zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Kittek, domowe spa powiadasz... Mi tez by sie przydalo, ale ze mnie nie kreci, to sobie odpuszcze. Dzis pogoda jednak sie skiepscila, do tego Kostka marudzi i wredna jest. Nic jej nie pasuje. Na przystanku, w autobusie, w windzie i gdzie tam jeszcze wskazywala na ludzi palcem i na caly glos mowila> MOM JA NO LIKE HIM/HER! Do tego jeczenie, ryczenie i podniosla mi cisnienie.
Musze sobie badania kompleksowe zrobic, bo podejrzewam ze mam niedoczynnosc tarczycy. Ciagle jestem spiaca i zmeczona, mimo tych szalenczych fitnesow i niewielkich ilosci zarelka ubogiego w tluszcze i weglowodany nie chudne, a raczej nieco tyje. Okres mam totalnie od czapy, stany depresyjne, wahania nastroju, cera tragiczna... Jutro chyba sie do jakiegos doka wybiore, niech da odpowiednie skierowanie.
Musze sobie badania kompleksowe zrobic, bo podejrzewam ze mam niedoczynnosc tarczycy. Ciagle jestem spiaca i zmeczona, mimo tych szalenczych fitnesow i niewielkich ilosci zarelka ubogiego w tluszcze i weglowodany nie chudne, a raczej nieco tyje. Okres mam totalnie od czapy, stany depresyjne, wahania nastroju, cera tragiczna... Jutro chyba sie do jakiegos doka wybiore, niech da odpowiednie skierowanie.