reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Zielona oj szukam upału nic nie poradzę zeuwielbiam.

Kittek oj szalejemy, jestesmy codziennie gdzies. Jak wroce wszystko spisze i Ci wysle.

Iza my bedziemy w sobote kolo 12.30 musimy jeszcze skoczyc na szybkie zakupy i sru do Gosi adres mam to chyba trafimy.

Dziś nie mam czasu bo segreguje caly wieczor rzeczy po Julci ;) także życze miłego weekendu i pozdrawiam wszystkie!:tak:

Anna oj czyzby Wiktorek się zlitował nad mamusią ;)

Nata do jutra :)

Basia tez lubię piąteczki, tylko czemu weekendy są takie krótkie...

Aniam doczytam :)

My dzisiaj na rowerkach bylismy, tzn. dzieciaki jezdzily :) Bartek sporo jezdzi sam na 2 kółkach, hamowanie stanowi jeszcze kłopot, ale najtrudniejsze za nim, także chyba przegram zakład z R., wg którego mlody na jesieni będzie jezdzil...ja obstawialam wiosne, ale w tej syt.mogę przegrać :D

cześć dziewczyny

Na wstępie ogłaszam, że na stronie H&M bon do pobrania na -20% na kolekcje dziecięco-młodzieżową. Byłam dzisiaj, udałam 6 stówek, ale troszkę dzieciakom pokupiłam, tylko W poszkodowany, bo jakoś nic mi w oko nie wpadło, tzn. podobały mi się rzeczy, których mam mnóstwo w domu już (bodziaki, i spodenki).
Dla Igora musiałam już przejść na dział młodzieżowy, bo kurtkę chciałam wziąć taką na jesień, ale żeby na wiosnę też była dobra, więc w rozmiarze 134 i tak aż mi się łezka zakręciła, że to moje dziecko już takie duże, a dopiero co się rodził i z detalami wsio pamiętam.
Nocka taka se, nie najgorsza, ale marzy mi się przespać ciągiem jakieś 6h.
Basia mam nadzieje, że ból brzucha przeszedł.

Zagladam kontrolnie aby zobaczyc jak tam annaoj, czy balamucenie przynioslo pozadany skutek ;-)

efektów brak
ja łażę, sprzątam itp, itd i nic, Młodemu się nie spieszy
Aniez fajnie, że B sobie tak na rowerku radzi. Alicja niedawno się tak naprawdę do swojego "wybrakowanego" w jej mniemaniu bez pedałów przekonała i ładnie śmigać zaczęła.

Mamy dzisiaj gości na grilla. Mam nadzieje, że pogoda się nie skiepści. Mój B wymyślił bakłażany po ukraińsku, ja się zgodziłam i już od godziny przy patelni stoję:baffled:
miłego weekendu

Annaoj, szanse na przenoszenie ciazy rosna... ;-) Oczywiscie nie zycze Ci tego. Hehe, niedawno wszystkie mowilysmy W. ze ma siedziec w brzuchu, a teraz malego wyganiamy...:blink: Udanego grillowania!

Ide Konstancji dzien jakos zorganizowac. Stary oczywiscie poza domem, wiec zadnych szans nie mam na odpoczynek :crazy: Chyba sie do tego przyzwyczailam.

Zielona zrobcie se drugie to stwierdzisz ze przy jednym to wakacje ;-)

Witajcie.
Ja dziś na targach mamowo-dzieciowych byłam i pełno szmelcu paierowego naznosiłam...w sumie nie wiem po co bo czytac mi sie tego nie chce :sorry2: kolezanka mnie wyciagnela.

Czytam że Wasze maluchy juz rowerowe bardzo. Julcia jeszcz enie ma rowerka ale w przyszlym rku na wiosne to bedzie zadanie nr1 tatusia. Niemniej Waszym smykom gratuluje.

Annaoj- wciąż czekamy... :tak: Jak fajnie ze zaraz przytulisz takiego okruszka...uwielbiam takie maleństwa :-)

reklama
Annaoj ciekawe ile jeszcze będziemy na Wiktorka czekac . Kurde wyrób się do mojego urlopu co :-D:-D bo ja kompa nie zabieram .

SZymek za to na dwóch jeździć nie chce . Ja to się śmieję , że się Olka szybciej jeszcze od niego nauczy :-D:-D

Do góry