a czemu nie, żadna filozofia :-) U kosmetyczki to nie jeden raz wyszłam niezadowolona.maonka - sama hennę robisz? Podziwiam! Jeszcze się nie odważyłam.
maonka - też sama sobie robię hennę ;-) ja się wtedy w łazience i sypialni zamykam i chłopu wejść nie pozwalam nawet co by go nie straszyć ;-) Rozumiem Cię świetnie, bo raz robiłam w dzień i Q się obudził w tym czasie... ale dziecko miało polewke z matki...
:-) Dobrze, że się nie wystraszył, tylko miał polewkę. :-)
Odkryłam super hennę, do tej pory robiłam taką w proszku, a teraz mam w kremie. Henna Verona znasz może? Super długo się utrzymuje w przeciwieństwie do tych w proszku.
Agnieszka zdrówka dla Janka.
Mamusia oj to się narobiło dodatkowo. Jak Natalka?
Zielona ale hardcore. Jak nie tropikalne upały w lato, to w zimę syberia. Masakra jakaś
Witam
Byliśmy u kontroli dzisiaj i Alicja zdrowiusieńka. Mimo to już jej nie puszczę do przedszkola do 6 stycznia. W piątek jasełka, ale i tak nie pójdzie, bo nie chcę, żeby coś podłapała. Tak jak na mikołaja było. Alicja zdrowa, rodzice po przyprowadzali chore dzieci, bo wiadomo Mikołaj. A za 2 dni jej wyszła angina.
Leon też był zbadany, w sobotę gorączkował, prawie 38. Widać było po nim, że coś go bierze, ale już w niedzielę wszystko w porządku. Zdrowiutki, widocznie organizm zwalczył to coś.
Ubaw mamy z Leona, bo nauczył się pluć i kichać. I teraz chodzi i co chwilę pokazuje i udaje kichanie. Ledwo dziś ich uśpiłam, bo było tyle śmiechu, pokazywał co potrafi. Oczywiście Alicji to pasowało, takie wygłupy. Przez to usypiałam ich godzinę
Teście pierwszy raz zdecydowali się przyjechać do nas na wigilię, więc będzie moja mama i teście. Zaraz muszę stworzyć listę i wysłać męża po zakupy już na święta, bo jutro ma wolne.
Spódniczki przyszły dzisiaj, są śliczne polecam Wam, laska szyje sama, wszystko szybciutko u niej. Tu akurat małe rozmiary, wziełam 110/116
Cudna SPÓDNICZKA TUTU BALET TIUL R1-86/92! (3782519765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Cudna SPÓDNICZKA TUTU BALET TIUL R4-86/92! (3782518977) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
I jeszcze u niej kupiłam strój na karnawał. Alicja ma fazę na syrenkę, więc będzie syrenką ;-)