reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej Lejdis,

Annaoj
, zdrówka dla Wiktorka...

Basiu, zdrówka...

Maonka
, dla mnie to co piszesz o pani pomocy z przedszkola, to jakiś koszmar...zróbcie coś z tym, bo to nie jest normalne...

Kittek
, kusisz, kusisz, uwielbiam takie winko....

Mamusiu, a może pogadaj na osobności z panem rehabilitantem, może kup jakiś mały prezent dla Natalki, przekaż Panu niech jej wręczy podczas ćwiczeń, w ramach zawężania relacji...no pod warunkiem, że z panem wszystko ok....

Gosienko, bo prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie, tacy bliscy to majątek :tak:....my też mielismy dziś bardzo udany dzień, do tego rano pospaliśmy przednio, Hana była dziś łaskawa dla rodziców i pomimo, że wstała o 6, to nam dała pospać do 9...w tym czasie pocięła Laurce wszystkie kartki na biurku na małe, mniejsze i najmniejsze kawałeczki...dobrze, że tam zeszytów nie było :baffled:...

wczoraj H miała akcje żołądkowe, ale wieczorkiem juz było lepiej, dziś bez żadnych ekscesów, tylko troszkę osłabiona...nadal męczy ją przeziębienie: katar i kaszel, ale to już chyba grubsza sprawa i czas zacząć leczenie laryngologiczne :baffled:....L wróciła z biwaku średnio zadowolona, bo za wcześnie ją zgarnęliśmy i nie została na ognisku :confused2:....taaaa, a zadanie domowe to chyba ja bym miała za nią odrobić :-)...moje dziecko nadal ma hopla na punkcie harcerstwa i to nie z powodu harcerstwa samego w sobie, tylko towarzystwa w którym się obraca :baffled:...dziecko mi dorasta i tyle...

miłego wieczorku...

reklama
Jestem, super wczoraj było, małżonek wykazał się i robił nam pyszne drinki :-) w efekcie troszkę mrówka rano tupała, ale dość szybko się pozbieraliśmy :p

Anna oj
- jak Wiktorek?

Gosieńko- zdrowia! Niech już ból pójdzie precz!!! Dobrze, że goście pozwolili Ci trochę zapomnieć o bólu i zrekompensowali brak wizyty we Wrocku.

Ella- mam nadzieję, że niedziela była równie udana, co sobota :-) a pogoda Wam cudnie dopisała :-)

Kittek- jak parapetówka? :-)

Zielona- oby był to wyjątek, który potwierdza regułę... oby jednak historia się nie powtórzyła :-)

Aniam- hehehe... mam wizję, jak będziemy te kuraki ogarniać :p

Kubula nam troszkę siąka nosem i pokasłuje, i mam nadzieję, że nic się nie rozwinie. Bartula jak to Bartula :-) szalejusek mały, ale grzeczniusi. Wytargał skądś Szczeniaczka- Uczniaczka i teraz muszę słuchać pioseneczek w wykonaniu psiaka i dziecka tyż :p

Anka- na bank zaczęłybyśmy od... kupra :-) hehehe... ale myślę, że po winku będzie nam jabłuszko, nie?
Wiesz jaką oni mieli ostatnio ze mnie polewkę, jak chciałam się wykąpać, a w wannie... cyklopy... normalnie prawie miałam zawał :)

hej dziewczyny!

U nas nieciekawie, wczoraj Maja wieczorem mocno kaszlała, w nocy miała ataki kaszlu. Mama podała jej dexa pico przeciwkaszlowy.. Dziś inhalujemy, dostaje pneumolan, nasmarowałam ją pulmexem, napar z ziół zrobiłam, mama jej syrop z cebuli zrobiła. Jutro idziemy rano do pediatry, mam nadzieję, że nie zeszło jej na oskrzela, a tym bardziej na płuca bo kaszel brzmi paskudnie. W zeszłym roku miała zapalenie płuc i tak nie kaszlała, ale teraz nie gorączkuje na szczęście.

