reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Zdrowia dla potrzebujacych.

Gosienko, zaciskam kciuki i jak na szpilkach siedze w oczekiwaniu na wiesci.

Wronia, piekny wynik! Gratki!

Aniez,
Zielona- mówisz, że składamy na bilety w drugą stronę
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
no, wlasciwie to tak. Bo skoro ja i tak nie moge sie stad ruszyc przez nastepne dwa lata, to jeszcze zdazymy naskladac...

Mamuska, przylatuj, a z pewnoscia zabiore.

Elvie, juz teraz przegladam grupony, bo zdarzaja sie fajne okazje nad Niagara. Ale glownie ze wzgledu na odleglosc istotnie troche mnie wyniosa te wakacje. A na 35 urodziny sobie taki prezent sprawie.

Jako ze naprodukowalyscie tyle, co za dobrych czasow, to zapomnialam co mialam odpisac.
Jak dzis wyszlam o 7ej to wpadlam do domu przed 14ta, ugryzlam cos, z Mloda pogalopowalam, gdziepogalopowac mialam. Wrocilysmy po 17ej i od razu na 1,5h do pralni - 5 pralek wstawionych... Teraz czekam az sie posuszy i pewnie do polnocy bede prasowac :baffled:

gosienko zaciskam &&&, mieszam w garach i czekam na info od Ciebie!
Zielona teraz będę miała ponad rok wolnego , więc kto wie jak wygram w lotto to kupuję bilet i jestem u Ciebie
Wronka gratulacje pilna uczennico:tak:

my po pasowaniu, było super moja gwiazda głośno śpiewała i tańczyła pięknie było wesoło duma mnie rozpiera :tak::-)

Gosienko - dziś Twój dzień, kciuki od rana zaciskamy i wysyłamy pozytywne myśli. aniez - czekamy na wieści! Wymyśliłam sobie wstawanie o 6:30 to mam. Jak się budzę to mgła, zimno i ciemno, ale dzięki temu przed przyjściem niani mam zrobiony porządek i obiad. Zmykam, bo mimo pogody muszę dziś dylać do centrum. Aby to sobie uprzyjemnić zaplanowałam wizytę w empiku:)

Witam porannie.

Gosieńki zabieg przesunięty na 10:00- 11:00 i teraz kciuki też za to żeby już się nie opóźnił!

Chłopaki po fryzjerze wyglądają cudnie :-) ja wiem... matka- chwalipięta ze mnie :-) ale co tam :p śliczni są i kropka.

Agnieszka- radzę nie naciskać. Zbyt ambitne podejście u uparciucha spowoduje odwrotny skutek. Poza tym on miał tam nacięcie i może go nieco pobolewać, poza tym język jest przyzwyczajony do zupełnie innego ruchu i nawet jak go nie boli, to może być tak, że nie wie, iż umie :-) daj mu czas.

Mamusia- super, że pasowanie udane. Czekamy na fotki.

Kittek- właśnie! Przypomniało mi się! Ty się kobito nie przepracowuj ;-)

Elvie- współczuję, Ty wstajesz teraz wcześniej ode mnie. A ja wiem, co czujesz, bo też jestem raczej sową.

Rano mnie Kuba z domu wysadził, bo okazało się, że mają zajęcia w centrum na warsztaty "Zostać Architektem" i wychodzą o poranku, na szczęście mój odpowiedzialny syn pamiętał nie tylko dokąd i po co idzie, ale co najważniejsze o której :) także z rana zafundował nam sprint :p Bartula wstał o 7:30 szczerze zaskoczony, że nie ma braciszka :D

Joł

Gosieńka trzymam za Ciebie kciuki , szkoda że przesunięte bo może być była już po , a tak trzeba czekać .
Dasz radę , bo Ty twarda babka jesteś . :tak:

Dzieciarnia odprowadzona do przedszkola , a ja nie wiem za co się mam zabrać .
A firanki muszę wyprać :-D:-D

hejka
na chwilkę wpadłam. Dzisiaj nockę fatalną zaliczyłam, jeszcze tak nie było odkąd się W urodził, mam nadzieje, że to pojedynczy incyde3nt. Smarujemy, smarujemy i troszkę zaczyna schodzić, dzisiaj też qpal troszkę mniej zielony, mam nadzieje, że moja dieta zaczyna dawać efekty.
Maonka zdrówka dla Alicji.
Aniam bo na mojej mikołowskiej wsi wszystko jakieś takie cacy:-), no poza drogą, ale uwaga, uwaga i za to się biorą:-) Też o basenie myślałam, ale z tymi skórnymi problemami nic z tego. Mam nadzieje, że może przejdzie.
Aniez nie ma to jak jogging z rana;-)
Gosieńka od rana &&&&&&&&&&&&&. Mam nadzieje, że już jest po.

Zrobiłam pranie i teraz się kiszę w salonie z suszarkami, nienawidzę takiej pogody.
uciekam obiad pichcić

reklama
Do góry