reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Pozdrawiamy plazowo :D

Wronka koniec laby powiadasz :(

Basia jak nas Anka kijem nie pogoni, to sobota moze być :D dogadajcie się i mam nadzieje, ze się zobaczymy.

Gosienko najlepszego dla Emila :D mały duży człowiek... Czas leci...

Elvie a dlaczego nie zadzwonisz do aeroklubu we Wrocławiu lub Mirosławicach? Bliżej masz niż do Rybnika czy Leszna :)

reklama
gosienko - 100 lat dla Emila!

aniez - bo mi właśnie ten w okolicach Rybnika znajoma, która lata z mężem polecili.

Mam dziś masakrę, bo M. może być nawet do 22.00 w pracy. Póki co obiad zrobiony, Maciek już trzecią godzinę śpi, psa wyspacerowałam, bo babcia na moment wpadła i Leny pilnowała. Siedzę i na foty biznesowe czekam :)

Gosienko - ratujesz nam dupska i sprawiasz, że noclegu na głównym we wrocku nie muszę się obawiać.

Sto lat dla Emila

Elvie - z niecierpliwością czekam na paczkę :) dziekują za podczytywanie bloga :)

Widzę, że nie dziewczyny bedą u Kittkowej jak my będziemy bawić w górach. Za rok muszę jakoś zsynchronizować urlopy - i pamiętajcie widzimy się na mazurach lub u mnie na warmii - gosieńko noclegi macie. a i w przewodnika mogę się bawić :)

dziękuję wszystkim za rady! właśnie słyszałam teorię, że z wycięciem migdała lepiej poczekać do określonego wieku. Zobaczymy co powie nasz laryngolog, mam zamiar się jeszcze dodatkowo skonsultować.

wronia, ja nigdzie nie zniknęłam, podczytywałam, tyle, że na odpisanie nigdy mi czasu nie starczyło;-) udanego wypoczynku

My z początkiem lipca byliśmy na wczasach w Gąskach. Niby "aż" tydzień, ale odpoczynkiem tego nazwać nie można:-D Powrót był najgorszy, Hankę 400km na rękach trzymałam...chociaż dobrze,że pogoda nam dopisała

gosienko sto lat dla Emila!

Ja jak Monia, podczytuję ale kurka no doba nie jest z gumy:no: A tak bym chciała...
Codziennie 2 wyjścia=2 razy ciągnę po chodniku dziecko do samego autobusu a to kawałek. Na szczęście z powrotem auta stają pod samą klatką. Dziś wywaliła się 3 razy bo sama chciała iść. Wymiękam już. Nie słucha, ma swój świat, najlepiej jakby wszyscy się od niej odczepili i dali jej żyć po swojemu:-(
Doszły nam ćwiczenia w domu, obiady gotuję już dzień wcześniej wieczorem bo potem tylko w rozjazdach:wściekła/y:
Załatwiliśmy miejsce w przedszkolu specjalnym dla dzieciaków z autyzmem, orzeczenia podowozi moja koleżanka (też z BB;-)) bo nas nie będzie. Więc od września może wrócę do zywych.
Ja od 11 do 17 w Kołobrzegu, więc Kasia jakoś się zdzwonimy i spotkamy. A potem już na zadupiu totalnym będę przez 2 tygodnie;-)
100 lat dla Emila :tak:

Pozdrawiam i uciekam.

Aniam to ja może w sobotę (17.08) bym do was z małym dotarła bo mój się na wypad do kopernika nie nadaje.

Wpadaj w sobotę zapraszam serdecznie .

