reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosiu ale Ci fundują dodatkowe przeżycia z tym czekaniem. Napisz czy dałaś radę chociaż oko zmrużyć

Aniez, Aniam będę mieć pytanie na zakupowym, bo Wy się na tym znacie

reklama
Maonka juz CI odpisałam :tak:

Annaoj - J zawsze lubił do Mikołowa i Bielska jeździć . Ja w Mikołowie kilka razy z nim byłam , ale w Bielsku częściej i tam super mi zawsze było . Nawet mój ulubiony hotel w Polsce jest obok Bielska w miejscowości Jawor :tak: O waszej dobrej pizzeri to już nawet nie wspominam :-D Droga by się przydała , co tu dużo gadać :-D:-D

Aniez wieści masz jakieś ?

Dziewczyny, Gosia się wybudziła i wygląda na to, że wszystko OK.
A teraz kciuki coby szybko doszła do pełnej sprawności ruchowej :-)

Gosienka się odezwała, wsio ok, ale widzę, że mnie Aniez wyprzedziła;-) Uff.. Teraz tylko kciuki za pierwsze kroki i każdy kolejny, już bez bólu. Cały dzień dzisiaj światło palimy a teraz to już kompletna noc się zrobiła. Oby do lata.. Nowa niania jest zajefajna, zaczęła mi nawet ubranka dzieciowe prasować, bo lubi. Kamila tez lubiła. Nie wiem jak można prasowanie uwielbiać, ale lżej mi że tego robić nie muszę i jak chce to niech prasuje.

Dobrze, że Gosieńka ma to już za sobą. Z każdym dniem będzie lepiej.

Elvie nawet mi nie mów, mój mąż kupił te ledowe energooszczędne żarówki, ale tak mało światła dają, że idzie się wściec. Więcej wydam na okulary dla całej rodziny niż oszczędzę prądu. Taka to oszczędność pozorna.

Hej
Gosieńko dobrze że wszystko ok, szybkiego powrotu do formy życzę

Smutno mi :-( aż sobie popłakałam, M był w domu ponad trzy tygodnie a godzinę temu pojechał w trasę, pocieszam się że w piątek wieczorem wraca, Mania jak się dowiedziała że tata jedzie to zaczęła płakać uwiesiła się M na nodze i prosiła żeby został:-(
Idę pocieszyć się ciastem drożdżowym...

reklama
Od rana myślałam jak Gosieńka. Dobrze, że wsio ok. Teraz oczywiście nadal kciuki zaciskam za szybki powrót do pełnej sprawności:-)

Sonia biedna Mania, dzieciaki jeszcze nie do końca rozumieją takie sytuację.

Do góry