reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzięki dziewczyny. no ja wiem, że to na pewno minie. Dzisiaj w sumie już było lepiej. ale pytał czy wezmę go do pracy któregoś dnia tak jak obiecałam.

Gosia - zdrówka dla Mateuszka

mamoPaulinki - współczuję problemów komunikacji miejskiej :eek:

isabela - tulam mocno. mam nadzieję, że smutki odejdą w niepamięć :-) no i fajnie, ze Tośka w przedszkolu sobie dobrze radzi.

wczoraj miałam zebranie w przedszkolu, ale nawet nie chce mi się tego komentować... o 19:30 wyszłam już stamtąd bo miałam dość.

reklama
Jestem na chwilę... wszystko dzisiaj w biegu...

Zrobiłam wczoraj dzieciakom naleśniki z dżemem (nie robię sama, ale taki fajny kupuję Łowicz 100% z owoców - OPINIE - Produkty spożywcze i mogę polecić, faktycznie jest bardzo owocowy, ja się nie znam, ale R. twierdzi, że jak domowy), zjedli tych naleśników po 4 :szok: z torbami pójdę...

MamoPaulinki- pozdrowionka do nas :-)

Kici- będzie dobrze, za jakiś czas Kuba będzie miał nowych kumpli i za nogi będziesz go z przedszkola wyciągała :-)

Iza- no cóż... mała aktoreczka Wam się trafiła, a że umie to manipuluje :-) ważne, że w przedszkolu, jak Was nie ma się uspokaja :-) z czasem będzie lepiej i w domu.

Gosia- jelitówka to fatalna sprawa, jak ja tego nie lubię... zdrówka

Gosieńka- a Ty gdzie?

Wczoraj się okazało, że pomieszałam terminy i zebrania na obu grupach są dzisiaj... blondynka ze mnie :p

Naleśniki też za mną chodzą :-D:-)

Leczo dopiero teraz skończyłam, bo cały dzień taki jakiś zakręcony i wzięłam się dopiero o 21 za niego. Na 2 dni mam spokój z gotowaniem, reszta pójdzie do słoików. Muszę jeszcze coś wymyślić sezonowego, bo mam ostatnio lenia i nie chce mi się gotować obiadów

cześć dziewczyny

dzisiaj jestem ledwo żywa spałam tylko trzy godziny nie wiem o co chodzi ale od ok 23.30 do 3 nad ranem mały płakał i nie wiem zupełnie o co chodzi. Pytałam go czy coś go boli ale nie chciał nic powiedzieć - rano wstał jakby nigdy nic czyli chyba raczej nic go nie bolało. Wygląda na to że coś przeżywał ale co nie wiem:baffled:.

Mój syn wczoraj nie wiem co się stało ale mnie poraz pierwszy kopnął w nogę WRRR skąd on takie pomysły bierze to ja nie wiem:wściekła/y:. Czasami to mam ostatnio ochoptę usiąść w kącie i sobie popłakać.

isabela super że Tosia tak ładnie się bawi przedszkolu za to mój łobuziak nie wiem co jest wczoraj wogóle się nie słuchał i popychał inne dzieci

mamoPaulinki szkoda że musieliście zrezygnować z koni, współczuję przeprawy przez rozkopane miasto

elvi gratuluję utraty 2 kg. Mi jakoś wogóle nie udaje sie nic zchudnąć

Aniez no niezły mają spust te twoje chłopaki, ja bym się cieszła jak nie wiem co jak by mój chociaż połowę naleśnika zjadł:-)

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek

Nie mam weny na nic :-(doła jakiegoś podłapałam :-(i ni cholery nie mogę go zakopać:-(
Zmęczona jestem, w domu nie mogę się zorganizować i jeszcze S... bo " przecież ty masz tyyylko dom na głowie " :wściekła/y:
Brakuje mi towarzystwa , tak to jest przyzwyczaiłam się że ciągle ktoś w domu był, że można było pogadać, pośmiać się a teraz wieczory samotne i zaczynam fiksować :no:
Ech nie będę wam marudzić bo wiecie ,że nie lubię siebie marudzącej

Basia &&& za szwagierkę zaciskam, niech dzidzia siedzi grzecznie w brzuchu . Przytulam , mam nadzieję ze uda się Wiktora spacyfikować ;-) Wczoraj też z nerwów wszystkie okna na górze pomyłam i oczywiście plecy się odezwały :no:

Nata super że wesele udane a z Julki widzę mała tancerka rośnie :-)

Elvie grzeszyć chyba przy diecie możesz :-p:-D Super że Lenka już przekonała się do przedszkola :tak:

gosia zdrówka dla Mateuszka

Monia i co pogadałaś z druhem ? swoją drogą trochę przeginają bo to jednak dzieci jeszcze są chociaż :no: mój Emil od dawna bojkotuje wyjazdy rodzinne :-(

Kittek super że weekend udany

Aniez żyję ;-) Jak tam po wizytach ? Rzeczywiście Bartolini zakochany w swoich butach ;-) ciekawe czy do przedszkola je zabrał ? :-D Witaj w klubie mam głodomorów, ja muszę lodówkę wieczorem zamykać ;-) ale lepiej ze mają apetyt niż byśmy musiały im jedzenie wciskać :tak:

Kici &&& za Kubusia , mam nadzieję ze to chwilowy kryzys . Przytulam i trzymaj się .Co cię tak wkurzyła na tym zebraniu?

Agnieszka jak tam weselisko, udane?

Mamusia teksty Kunegundy super :-D

Isabela przytulam. Tosia to mała spryciula , ale zobaczyła ze mama się nie podda i odpuściła ;-)Buziaki dla niej od cioci :-)

MamoPaulinki pozdrowienia dla ciebie i rodzinki :-)współczuję napiętego grafiku ale widzę że jesteś mega zorganizowana, podziwiam .

Kamisia wycieczkę rowerową zaliczyłaś?

Maonka my dzisiaj zaspaliśmy :zawstydzona/y: leczo też bym sobie zjadła, tylko kto mi zrobi :-)

Zmykam się czymś zająć , ogród czeka a popołudniu do dentysty z dzieciakami :tak:

Miłego dnia

reklama
Dzień dziołchy moje :)
Witam po przerwie. Malzon wrocił i spędzaliśmy czas razem z dziecmi. Dziś on juz do pracy, Julcia do przedszkola bo juz zdrowa a ja z jeszcze zakatarzona Alisia bedziemy przygotowywac pokoj Julci na przeniesienie siostrzyczki do niej.
No i mam juz wreszcie swojego kompa. Jeszcze goły i łysy ale jak go skonfigurujemy i opanuje cholerny windows 8 to bede happy.
Pozdrawiam Was serdecznie i musze ponadrabiać co u Was :-)

Do góry