basia0412
Fanka BB :)
witam
padam dzisiaj jak mi się chce spać szok !!! no cóż trzeba zaparzyć kawę
Agnieszka cięszę się że oczkiem M już wszystko w porządku. Ja wczoraj zakupiłam mojemu basen a że jesteśmy w tej chwili na wsi to dzisiaj mu się rozłoży i niech szaleje
Isabela a ja wolę się na kanapie wylegiwać sportowiec ze mnie żaden i z tąd kłopoty moje z tuszą + dużżżo słodyczy
Aniam to ja może w sobotę (17.08) bym do was z małym dotarła bo mój się na wypad do kopernika nie nadaje. Chyba bym po godzinie z nim w takim miejscu osiwiała
kitteki współczuję zdrowka dla T. Tulę cię mocno
Gosieńko biedulko mam nadzieję że w końcu ci ten ból odpuści.
padam dzisiaj jak mi się chce spać szok !!! no cóż trzeba zaparzyć kawę
Agnieszka cięszę się że oczkiem M już wszystko w porządku. Ja wczoraj zakupiłam mojemu basen a że jesteśmy w tej chwili na wsi to dzisiaj mu się rozłoży i niech szaleje
Isabela a ja wolę się na kanapie wylegiwać sportowiec ze mnie żaden i z tąd kłopoty moje z tuszą + dużżżo słodyczy
Aniam to ja może w sobotę (17.08) bym do was z małym dotarła bo mój się na wypad do kopernika nie nadaje. Chyba bym po godzinie z nim w takim miejscu osiwiała
kitteki współczuję zdrowka dla T. Tulę cię mocno
Gosieńko biedulko mam nadzieję że w końcu ci ten ból odpuści.
Ja też nawet nie wiesz jak bardzosuper że karmienie nocne wyeliminowane
kici kubuś jest słodki padłam
annaoj tylko tam ZA bardzo nie szalej kobito a że się cieszysz chętnie uwierzę
gosia wspólczuję ale aby do września to Mati wróci do przedszkola to zawsze trochę łatwiej . Oby szybko udało wam się roziązać sprawę z 3 migdałem trzymam kciuki &&
Aniez tak jak pisałam Aniam jak się zgodzicie to przyjadę do Aniam w sobotę
onka trzymam kciuki za wyniki Natki &&&&
Ostatnia edycja: