reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

nata - współczuję bólu.. a koszule to byś jeszcze mojemu M. wyprasowała jak Ci tak dobrze idzie:-D

sonia - ode mnie @ odejdzie to do Ciebie przylezie;-) nie zazdroszczę. Moje brzdące też dziś w kość dały, szczególnie młodszy. Dobrze, że o 19:20 nastała błoga cisza.

aniam - udanego grzybobrania! Moja ciotka w sprawdzonym od lat miejscu była już 2 razy - za pierwszym udało im się jednego grzyba znaleźć, a tydzień temu wiaderko, więc bez szału.

basia - współczuję.. to się narobiło:-( oby mąż szybko do formy wrócił! Bóle kręgosłupa są paskudne - znam je z autopsji niestety.

Lucky nażarł się ptasiego mleczka, bo go Maciej nakarmił 3 kostkami i teraz mi spacery funduje bo na ogrodzie to on się nie załatwi. Lecę zaraz spać, bo rano wyprawa, a noc pewnie nieciekawa będzie przez to spacerowanie.

reklama
Witam, noc u nas ok, pies dopiero rano potrzebowal wyjsc i chyba mu przeszlo. Pisze bez polskich znakow bo na macu M. nie wiem jak je zrobic hehehe jakas inna kombinacja tu musi byc ktorej nie rozkminilam jeszcze.
Zaraz sie szykuje bo o 10.00 wyjezdzamy po autko tzn. umowe podpisac bo do odbioru bede miala dopiero w przyszlym tygodniu, ale chce je juz na zywo wreszcie zobaczyc.
Lenka wstala zakatarzona, wczoraj sie pytala czy jej nos bedziemy czyscic czego nie znosi wiec chyba juz wczoraj cos co nie bylo widoczne sie zaczynalo. Dopiero pochwalilam, ze zdrowa a tu prosze. No nic.. w weekend ja wygrzeje, dodatkowo nasmaruje pulmexem i mam nadzieje ze nic wiecej sie nie wykluje.

hello
Wróciłam właśnie do domku i głowa mi pęka. Igor z Alicją przez pół godziny jazdy samochodem kłótnie wrzaski i śpiewy uskuteczniali, już sobie wyobraziłam jak będzie za jakieś 2 lata, jak Wiktor do nich dołączy:eek:
Igor była na US dla dzieci i zachwycony lasery w Żywcu chce budować, ciekawe co na to dziadkowie:sorry2:

Nata mam nadzieje, że dzisiaj już z głową lepiej.
Basia to niezły młynek faktycznie, a co Małżowi powiedzieli z tym kręgosłupem, przecież to nie jest normalne, że aż zemdlał.
Annaoj - może nam się uda kiedyś razem pojechać . chętnie bym się jeszcze raz wybrała .
Pan z eurocamp z tego waszego kempingu normalnie w pas się kłaniał żebym przeprosiła B . Wysłać nie mogli , bo takie procedury :no: czy ten kemping ma grzane baseny ?
Aniam dzięki wielkie:-) Basen jeden podgrzewany. Myślę, że uda nam się zgrać terminy;-), tylko my raczej na nowy camp będziemy chcieli jechać.
Elvie a czemu musisz czekać na odbiór, jeśli autko na miejscu?

znikam W karmić

Byłam, kasę wpłaciłam, umowę podpisałam i zakochana od pierwszego wejrzenia jestem. Chyba będę w tym aucie mieszkać hehehe Taki ma ten lakier boski, że się nie spodziewałam. Poza tym zapach nowego auta jest bezcenny:tak:

annaoj kce - muszę czekać, bo będą mi jeszcze montowac czujniki parkowania i je lakierować, aby w kolorze nadwozia były. No i rejestrację sobie zażyczyłam we Wrocku, a to dodatkowy dzień lub dnia dla nich.

Ja rozkminiam dzis bb na komorce przez alplikacje ;) jak sie to doda to bedzie bomba. U nas stan stacjonarny cborobowy poza tym ze wczoraj "trzecie dziecko" mi poleglo na to samo przyziebieniobadziewie i jeszcze kolo meza trzeba sie troszczyc ;) mlyn troche z tym wszystkim ale oby do przyszlego tyg przeszlo i wycieczka do Wrocka wypalila :)
Milego weekendu wszystkim!

