reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witamy i my z rana :-)

Tosia już po kąpieli bajkę ogląda, a ja paruję :-D Lubię takie takie temeratury ale nie w tym domu, mamy złą izolacje i ciągnie z strychu ciepło do nas....:wściekła/y::wściekła/y: Aktualnie mamy z Tosią w pokoju 32,5 stopnia ..... Ale teściu mnie do szewskiej pasji doprowadza mówiąc, że to najlepsza izolacja na świecie... taa a ja przeciągi i nic 32,5 jak byk... A zimą u nas rano 15 bo z kolei ciągnie zimno.. Ale on się nie może mylić.. bo przecież oni chłodno mają, bo my wpakowaliśmy w podłogi izolacje wszelkie..

No ale cóż ponarzekałam :-) Będziemy z Tosią tłuszczyki wytapiać :-)

Aniam spała w małym przerobionym. Miała ściągnięte oby dwa boki z szczebelkami i miała takie mini łóżeczko.

Nata kurcze ja mam chyba jakiś zły obraz siebie, jak dla mnie to ja tu od Was wszystkich grubsza jestem .......... Życzę Ci powodzenia, liczy się to abyś się dobrze czuła :-) :tak:

Zielona a już miałam wizję skrzata leśnego na rowerze hahaha :-D :-D :-D albo pani wiosny :-D

Basia nie załamuj się, na wszystko przyjdzie czas, moja Tośka też z dzieci jednego dnia zrywających ze wszystkim. Przyjdzie i czas na to ;-)

Kici współczuję, ja po antybiotyku jak już się na niego targnę, czuję się okropnie a przy takiej temperaturze, nie zazdroszczę ..:no:

Gosieńka ja temat roweru rzuciłam, myślą :-)

Agnieszka nie fajnie z tym fb, dobrze, że udało się Ci wszystko odkręcić.

Miłego dnia

reklama
Iza zdecydowanie masz ZŁY obraz siebie - na zdjęciach jakie ostatnio wrzuciłaś wyglądasz REWELACYJNIE nie jedna z Nas pewnie Ci po cichu zazdrości. Spójrz czasem na siebie przychylnym okiem :)
Pozdrawiam

hejka
bardzo lubię ciepełko, ale wczoraj to już opływałam. Nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić.
Moje dzieciaki też większość dnia w basenie spędzają.
Alicji dzisiaj nie posłałam do przedszkola, uzgodniłam z mamą, że już trochę siadam, to w coś tam pogramy itp, itd. i jakoś damy radę, a tak będą się mogli razem pochluptać.

Basia fajnie, że wyjazd udany. Może na jeden raz za dużo dla W, i gadka mu się rozwija, i odzwyczajanie od jedzenia i od pieluszki.
Agnieszka DUŻO, DUŻO miłości Wam życzę z okazji rocznicy!!

Gosieńka co ciekawego czytasz?
Uwazaj, bo Ci malzonek nowe kury da zamiast kaski ;-) A Konstancja w Polsce w foteliku rowerowym jezdzila i bardzo lubila, zwlaszcza jesli jezdzilysmy po dziurach. Jak juz bede kupowac, musze poszukac sporego, bo moje malenstwo jakies 108 - 110 cm wzrostu ma :tak:
Zielona to może takie przyczepki co są do roweru.

Bry :-)

ANNAOJ 1 !!!!!!!!! :-)

aż mi ciężko uwierzyć.

Dzieńdoberek :-)

Panowie od dachu postanowili dzisiaj od 6 rano działać :rofl2::rofl2::rofl2: w sumie im się nie dziwię bo przy tych upałach to współczuję im siedzenia na dachu, ale rano u nas była burza i nawet trochę popadała więc i tak godzinkę siedzieli w altanie ;-)
Po tym deszczu trochę się ochłodziło i nawet delikatny wietrzyk jest więc jest czym oddychać :tak:

Agnieszko i Arku wszystkiego najlepszego gołąbeczki , miłości, miłości i jeszcze raz miłości :-)

Zielona zawsze jakąś zrzutkę na kieckę i kapelusz możemy zrobić ;-):-D

Nata dobra jesteś, ja to zawsze marzyłam aby na początku mieć 5 ale chyba to nieosiągalne :zawstydzona/y:

Kici zdrówka kobieto

Isabela współczuję upałów i rzeczywiście na górze macie gorąco, ale wiadomo z teściem nie wygrasz ;-) Co do wagi to przyjedź tylko do mnie to już ja ci reprymendę dam, super wyglądasz, wagę do konta wsadź i lustro zmień :-p

Anna ta książka to " Niedościgniona Kleopatra " opowieść o ostatniej królowej Egiptu, ostatnio jakoś zaczytuję się w biografiach ;-)Czyli jutro wielki dzień :-)

Od poniedziałku mam lenia :zawstydzona/y: a to nie jest dobra prognoza na nadchodzący tydzień ;-)

Miłego dnia babeczki

Witam wszystkich porannie :-) pogoda cudowna, bo nareszcie jest czym oddychać, a wczoraj to już była lekka przesada.

Basiu- dobrze, że wypoczęliście i widzisz, synek Cię zaskoczył, bo jednak mały podróżnik z niego :-D

Zielona- na zielonym rowerze, w białej kiecce... na podryw jedziesz? :-D

Gosieńka- zbieraj na rower, zbieraj, kury poganiaj, ale jak znam S., to na bank Ci dołoży :-D

Kittek- jeszcze raz dzięki

Agnieszka, Arek- wszystkiego naj!

Nata, Iza- szczuplaki jedne :laugh2: toście sobie pogadały :laugh2:

Aniam- wysmażyłaś tyłek? :-)

Kici- dobrze, że wyzdrowiałaś

Anna oj- zobacz jak szybko poszło :-) jutro pijemy :-D

Nie wiem, co miałam jeszcze napisać, bo przyszedł smerf maruda, który dopiero spał, bo odsypiał wczorajszą noc i dzień i mnie teraz mój smerfny synek zamęcza :p bo jeść chce... dostanie lane kluski :-)

Wrzuciłam fotki z wczorajszego spotkania :-)

Ostatnia edycja:
Dla tych, co nie mają fejsa, wrzucam dialog mojego męża z Bartusiem :-)

[h=5]Młodszy nabył nawyku wytykania paluszkiem wszystkiego, co uznaje za ciekawe. Wszystko byłoby w porządku, gdyby używał do tego celu palca wskazującego, ale nie... cielaczek się uparł i wytyka wszystko palcem środkowym, czasem czyniąc gest obraźliwy... R. postanowił działać i tłumaczy dziecku, że wskazuje się wskazującym... młody patrzy na niego oczyma pełnymi zdziwienia i twardo mówi:
- Nie!
- Dlaczego?- pyta skonsternowany R.
- Bo ten jest dłuższy!- odpowiada dziecię czyniąc gest w kierunku tatusia
No... to sobie wyjaśnili, co trzeba[/h]

Gosieńko nie ciekawie z tym ciągnikiem i dobrze tylko, że nikomu nic się nie stało. Owczarki pewnie urocze :-) A gołąb może od jakiejś kwietniówki z pozdrowieniami ;-);-);-)

Witamy i my :-)

Podczytuję Was, ale jakoś czasu brakuje na pisanie, bo ciągle coś się dzieje. Lubię to bo siedzenie na tyłku nie dla mnie :-)

Maonka chyba nie damy rady się do Was wybrać w te wakacje, ciągle coś chyba, że w przyszłym tygodniu, ale to jeszczcze nic pewnego. Napisz mi na priv jeszcze dokładny adres do Was :-)
To może wybiorę się z dzieciakami któregoś dnia, skoro Wam nie pasuje?
Niech się Tośce dobrze śpi w nowym dużym łóżku.

Moja niestety znowu zaczyna pobudki nocne, po 1,5 godz nie śpi i chce do nas. Ale to chyba przez ten upał się wybudza. Z drugiej strony wcale jej się nie dziwię, cała jej rodzina śpi w jednym pokoju a ona sama w swoim. Nic nie daje tłumaczenie, że jak ona była malutka to też spała z nami w sypialni i budziła sie na mleczko tak jak teraz Leonek. Tłumaczymy również, że wkrótce Leonek będzie spał w jej pokoju. Ona chce do mamy i koniec.

Zielona super rower, lubię takie stare rowery, dobrze na nich się jeździ. To teraz Konstancja bedzie zwiedzać świat zza pleców mamy

Annaoj i już tylko dzień, gratuluje że tyle wytrzymałaś :-)

Kici wypadało by szefowi jeszcze wręczyć paragon z apteki i zażądać zwrotu pieniędzy za leki

Agnieszka chyba jeszcze nie może dojść do siebie po rocznicy ;-)

Basia gratuluje postępów w mowie W. A i pieluchy się pozbędziecie, tylko wszystko po kolei. W. widocznie potrzebuje więcej czasu

Aniez lubię to :-D

Leonek zrzucił dziś szklankę ze stołu, będąc na moich kolanach i oczywiście się potłukła. Alicja do niego: "Ojj Leonku, a to była taka ładna szklanka" :-D

Upał daje najbardziej w kość Leonkowi, upocony, włoski cały czas mokre, gorzej zasypia. Bo Alicja tak jak większość może z basenu nie wychodzić.
Wczoraj o 23 na dworze było 27, a w domu miałam 29 stopni. Wszyscy śpimy bez przykrycia.

Maonka a zapraszamy my z Tośkiem siedzimy w domu cały czas :-) Nie ma nas od 24 sierpnia tylko :-) Daj znać kiedy i przyjeżdżajcie :-)

reklama
Helenka przed chwilą narysowała całą naszą rodzinę, przyklejam jej obrazek do lodówki a ona nagle krzyczy: " mamusiu , muszę jeszcze dorysować Emilowi ogon ( ogon to część ciała którą mają tylko chłopcy ;-)) " :-D

Aniez padłam z tekstu Baruli :-D no i dziękuje za uwzględnienie że nie mam Fb :-p Co do roweru to wiem , że S mi dołoży , ale już zaznaczył, że muszę to jakoś odpracować ;-) tylko biorąc pod uwagę jak on często jest w domu to ze dwa lata mi zejdzie :-p:-D

maonka czyli gołąb był z twoich okolic :-) dzisiaj rano odleciał, pewnie odpoczął :tak: Biedny Leonek w te upały:-(

Emilo do kolegi na kilka dni pojechał więc trochę nas mniej ;-)

Do góry