reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosia Helka wymiata :-D Aż J. przybiegł spytać z czego pieje :-p :-D
A M. w przedszkolu super :tak: miał 2 dni kryzysu i nie tyle nie chciał iść do przedszkola co chciał do mamy :-p ale to były dni z paskudną pogodą więc się mu nie dziwię.

Elvie no co nikt nie patrzył :-D

U nas dzisiaj rodzinnie i pracowicie. A. rąbał z ojcem drewno, ja prałam a dzieciaki babcię zamęczały :-D teraz zostało mi poprasować co dzisiaj wyschło :-D
Ehhh jesień jest i oznaką tego u nas jest uprzątnięta trampolina i huśtawka z balkonu...
Ostatnio zamówiłam catering na komunię J. a teraz siedzimy z A. i dumamy nad dalszym kierunkiem rozwoju firmy... decyzję chcemy podjąć najpóźniej do końca marca przyszłego roku.
J. wyjął ciastolinę :eek: wole nie mówić jak wszytko wygląda :-D ale się fajnie bawią więc daje im spokój :-)

reklama
hejka!
kawka w łapkach, babeczki do kawy upiekłyśmy z Mają przed chwilą, w kominku rozpalone- uwielbiam woooolne!
Muszę trochę Mai dziś ubranek przez allegro pozamawiać, zwłaszcza legginsów do przedszkola, miałam jej w ten weekend kurtkę kupić i buty na zimę, ale jeszcze kaszle więc odłożę to na przyszły tydzień, choć jak rozmawiałam z kumpelą to mówiła, że kurtki dziecięce są już dość przebrane. Możliwe to?

MamoPaulinki najważniejsze, że Paulinka cały czas idzie do przodu. To dzielna i mądra dziewczynka. Zobaczysz jeszcze nie raz cię zaskoczy!!! Z paczuszką spakowałam ci zdjęcie dziewczyn ze spotkania. W poniedziałek będę na poczcie to poślę do was :) A od ciebie bransoletki dostałam, Maja je przejęła :tak:

Aniam
Kurde najchętniej bym poszła spać i obudziła się na wiosnę :no:
akurat dziś słoneczko fajnie świeci, ale w deszczowe dni marzę o tym samym:tak:

Annaoj i jakie ciacho wykombinowałaś? Uwielbiam wszystko co kokosowe więc smaka mi narobiłaś. Ja w tygodniu to nawet nie marzę o kuchennych przygodach, ale w weekend szaleję. Co do auta to nas ostatnio znajomy, który salon toyoty prowadzi namawiał na hybrydę, opcja niskiego spalania jest baaardzo kusząca.

Elvie zdrówka dla Lenki! Co do ogrodowych rzeczy to rzeczywiście upchać je nie jest łatwo, my się ledwo w szopie mieścimy tyle gratów jest.

Gosiu taki sam patent na naleśniki od siostry dostałam i rzeczywiście z wodą gazowaną są lepsze.
hej,
-Mamo posprzątam, tylko już tak nie gęgaj:szok: albo: -Mamo włącz na luz!
Oniemiałam, w domu tego nie usłyszał!
Padłam:-D

Monia i co tam dla bratowej wykombinowałaś?

Nata zdrówka. Super, że zdjęcie odzyskałaś, oby się jeszcze udało głośnik naprawić. Ja ze starym telefonem się musiałam przeprosić po tym jak mi nowy htc w śniegu przepadł, ale bidulek już na emeryturę musi iść bo właśnie głośnik powoli nawala.

Aniez kolorek bardzo ładny zrobiłaś, pewnie pięknie wygląda w słoneczku. Wrzuć nam fotę w jesiennej aurze. A i pochwal się gdzie sweterek kupiłaś, piękny jest :tak: &&& za leczenie waszej gwiazdy.

Ella zdrówka dla ciebie i twojej rodzinki! Na Twoją Alisię to się napatrzeć nie mogę jak wrzucasz fotki na fb, cudna jest!!!

Gosieńko agentka z Heli. Ja się piszę na te ziółka, do pracy w szkole jak znalazł bo w tym roku jest istne wariactwo z papierami i natłokiem obowiązków, tylko jakby się inni nauczyciele dowiedzieli to byś się od zamówień nie opędziła.
Basiu zdrówka dla Wiktorka. Mam nadzieję, że jest poprawa:tak:

Wronka powodzenia w nauce, jeśli chcesz to ci kilka fajnych linków i rad podeślę na priva ;) o widzę, że u ciebie też się jakiś chochlik posty wkradł. Mi tak z pół roku się zlewało wszystko, nadal nie wiem co to było, tylko u ciebie w pracy, a u mnie w domu gdzie tylko mogłam pisać.

Mamusiu zerknęłam na Twój suwaczek, pięknie się prezentuje. Niech kropek zdrowo rośnie :)))

Zmykam bo siostra chyba wyczuła, że ciacho upiekłyśmy i na kawę chce wpaść.

