reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Lusterka się same powinny podgrzać , a na szyby masz nawiew :tak:
jeśli jedziesz gdzieś zimną , a szyby Ci zaparują , czy rano po wejściu do auta to najpierw ten nawiew , jesli jeszcze nie jest ok włączasz klimę :tak: Klima osuszy powietrze i zabierze wilgoć :tak:
Co do parkowania to wsiąść z M i uczyć się do skutku parkowania tam :tak: U nas też pod wiatę ciężko wjechać , bo jest na styk i J mnie kiedyś uczył jak debila kiedy i jak skręcić kołami :-D:-D I teraz bym tam tirem wjechała :-p:-p

reklama
Aniez, Kuba rulez!

Elvie, mam nadzieje, ze tesciowie zaproszenie przyjma i siary nie bedzie.

Moj brat to dupek! Jest bezczelnym, dretwym dupkiem i wkurza mnie strasznie. Ot, napisalam tyle i juz starczy, bo mnie szlag trafi, jak bede sie rozpisywac, a tak to mi lepiej ;-)

Mloda jakas marudna od kilku dni jest, a mi gdzies resztki cierpliwosci wywialo. Do tego pogoda gowniana, jakos w okolicach zera i snieg sie topi, a co sie stopi to podmarza... ech.

Mowilam, ze tutejszy system bankowy jest jakies milion lat za reszta swiata? Otoz chcialam zamowic dla dziadkow fotoobraz Kostki - mam w planie wizyte u swietego, wiec moze wlasnie taki. Na gruperze cos tam znalazlam, za jakies niewielkie pieniadze (oczywiscie szukalam w Polsce). Karty kredytowej nie mam tylko debetowe - bez daty waznosci i bez tego numerka bezpieczenstwa z tylu - znaczy zaplacic sie w necie nie da. OK, wlazlam na PayPal - dalej karta zaplacic nie moge, ale jest postep: widze, ze moge powiazac konto bankowe z PayPal. Klikam, a tam do wyboru Polska i USA :wściekła/y: W Kanadzie zaden smiertelnik nie slyszal o przelewach pomiedzy bankami. Tutaj placi sie albo kartami kredytowymi, albo czekami, albo kase wysyla sie e-mail :tak:

Grrr

Pomyslalam sobie "OK, zrobie ten obraz tutaj i wysle poczta", juz pomijajac ze na wydruk czeka sie do 2tyg (tam gdzie znalazlam), to taki obrazek 150 dolcow kosztuje plus przesylka do PL - noz oszaleli.

No to ktora pospieszy mi z pomoca? Wymyslilam sobie, ze przez Western Union przesle ktorejs z Was kase i poprosze o wykupienie mi kuponu - o tego Produkty: Foto17.pl - laminowany fotoobraz (40 cm x 50 cm lub większy) na blejtramie sosnowej | gruper.pl i oplaci przesylke.

EDIT, znalazlam podobna oferte na allegro, wiec nawet latwiej.

Ostatnia edycja:
to była ciężka noc - u nas 2 w skali wiatru do 100km/h - rano mnie wiatr przewrócił dobrze, że Julka szła z M. Normalnie strach wyjść z domu - ja mieszkam w miejscu gdzie zawsze silnie wieje, wiatr nie ma się na czym zatrzymać, bo mało budynków, a wielka powierzchnia, jezioro i lasy, łąki pod nosem, ale dzisiaj .... to jakaś masakra

Nata u nas było to samo, prawie nie spałam w nocy tak wiało, myślałam że mi blachę z balkonu zrywa takie zgrzyty było słychać. Jeszcze taki mokry drobny śnieg padal jak szłam Ole zaprowadzić ze nie było nic widać...

Hejaniez...świetny Kubuś :-), a ja tam zdrówko Twoje??? Już lepiej?? No i jak Bartuś?Iza....heheheh książkę z lidla dostałam dziś na Mikołaja, T. wczoraj zaprowadził W. na angielski i poszedł po sklepach po łazić, wylądował w lidlu i przytargał dla mnie dwie kurtki....stwierdzam ,że naprawdę fajne są, ale powiedziałam ,że szalony jest bo mam teraz trzy. Nawet się śmiałam,że teraz to zostało my tylko na gwiazdkę zakup nart dla mnie, bo odzież mam a nart nie:-). Będę miała problem jaką kurtkę w góry zabrać heheh :-). Co do książki- nie miałam okazji zagłębić się ale na pierwszy rzut oka jest super zrobiona:-) i ładne zdjęcia ma :tak:annaoj...oj widzę,że też się nalatasz, no ale jak W to pomaga to trzeba się przemęczyć. Oby się wyjaśniło skąd ta wysypka.aniam....tak jak nie przepadam za kotami, tak wczoraj jak zobaczyłam tego rudego...to sama miałam ochotę przygarnąć, a Twoje też takie słodziaki, fajnie ,że zostają dwa, będzie im raźniej:-)U Nas też wieje, ak jechałam do pracy to dużo ogrodzeń na budowach powalonych.. masakra jakaś.Miałam problem ze wstaniem dzisiaj ( w sumie to nie nowość) ale dzisiaj normalnie miałam wrażenie jakby mnie ktoś do łóżka przytwierdził. Moje zmęczenie daje mi się we znaki i zaczyna wychodzić na wierzch, jak zobaczyłam dzisiaj wory pod oczami to się przeraziłam, całe szczęście ,że akurat dzisiaj mam wizytę u kosmetyczki, może trochę mnie podreperuje:-)

WItam się po wietrznej nocy.
Grzmiało i waliło gradem :no: :szok: jak tam u was dziewczyny?? Mam nadzieję że żadnych strat nie macie? I wszystko w porządku :tak:

Aniam mam pytanie jaki tam u was warunki są? Bo A. się zastanawia co zastanie i czy jest sens jechać... a wyjeżdżać bedzie z katowic ok 16 dopiero :no: :-(

Maonka Leoś cudny mikołajek!!!! Buziaczki dla niego!