Elvie lecz Lenolinke!-zdrowka dla pchelki i pozostalych dzieciaczkow tez!

Ella Wy również szybko do formy wracajcie!

Lena mnie rozbawiła. Weszła na fotel na którym siedzi M., następnie nogami jemu na ramiona i krzyczy: "Mamo zobacz siedzę na baranie!":-D Mina M. bezbłędna:-D

Hej witam i zaraz zmykam;-)
Elvie kciuki za Twoją mamę w tygodniu coś podczytałam ale już brakło chwili by napisać.

U nas młyn, ja ciągle w trasie i na mieście a po południu walczę z małą. Ona w przedszkolu czuje się jak ryba w wodzie, jest na swoim miejscu co najważniejsze wśród dzieci takich jak ona. Ma terapię, poza tym jak to w przedszkolu spacerki (pieknie już chodzi trzymając mnie za rękę i zatrzymuje się przed pasami :tak:), plac zabaw zajęcia plastyczne, próby przed występem w poniedziałek. Będzie oficjalne otwarcie przedszkola z prezydentem i poświęcenie przez biskupa:sorry2: Ja mam na takie uroczystości piec ciasta (kilka razy w roku), do tego jestem w radzie rodziców, jakbym miała mało na głowie:sorry2: no ale jak mus to mus.
W soboty też mamy terapię, jeszcze na rano przydałoby się konie ząłatwić ale na razie nie mam kiedy:zawstydzona/y: Jak będę miała chwilkę to skrobnę coś na blogu. Póki co chociaż próbuję podczytywać.

Pozdrowienia i zdrówka dla wszystkich.

hello
Wróciłam właśnie do domku i głowa mi pęka. Igor z Alicją przez pół godziny jazdy samochodem kłótnie wrzaski i śpiewy uskuteczniali, już sobie wyobraziłam jak będzie za jakieś 2 lata, jak Wiktor do nich dołączy:eek:
Igor była na US dla dzieci i zachwycony lasery w Żywcu chce budować, ciekawe co na to dziadkowie:sorry2:

Nata mam nadzieje, że dzisiaj już z głową lepiej.
Basia to niezły młynek faktycznie, a co Małżowi powiedzieli z tym kręgosłupem, przecież to nie jest normalne, że aż zemdlał.

Aniam dzięki wielkie:-) Basen jeden podgrzewany. Myślę, że uda nam się zgrać terminy;-), tylko my raczej na nowy camp będziemy chcieli jechać.
Elvie a czemu musisz czekać na odbiór, jeśli autko na miejscu?

znikam W karmić

Annaoj za dwa lata zainwestujesz w dwa tablety :-p:-p a Wiktor będzie się gapił z bananem na buzi .
Ja na bank jeszcze jeden kupuję :-D Bo do auta na 13h jazdy nie ma lepszej inwestycji .
Co do wyjazdów , to Igor w szkole , SZymek za trochę też to kampy olejemy , chyba że na majówkę :-D
Bo z sezonie to sory wolę chałupy poszukać . Z 500 zł za dobę sobie liczą :no:
Ten ponoć jedt fajowy i on najbliżej do dojazdu jest , ten co byliśmy też mega , tylko wielki strasznie i odległości do pokonania są ogromne :-D
A to ten fajny
Pra delle Tori

znajdź sobie w eurocam[pie , bo jakoś nie mogę podlinkować .
Ja już mam rezerwację na za rok , ale na wrzesień .
Jedziemy do LIndau ( niemcy ) na 3 dni , tak do legoladu , a potem na lazurowe na 11 dni . Tam mnie jeszcze nie było :-D

Piździ :no: spać zaraz iść trzeba , bo jutro rano wyjazd . sąsiadkę ze sobą zabieramy , bo ona stara grzybiara .

Aniez odezwij się .

Zielona - ciepło babo tam chyba masz co ? Wyślij coś

Elvie czujniki fajna rzecz , ja mam z przodu , z tyłu i jeszcze na monitorku pokazuje :p
Normalnie auto dla blondynki mi się trafiło

reklama
Aniam - przejrzałam tą ofrte eurocampu - fajnie to wygląda - powiedz mi tylko te mobile home - jak to wygląda?
bo nie cennika na coś w stylu bongalow.

Ceny faktycznie fajne ale poza sezonem

Do góry