Miłego weekendu!

Ostatnia edycja:
Aniam a ile taka tablica kosztuje ? Pamietam ze w 2007 roku okolo tysiaka trzeba bylo dac. A teraz?

tysiaka sama tablica plus do tego stówaczyk za rejestrację . Także niech spadają .
Za tyle to ja sobie czarną podsufitkę z alkantary na zamówienie zrobię , bo taką sobie wymyśliłam .

Wróciłam i jestem bardzo zadowolona ze zmiany :-) mężowi się podoba, jest to blond, kładziny pasmami, więc na dole jest jasny, ale jak już na twarzopaszczy Zielonej pisałam, nie mam sprzętu, żeby oddać go na focie :p Bardzo mi się podoba. Siłą jego jest to, że nie kładziony balejażem, który jest męczący i w zasadzie coraz rzadziej się go robi.

No sporo dziewczyn się teraz po prostu farbuje , ale przy jasnym nie wyobrażam sobie tych odrostów . BYm musiała co dwa tyg latać . Także wolę już kwitnąć te trzy godzinki , bo u mnie tyle się schodzi . Mój kudeł się ciężko rozjaśnia i nie odpwiedni fryzjer serwuje mi jajecznicę na głowie .

Aniam przygarnę przygarnę , ale musisz mi coś obiecać, nic za darmo, obowiązkowo musisz z kurami gadać, śpiewać im i głaskać :-D bo coś ostatnio się lenią i jajek nie znoszą a ja na rower zbieram.Jak będziesz się dobrze sprawować to ci lawendowe kalosze kupię i będziesz się lansować po wiosce ;-):-D

A Ty te ptaki potem w rosół ? Bo wybacz jak ja do tego mam gadać i głaskać , a potem ty to ciach ,to ja się tak nie bawię . I nawet wypasionymi gumiakami mnie nie przekupisz .

:-D
Ehhh jesień jest i oznaką tego u nas jest uprzątnięta trampolina i huśtawka z balkonu...

Ja muszę to samo zrobić , ale dziś u nas lało , więc wsio mokre . pewnie jutro część ogarniemy .

Muszę trochę Mai dziś ubranek przez allegro pozamawiać, zwłaszcza legginsów do przedszkola, miałam jej w ten weekend kurtkę kupić i buty na zimę, ale jeszcze kaszle więc odłożę to na przyszły tydzień, choć jak rozmawiałam z kumpelą to mówiła, że kurtki dziecięce są już dość przebrane. Możliwe to?

!

Nie możliwe . Kurtki w reserved np. kosztują po 160 zeta . Nikt się tak nie rzuca . Prędzej uwierzę w używane na allegro że się ludzie rzucają . Bo dać za kombinezon ze 300 PLNów i kolejne 200 za laczki na zimę , to raczej ludzie czekają .

Lało dziś u nas w dzień , więc do dupy bo miałam poskładać rzeczy a nic nie zrobiliśmy . Może jutro się coś uda .

Na do tego jakby tego było mało to szwagierka z zagrożoną ciążą w szpitalu leży jest obecnie w 35 tygodniu, a w czwartek wieczorem teściowa dostała migotania komór (serca) i też wylądowała w szpitalu chociaż na szczęście po obserwacji wypuścili ją w piątek do domu

basia - faktycznie kumulacje masz:-( oby sie wszystko poukladalo a Wiktorek szybko wyzdrowial.

Do nas moja mama i siostra przyjechaly w zwiazku z moim jutrzejszym golfem;-) ale jutro wieczorem juz odjezdzaja.

reklama
Witam niedzielnie :-)

Pogoda znowu cudna , ale rano na trawie był szron :szok:
Za chwilę zawożę Emila na zawody piłkarskie a potem z Mateuszkiem i Helenką jedziemy do znajomych na kawkę, małż oczywiście w pracy ale auto mi pożyczył więc mu wybaczam ;-)

Elvie udanego golfowania się :tak::-)

Aniam no co ty kury które niosą jajka nie idą na rosół ;-) one tak długo chodzą aż same postanowią na tamten świat odejść :tak:

Agnieszka ja też mam jeszcze trampolinę do ogarnięcia , ale moje chłopaki jeszcze codziennie z niej korzystają jak jest teraz pogoda więc muszę poczekać z jej demontażem :tak:

Basia o matko , to się porobiło :no: nadal zdrówka dla Wiktora i &&&& za szwagierkę niech dzidzia jeszcze posiedzi w brzuchu .

Zielona ja tam już dawno zakodowałam że ty jak nie masz nic sensownego w danym temacie do napisania to się nie odzywasz :tak: tylko Elvie po raz któryś pytała więc grzecznie odpowiedziałam ;-):-)

Zmykam rosół nalewać .
Miłej niedzieli babeczki :-)

Do góry