Dobra idę ogarną chatę bo mi się nalot dzisiaj zapowiada :-D Będzie cała rodzinka DOSŁOWNIE! Także muszę jakieś małe przekąski przygotować bo dopiero ok 19 przyjadą jak wrócimy z treningu ;-) Będzie wesoło :-D :tak:

Miłych mikołajek!!

Pomyslalam sobie "OK, zrobie ten obraz tutaj i wysle poczta", juz pomijajac ze na wydruk czeka sie do 2tyg (tam gdzie znalazlam), to taki obrazek 150 dolcow kosztuje plus przesylka do PL - noz oszaleli.

No to ktora pospieszy mi z pomoca? Wymyslilam sobie, ze przez Western Union przesle ktorejs z Was kase i poprosze o wykupienie mi kuponu - o tego Produkty: Foto17.pl - laminowany fotoobraz (40 cm x 50 cm lub większy) na blejtramie sosnowej | gruper.pl i oplaci przesylke.

EDIT, znalazlam podobna oferte na allegro, wiec nawet latwiej.

Zielona głupie pytania zadajesz , dawaj mi tu szybko co ci potrzeba , za ile i na kiedy :tak:

WItam się po wietrznej nocy.
Grzmiało i waliło gradem :no: :szok: jak tam u was dziewczyny?? Mam nadzieję że żadnych strat nie macie? I wszystko w porządku :tak:

Aniam mam pytanie jaki tam u was warunki są? Bo A. się zastanawia co zastanie i czy jest sens jechać... a wyjeżdżać bedzie z katowic ok 16 dopiero :no: :-(

Maonka Leoś cudny mikołajek!!!! Buziaczki dla niego!

Dobra idę ogarną chatę bo mi się nalot dzisiaj zapowiada :-D Będzie cała rodzinka DOSŁOWNIE! Także muszę jakieś małe przekąski przygotować bo dopiero ok 19 przyjadą jak wrócimy z treningu ;-) Będzie wesoło :-D :tak:

Miłych mikołajek!!

Aga wieje i jest lód straszny na drogach , ta cała breja przewiana wiaterkiem zrobiła szklankę :no: ja bym sobie podarowała , tym bardziej że po południu ma być u nas najgorzej wieczorem ma leźć w waszą stronę . J w dupę z rana babka wjechała , na szczęście mu tylko ryskę zrobiła małą :tak:
Także powiedz chłopu żeby siedział na dupie w domu

Witajcie Mamuśki :)
Chwile mnie nie było ale ostatnio mam młyn straszny. Ciągle sama z dziećmi w dodatku te przeziebienia i jeszcze ALicja marudna sie zrobiła koszmarnie i ciągle chce bym była przy niej. Dzień za dnie mija nie wiem kiedy i na kompa czasu brak kompletnie. Zeby wystartowały i noce i dnie to koszmar sie zrobił. Niech szybko wyjdą bo oszaleje, Musze poczytać co u Was bo od kilka dni mnie nie było.

Życze wszystkim udanych Mikołajek i wspaniałej zabawy dzieciom :)

...no i już wyje...Oesuuuuu :/ co sie stało memu dziecku?

reklama
Witamy i my z wietrznego Bełchatowa,

Wieje tam u Nas na tym naszym wyp.....zdówku, jako, że żadych zabudowań wokoło to wieje, że hej.

Tosia w przedszkolu ja jadę zaraz do drukarni, bo jeszcze nie zainwestowałam w drukarkę i nie zainwestuje bo drukarnia mi taniej wychodzi, a drukarka co chwile zasychała, bo ja mam drukowanie etapami, a szkoda mi kasy na laserową i tak sobie jeżdżę ;-)

Aniam zrobię zrobie zapiekankę, ale na razie mam zamówienie na jakiegoś kurczaka z ziemniaczkami od Tosi :-) Aniam a klimy ponoć nie powinno się włączać poniżej pięciu stopni, bo się psuje. A Aniam jak tam Twoje elfowe ja :-D

Nata u Nas to samo, zawsze wieje...

Maonka śliczny Mikołajek :-)

Wronka ja kupiłam tą softshellową bo tylko z tej S była a i tak trochę za duża ale jak założę 2 bluzy to jest ok :-) A ja zimą cieniej się nie ubieram niż dwie bluzy pod kurtkę ;-) Tamte były w ogóle za duże, i zaczynały się od 38, to samo z spodniami a te też chciałam zakupić, ale w poniedziałek w Łodzi z Tosią będziemy to do decathlonu pojedziemy :tak:

Annaoj jak już się dowiecie to będzie łatwiej, ja zauważyłam, że Tosia reaguje na cytrusy a tak je lubi...

Elvie
a to samczego ;-) jak już książkę posiądziesz.

Lecę, bo muszę do sklepu po zestaw kinder z Misiem na Mikołajki dla Tosi bo sama chciała, a my zabawek na Mikołaja nie praktykujemy :-)
Miłego dnia

Do góry