reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
hejka

Tak na szybckia piszę ;-)

U nas wymiana gości :-) Isabelowa rodzinka pojechała a za chwilę przyjechała rodzinka Natowa :-) Uwielbiam ten ruch w domu i pogaduchy przy winku :-)

Jeśli chodzi o pakowanie to jestem jeszcze daleko w polu, jutro od rana zaczynam :tak: Za to mam zawekowane ,dwa słoiki bigosu, kotlety i pieczeń dochodzą , jutro zrobię sałatkę i cycki kurze i spróbuję się zapakować do auta ;-):-)

Pozdrowionka dla wszystkich i buziaczki :-)

witam się piątkowo.

DZIEWCZYNY BAWCIE SIĘ DOBRZE :-) Zazdraszczam Wam i żałuję, że ja nie mogłam do Was dołączyć :-( Wypijcie proszę za mnie :-)

a ja chyba Wam nie mówiłam... prawdopodobnie w przyszłym tygodniu przylecą do mojego biura w sprawie śledztwa przeciwko temu burakowi... 3majcie kciuki!!!

a nie pochwaliłam się, że zrobiłam sobie sama prezent po świętach w postaci Zumby na Kinecta... boshe... wszystko mnie boli... nie mogę wrócić na normalne zajęcia w klubie bo mi terminy nie odpowiadają bo pokrywają się z dniami kiedy mam Q, więc uznałam, że jak już mam w domu fana gier na Xboxa to skorzystam ;-) Tak więc zapraszam na wspólne treningi :-D

kici - szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo ja bym przyleciała na ta zumbę:tak: &&& za śledztwo zaciśnięte;-)

Turystkom życzę udanej zabawy!

Z autem chyba wsio będzie ok, bo silnik pracuje zupełnie normalnie, uff.. No, ale sprawdzić trzeba.
Zmykam zaraz na pocztę, bo mi dwie pary wysyłanych jeszcze przed świętami butów zaginęły. Obie pary wysyłane tego samego dnia, a kupujący mnie już negatywami straszą:/

Dzien dobry.
Widze ze wyjazd zdominowal wszystko wiec zycze Wam udanych wojazy i bawcie sie dobrze ;)
Gosienka alez ruch u Ciebie :)

Mnie Alicja nocami daje do wiwatu z przyczyn niewiadomych. Moze zeby a moze diabli wiedza co bo przeziebienie na wykonczeniu u niej..dzis byl cyrk od 12 do 3 rano. Nie pytajcie jak sie czuje :/

Witam w nowym roku

Dziękuję za gratulacje dla Leonka.

Sylwester udany. Jak to fajnie, jak się człowiek budzi w nowy rok i nie ma kaca. Ale to już mój ostatni bezalkoholowy sylwester :-) Dzieciaki wytrzymały do 22:30. Alicje wystrzały nie obudziły, ale Leonka już tak. Więc po północy siedział z nami.
Psiapsióła przyjechała w nowy rok, oczywiście akcja trzeźwy poranek, więc ją policja zatrzymała do dmuchania.

Po mału wyprzedaje już rzeczy niemowlęce, typu karuzela, mata. Dziś udało mi się sprzedać leżaczek. Fajnie, że tyle ile się dało można odzyskać :-) Szkoda tylko, że ciuszki tak nie idą.

Izabela oj to Wam biedronka zrobiła niespodziankę. Jak przechodzi ospę?
Ella weź też pod uwagę, że nasze maluchy mają codziennie nowe bodźce, wrażenia. I pewnie w nocy mózg przetwarza zdobytą wiedzę i może dlatego się wybudza. Mój odpukać całe szczęście nie zarywa nocek, ale jak przypomnę sobie moją Alicję i to jej niespanie w nocy po 3 godziny, to aż na samą myśl robi mi się słabo. U mojego odkryłam dziś ząbka, jeszcze nie przebity, ale już go widać. Hurtem mu wyszło wtedy 6 ząbków i był spokój do teraz. A ostatnio właśnie coś był marudny i tylko mama mama.

Udanego spotkania dziewczyny. Wypijcie za nieobecne :-D

Witamy z wywczasu,

faktycznie towarzystwo doborowe, bawimy sie przednio. Dzieci roznosily pensjonat, coniektore juz padly, ale Aniamowe i gosienkowe brzdace wciaz niezniszczalne.

Pozdrawiamy :-)

reklama
hejka!

My dziś w domku, oglądamy 'igrzyska śmierci' (ja jednym okiem bo za wrażliwa na niektóre sceny jestem i zdążyłam się już pobeczeć przy śmierci małej Rue) wczoraj i dziś zajęcia miałam, ale odkręcić się nie mogę po sylwestrze. Mój organizm nie łapie dlaczego raz każę mu balować do 6tej, a kolejnego dnia wstawać do pracy o tej samej porze;-) Dobrze, że jutro błogie lenistwo. Sylwester udany, wybawiliśmy się na maxa, T jak zwykle w cyrkowca się zabawiał i z kumplem wygłupiali się na parkiecie więc było wesoło. Maja z dziadkami do północy tańczyła, podobno dziadek się przebrał za babcię i z psem tańczył aby wnusię rozbawić:-D

Dziewczyny bawcie się dobrze w górach. Super wam się udało wyjazd zorganizować :))))) Karkonosze są cudne, dla nas wyjazd był zdecydowanie za krótki. Z moją i T pracą to pewnie następny dłuższy wyjazd nie wcześniej niż w wakacje. Póki co będziemy uskuteczniać krótkie wypady nad morze, chyba, że się z Mają gdzieś wybiorę w ferie.

Isabela jak Tosia? U nas też ospa panuje. Mai kuzynka złapała, a widziały się przed świętami. Teraz tylko czekamy czy Maja i dzieciaczki braci T będą miały bo Maja mogła im sprzedać w święta. Mam nadzieję, że się jednak nie wykluje.

Marta i MamoPaulinki dużo sił i zdrowia dla Was i dla waszych dziewczynek! Oby nowy rok przyniósł Wam same dobre dni!

Maonka gratki dla Leonka, szybko chłopakowi poszło!

Ella może Julka przeżywa coś z przedszkola. Pytałaś panie? Nam się na przykład Maja zsikała podczas gimnastyki (od prawie dwóch lat jej się to nie zdarzyło) bo dzieci nie mogą chodzić do toalety bez kapci, a ćwiczyły stópki na boso. Maja chciała siusiu, ale zakodowała, że pani upomina dzieci jak chcą bez kapci iść. Chciała wytrzymać, ale się nie udało. Bidulka się zestresowała. Może Julcia też jakiś incydent miała w przedszkolu?

Elvie oby z autem wszystko ok było. Pewnie będzie tak jak Aniam napisała, ale w sumie nigdy nie wiadomo. Co do postanowień noworocznych to nigdy takowych nie robiłam bo raczej się ich nie trzymałam.

Kici fajny pomysł z tą zumbą. My ostatnio w święta się na x boxie u brata T. wygłupialiśmy i też zakwasy miałam. Fajna zabawka dla mniejszych i dla większych:tak:

Udanego weekendu!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry