on ją chyba z 4 razy przeczytał :-)

Agnieszka fajnie że masz już z głowy przebrania dla chłopaków, u mnie to będzie poważna przeprawa ;-)

Monia Hanka wymiata :-D Jasne że cycki do przodu oczywiście w staniku push up ;-)kto jak nie ja da radę :tak:

Wronka już niedługo ci wytłumaczę budowę kręgosłupa i układu nerwowego ;-):-) Gratki dla Boryska za apetyt :-)

Dobranoc :-)

Bezsilna jestem.... Maja dusi się od momentu jak tylko usnęła, mimo podania supreminu. Jutro mi koleżanka weźmie pierwsze dwie lekcje, a ja zabieram Maję do laboratorium niech jej zrobią wymaz z gardła :wściekła/y:

siedzę nad kartą monitoringu, jak się do północy wyrobię to będzie git.

spokojnej nocy.

Witam się :-)

Kittek biedna Majeczka :-( zdrówka i oby jej w końcu coś pomogło :tak:
Teksty naszych kwietniowych dzieciaków są boskie :-D :-D
Anna kurcze szkoda małego :tak: dobrze że ta maść zaczęła choć trochę pomagać :tak: Zdrówka dla Ali!

Poszłam spać dzisiaj... i o dziwo czuję się wypoczęta :szok::eek:
J. ma dzisiaj lekcję kinową :-)
Dobra zabieram się za robotę bo mam trochę papierologii

Miłego dnia!

Kittek, jak Majeczka??? A podawałaś wcześniej ten supremin? Bo słyszałam, zę on może takie efekty uboczne wywoływać, w ogóle to opinie o nim czytałam niezbyt pochlebne. Mam nadzieję,że dzisiaj z mają lepiej. :tak:ok spadam, przepraszam,że tylko tyle ale w robocie mam cały czas młyn i to dosłownie. Nie mogę się odkopać, ale tak to jest jak nie ma nikogo kto mógłby mnie zastąpić. Nie wyrabiam ostatnio i najchętniej rzuciłabym tę robotę w cholerę. Co niedziele,aż brzuch mnie boli jak sobie pomyślę,że musze tu przyjść ;-(

Dzieńdoberek

Zaspaliśmy dzisiaj :zawstydzona/y:ale chłopaki szybko się ogarnęli tylko nasza gwiazda miała focha bo ona chce jeszcze spać ;-)

Teraz kawkę popijam, pies pod nogami, kot na kolanach i boska cisza ;-)

Kittek biedna Maja, umęczy się strasznie a wy nastresujecie :no:

Agnieszka też dzisiaj poszłam spać ;-)i efekty było widać rano :-D ja to od miesiąca niewyspana jestem :baffled:

Wronka zawalenia pracą współczuję :no: i stresu z tym związanego też.Niech góra papierów szybko zniknie :tak:

Mamusia jak Natalka lepiej?

Isabela odmeldować się proszę ;-):tak:

Na 10 na rehabilitacje śmigam, podłączę się do prądu, poćwiczę to może się obudzę ;-)

Miłego dnia babeczki

po miesiącu nieobecności w biurze - zawitałam tam - oj cieżko się przestawić

Kittek supreminu nie powinno sie podawać jak dziecko ma kaszel mokry - bo blokuje wtedy wydzieline i mamy do czytanie z duszącym kaszlem - poza tym osadzanie wydzieliny na oskrzelach i płucach.

trzymam kciuki za poprawę zdrówka Mai

Witam się poweekendowo,
widzę, ze temat balów karnawałowych. u nas ma być 5-tego lutego. Q już mi powiedział, że chce być Jakiem z piratów z Nibylandii... tak więc muszę nabyć taki strój dla niego :-)

wszystkim chorowitkom zdrówka życzę!

Gosienko - no to S nieźle musiał być zmęczony jak tak padł :-)

wronka - co do nerwów z pracą to ja Cię świetnie rozumiem... ja z nerwów palce zjadam... :-( mam całe poranione :-( aż patrzeć na nie nie mogę.

kittek - ja myślę, ze powinnyście poprosić o syrop na receptę. tulam mocno i mam nadzieję, że Mai się poprawi.

aniam - dobrze, że kocury już nie leją gdzie popadnie :-) my teraz walczymy z naszymi... czarny ma chyba alergie pokarmową i ma na karku rozdrapane rany... dzisiaj ma przyjść w końcu animonda w puszkach... a biały ma problem z okiem... boshe gorzej niż z dziećmi :-)

Witam:) Mamy w planach dostarczać Lenę do przedszkola przed śniadaniem i dziś się udało, choć noc średnia, bo młody szogun dokazywał, a M. z uśmiechem cytował mi fragment Króla Lwa "Przed wschodem słońca to Twój syn" hehehe, więc w nocy jak się zaczęliśmy śmiać to później zasnąć nie mogłam. Rano na wadze 63,9kg - yupi! Jeszcze 6,4kg przede mną i wrócę do wagi sprzed pierwszej ciąży czyli 57,5kg. Chyba sobie uwiecznię ten moment. kittek - daj znać, jak tam Maja? Nam jak Lena raz się tak dusiła to wzywaliśmy pogotowie i wtedy zapalenie krtani wyszło. gosienko - gratuluję babci;-) tylko jednego pieska urodziła? aniam - super, że koty ułożone;-) Lecę, bo Maciek wzywa, Panie Janie wyśpiewuje i wszystkich nawołuje. Urwis kochany mój:)

reklama
Kittek- zrób wyniki, ale jak się zaflegmia to jest faktycznie problem. &&& za Majunię, bo to już jednak dość długo trwa...

Rano odebrałam wyniki Kuby (krew) i do pediatry, bo leukocyty mega wysokie, CRP też podwyższone, także coś się dzieje. Tzn. po pacjencie choroby nie widać, bo i apetyt ma mega i wesoły, ale niestety trzeba go przeleczyć :( więc z rana uszczęśliwiłam moją mamę :p no i 10 dni tak będzie... jak nie urok... a w czw. miał iść do teatru :( a pediatra zabroniła gdziekolwiek wychodzić... buuu

Do góry