Uciekam jeszcze materiały dla maturzystów pokserować bo jutro i we wtorek mnie nie będzie więc muszę im zajęcie znaleźć i przez koleżankę podam.

Dobrej nocy!

Anka- na bank zaczęłybyśmy od... kupra :-) hehehe... ale myślę, że po winku będzie nam jabłuszko, nie?
Wiesz jaką oni mieli ostatnio ze mnie polewkę, jak chciałam się wykąpać, a w wannie... cyklopy... normalnie prawie miałam zawał :)

he he po winie mogę iść z Tobą na skubanie :-D:-D Oj by Gosieńka polewkę z nas miała :-D
bbuhhaahhhhaaa wyobraziłam sobie Ciebie w pięknych szpilkach odstawioną jak skubiesz kurę .. i monitor oplułam he he ...

Kittek zdrówka dla Majeczki . mam nadzieję , że to nic strasznego .

Aniam, nie znam zadnego Latynosa mieszkajacego w Europie i bedacego w zwiazku z Europejka. Malzenstwa latynoskie tak, ale oni tworza sobie swoj wlasny swiat (podobnie jak malzenstwa arabskie). Jakis czas temu doszla do wniosku, ze Latynoska i Europejczyk maja szanse stworzyc doskonaly uklad, no bo co w jej zyciu sie zmieni? Najwyzej pojdzie do pracy. Chlop Europejczyk i obiad ugotuje, i w chacie posprzata i gadzina sie zajmie...Wiec tak naprawde bedzie jej lzej. A Latynos i Europejka... Hehe, chyba nie musze tlumaczyc ;-) To se ne da. Oni maja pewne wartosci tak silnie wpojone, ze nawet kwasem nie da sie ich wykrzewic.

Zdrowka dla choruskow.

Dobrze że jeszcze zajrzałam :-p

Aniam ciebie to sobie wyobrażam jak kury skubiesz ale Aniezową to raczej nie :-D chyba byśmy musiały na tego kurczaka nieźle poczekać a i tak by było " Rafał choć zrób coś z tym" i nawet winko by nie pomogło :-D
Generalnie kura by na zawał zeszła jak by ją w tych szpilka zobaczyła :-p:-p:-p i problem zabijania by się sam rozwiązał :-D

Monia tak tak prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie ;-) Zdrówka dla Hanki.Czyli moja synowa dorasta ;-)musi sobie D strzelbę kupić na potencjalnych kandydatów ;-)a w tej kwestii niech z moim S porozmawia bo on początkujący myśliwy nie :-D

Kittek zdrówka dla Mai

reklama
Bry wieczór ;-)
Uwielbiam takie weekendy :tak:
Wczoraj zabrałam chłopców na Urodziny Pluszowego Misia do jednej z bibliotek w ościennej miejscowości :tak: M. był zachwycony, J. się nie podobało więc czas spędziliśmy w czytelni dla dzieci :-) Wieczorem pojechaliśmy na zaległe urodziny do mojego kuzyna i dzieciaki były przeszczęśliwe, że mogły się ze swoją kuzynką spotkać :tak:
Dzisiaj my w domu totalna laba a J. zawiozłam na urodziny do kolegi z klasy. Dzieć szczęśliwy wrócił więc ja też zadowolona jestem :tak:

Zdrówka dla dzieciaczków i dla was dziewczyny
Aniam, Aniez hahahahah bomba! Normalnie już was widzę jak szkubiecie :-p :-D Matko przypomniało mi się jak gołębiowi robiłam "sekcję zwłok".... może nie będę szczegółów pisać...:baffled::-D
Winko popijajcie ;-) a ja wasze zdrówko tymi rencoma zrobioną aroniówką wznoszę:laugh2: NA ZDROWIE!

Idę spać...zadanie domowe odrobiłam więc już mogę :-p

Do góry