Aniam, do wawki powiadasz... Fajnie, a co ona tam bedzie robic? Na uczelni prace ma czy co? Przekaz pozdrowienia A rower fajny tyle, ze wizualnie sprawia wrazenie ciezkiego. Tej moj do leciutkich nie nalezy, ale ciezki tez nie jest, poza tym czniam to. Jest piekny i zielony ;-)
Rower jest cacy a ramę ma z aluminium . Mimo tego waży sporo , bo jest duży , a jeździ się fantastycznie .
Sama na taki zacznę zbierać chyba .
Aniam ja mam limit 900zł ;-) ale ten rower baaaardzo mi się podoba i chyba muszę małża zacząć kusić Co do hodowli kur to wszystko przed tobą, w końcu na wsi mieszkasz ;-) jak przyjedzie do ciebie rodzinka Aniezowa to Kuba na bank ci wszystko wyjaśni co i gdzie ma być a ja ci mogę kurczaczki małe przywieźć Mam teraz dwa w domu i co najmniej do bożego narodzenia posiedzą zanim zaczną jajka znosić ;-)
Ja Cię uwielbiam ale spadaj co ja się do kurczaków nie nadaję .
Co do rowerka to tam na stronce jeszcze masz tańsze , ale rama nie jest aluminiowa .
Ten to już jest wypasil i ja tam polecam , bo jeździ się naprawdę super . Koleżanka go za 1100 z hakiem kupiła jakoś . U nas na rynku facet je sprzedaje .
Aniam czyżby Aniaslu zadziałała? Jeśli tak to ogromne dzięki, masz u mnie butelkę wina;-)
Ja tam w tym palcy nie maczałam , ale może aktualizowali coś na forum co spodobało się Twojemu lapkowi .
A wino to mi się z urzędu należy
Annaoj, myslalam o tej przyczepce. Nie wiem jak mala na nia sie bedzie zapatrywac, bo w koncu widocznosc zadna. Musze popytac i moze ktos ze znjomych ma i moze pozyczyc coby mloda tam zainstalowac i sprawdzic.
Kittek, wlasnie. Ty z Majka jezdzisz, a ona z moja gabarytowo podobne - mam racje? Maja miesci sie w foteliku?
Majka sporo lżejsza od Kostki będzie . REnata już marudziła jeżdżąc z Frankiem na foteliku , a pewnie ważą podobnie . Olki pewnie za rok wozić już nie będę . Foteliki zwykle do 22- 25 kilo są .
Kocham ten upał , tego to już wam chyba pisać nie muszę .. LOve Love Love
Isabela coś pisałaś na temat wagi wczoraj , ja ważę 68 kg a nikt mi tyle nie daje i każdy gałusy wielkie robi , bo ja rozmiar 38 noszę więc wagę to olej . Teraz to sobie jeszcze mięśni dorobiłam , więc wagowo nie spadło , ale z cm ubyło . A Ty ćwiczysz ?