Aniez jakim kijem wariatko . :tak:

Gosieńka cudo można nabyć na allegro chyba najtaniej , w smyku ją kiedyś na promo też widziałam za 69 chyba , ***** plastikowe jak każda barbie , tyle że świeci . Ale Olce się podoba i co ja mogę :-D:-D niech ma skoro jej się podoba . lepsze to niż obrzydliwe lalunie monster .
A tu masz linka
Świecąca Syrenka BARBIE Blondynka V7047 (3400182874) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
można się z nią kąpać jak w reklamie i Olka jak pisałam robi lalce basen i ją kąpie . Poza tym bierze do łóżka i traktuje jak lampkę nocną
tu masz reklamę
Świecące Syrenki - Barbie - www.MegaDyskont.pl - sklep z zabawkami - YouTube

Mamo Pulinki oj by się Ci przydał odpoczynek , fajnie że się do przedszkola dostała . Oby do września dla Ciebie w takim razie .

Kittek Daniele chyba lepsze :tak: Bo to firma typowo zajmująca się takim butami . Są jeszcze aurelki , ale one są koszmarnie drogie . Z bieganiem po piasku raczej problemów mieć nie będziecie :-D

Poćwiczyła , teraz spać trzeba iść po mału

Hello
Ja dzisiaj korzystałam z mojej wolności, cały dzień poza domem.
Pazurki zrobiłam:-) potem knedelki u mamy i z Młodym na biofeedback.
Generalnie jakaś rozczarowana jestem, oczywiście zapisani jesteśmy na następne zajęcia, ale sama nie wiem czy to faktycznie coś da. Już sama nie wiem do kogo jeszcze mogłabym z nim iść. Nie wiem czy ja wymyślam i przesadzam:confused: ale z drugiej strony ludzie od zajęć niby mówią, że widzą, że problem jest:sorry2:
Sama nie wiem

Gosieńko najlepsze życzenia dla Emila
Gosia uważam, że warto spróbować farmakologicznych metod, tak jak Onka napisała, też tak robiłam, ale ogólnie zabieg daje efekty. U nas było jeszcze z drenażem uszu, ale na pewno Młody od tego czasu mniej choruje.
Elvie to czekam z niecierpliwością na paczkę.
Aniez nadmorskiego urlopu z taką pogodą zazdroszczę. Książki już przeczytałaś?

Annaoj wyobrażam sobie Twoją radość , dzielna babka jesteś :tak: Kurde pizza za mną łazi a u nas nie ma takiej dobre jak u was .
Aniam to się pakuj i przyjeżdżaj:-)
Alicja też mendzi o tą barbi, myślę, że jak będzie wytrwała to młodszy brat jej "przyniesie"
Gdzie wy jedziecie na eurocamp?
Mamusia brawo dla Natalki. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę&&&&&&&&&
Kici ja tak cały czas się o Igora zamartwiam, może on nie najgrzeczniejszy, ale jakiś taki wydelikacony i też się boję, szczególnie jak teraz do szkoły pójdzie.
MamoPaulinki mam nadzieje, że przynajmniej na wyjeździe uda Ci się troszkę odpocząć. Ja się nie znam, ale może jakiś okres odsapnięcia od zajęć by dobrze Paulince zrobił:confused:

do jutra

Ja tylko na chwilkę, dziś zabiegany dzień miałam, jutro ponadrabiam, muszę do tłumaczeń usiąść bo z uczelni mnie męczą, a sporo tego jest.

Sto lat dla Emila images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 16
reklama
Witam
Dziś nie mam szans na odpisanie. Parę dni nieobecności i tyle nadrabiania, że :szok: Miałam przez parę dni trójkę dzieci, bo chrześnica przyjechała do nas na wakacje. :-D Więc było wesoło mieć przez moment trójeczkę
Leonek skończył dziś pół roku i powiem Wam, że był to piękny i niepowtarzalny czas. Zupełnie inaczej podchodzi się przy drugim, luźniej, mniej stresu. Leonek jest kochanym bobasem, grzeczny, spokojny, prawie bezobsługowy, towarzyski. To aż dziwne, że on taki spokojny, bo w ciąży byłam cały czas wkurzona, więc cieszę się, że nie przeszło to na niego.
Dobra, zmęczona jestem po tych paru dniach, więc żegnam na razie[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif].[/FONT]

Do góry