reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mamusiu super wieści :D

Aniam mówisz, ze rano do J.slemy stonke :p mój R.niewatpliwie się ucieszy, bo jest drugi na liście ;)

Zielona tymi temperaturami mnie dobijesz...juz by mnie tam nie było

13 super ze z Ala się zobaczycie, to jest najważniejsze na świecie.

Iza mi pomógł fizjoterapeuta, tzn.migreny nadal są, ale pokazał mi jak minimalizować ryzyko... może kiedyś zdecyduj się na diagnostykę.

Kittek ja wezmę biala rękawiczkę :p Ty jestes kompletnie szalona z tymi oknami!

Gosienka wybór we Wrocku jest, ale w salonach Lasockiego, w CCC przebrane wszystko, nawet na moją stopkę zmutowanego Kopciuszka ciężko było coś dostać :D

Nie wiem kiedy zrobiło się tak późno...

reklama
mamusia - super wieści
Aniam - dzięki za namiary - szkoda tylko, że u mnie Decatlonu NIET - a najbliższy mam 180km więc cena butów przestaje być taka atrakcyjna. Chyba, że można u nich zamowić, zapłaca i wyślą

13 - trzymam kciuki

Oto mój okruszek 8t4d
CCF20130718_00000.jpg
Nata w takim razie zapraszam do Białegostoku na kawkę i będzie 2w1 zakupy+pogaduchy
zielona jak tam po gradobiciu? mam nadzieję że nie narobiło szkód
kittek jesteś szalona ja mam w mieszkaniu 4 okna i cięko jest mi się zabrać za ich mycie, nalejesz dziewczynom więcej wina i nie zauważą, że okna nie pomyte :-D

Załączniki

• CCF20130718_00000.jpg
    CCF20130718_00000.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 27
13 - od kiedy Cię znam zawsze wiedziałam, że jesteś ambitna :-) 3mam kciuki.

gosienka - baaaardzo chętnie się przejadę :-D no i mam nadzieję, że małżon naprawi sprzęt.

mamusiu - super wieści :-) strasznie się cieszę, a okruszek cudny :-)

zielona - no to dobrze, że mięsień odpuszcza. a Kostka musiała być przeurocza jak pouczała to dziecko ;-)

Ja niewyspana... mam sąsiadów żulów... normalnie patologia... wczoraj po 23 "ona" dobijała się do drzwi... dzwonkiem, pięścią i telefonem, a on spał jak zabity (pewnie jak zwykle naj... napity) wyszłam na balkon zobaczyć czy może w kuchni on jest (ich okno jest tuż przy naszym balkonie sypialnianym) no i był... na podłodze spał na jakimś śpiworze czy kocu, a kot na łóżku... wyszłam na klatke wkurzona i oznajmiłam "pani" że my chcemy spać! oczywiście darcie japy od 23 do 5 rano jest u nich normą... ale jakiś czas temu jak koleś o 4:18 włączył "ja uwielbiam ją i ona tu jest..." to nie wytrzymałam... zgłosiłam sprawę do wspólnoty... no żesz k...a mać! Dobrze, że Q ma okno od drugiej strony.

Witamy i my

Ziiieeeeeew .... :-) Wczoraj z W siedzieliśmy do 1 i dokańczaliśmy glinę (serial kryminalny Pasikowskiego, z Radziwiłowiczem i Sthurem młodym) uwielbiam, wczoraj skonczyliśmy pierwszy sezon :-) Dziś drugi zaczynamy :-)

Tosiek ogląda doktor Dośkę, ja sącze kawkę, piękna pogoda za oknem, lubię to :-)

A wczoraj miałyśmy przygodę Tosia bosa stopą na pszczołę stanęła i ją ukąsiła w spód stopy, myślałam, że będzie źle bo my z W mamy uczulenie na jad pszczół, ale zrobił się tylko bombel zasmarowaliśmy altacetem, fenistilem i okładałam zimnym i po 20 minutach biegała już :tak: :-). Dostała jeszcze wapno dla dzieci i po krzyku, ale strachu się najadłam.

Mamusiu niech Twoja fasolka rośnie duza i okrąglutka ;-)

Aniez chodziłam do fizjoterapeuty, żeby zwalczyć ten kręcz, ale on ciągle wraca, muszę się wybrać do mojego ortopedy, ale muszę przygotować się trochę finansowo, 200zł jedna wizyta a na jednej sie nie skończy. Ale fakt faktem skuteczny. Muszę piłkę lekarską zakupić, znajomy mówił, że ćwiczy i pomaga, zawsze to jakieś rozwiązanie na czas oczekiwania :tak:
Gosienka mam nadzieję, że szybko się uda naprawić awarię. Tośka dziś pod zimową kołdrą spała, i weź tu nie oszalej :-)
Kittek czyli test białej rękawiczki i tak będzie :-)

Aniam dziękuje za link, śliczne te buty, ale jednak w pierwszej wersji i cena też super :-) Muszę Tosi kupić :tak:

Zielona Kostka duża to nie ma się co dziwić :-)

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
hejka

W końcu B zakupił samochód i moje autko do mnie wraca Dzisiaj wsio finalizuję, więc Młoda "poszła na służbę do mojej kuzynki", nie chcę żeby dziecko cały dzionek w przedszkolu spędziło.
Teściowa dzwoniła, że dojechali na miejsce, więc już trochę spokojniejsza jestem. mam nadzieje, że będą mieli pogodę.

Mamusia BARDZO się cieszę, super wieści.
Gosieńka Helka ma wakacje, więc nie bądź niedobra mama i daj dziecku dłużej pohasać ;-)
Aniam ja się ze skórzanych w zeszłym roku wyleczyłam. Igor tak nimi ciorał, że musiałam w połowie lata drugie kupować, bo się do użytku nie nadawały. Udało mi się w tym roku kupić z NIKE z zeszłego sezonu, bardzo fajne
Kici współczuję sąsiadów.
13 podziwiam i kciuki trzymam.
Iza dobrze, że wypadek bez komplikacji. Moje dzieciaki też na boso po ogródku śmigają i tego najbardziej się boję.

Kawy mi się chce, muszę na B zaczekać

I znowu kolejny piękny dzień. Mamy dzisiaj małe spotkanko dolnośląskie :-) a co :-) moje chłopaki już rano chciały jechać do ciotki Elwiry... także ciocia szykuj się na najazd.

Anna oj- super, że masz swoje autko, to ważne i dobrze, że Igor dotarł na miejsce, spokojniejsza jesteś.

Nata- można zamówić, dowiozą, mało tego, jakby co to możesz oddać, bo to zakup na odległość :-)
Decathlon Polska

Iza- zależy co się dzieje, ja mam fizjoterapeutę, który jest naprawdę świetny, ale wiadomo, że jak coś ma np. podłoże neurologiczne, to fizjoterapia nie pomoże. Inwestycja w zdrowie zwraca się z nawiązką :-D ja niestety mam kontuzję nawracającą (blokuje mi się staw) i co jakiś czas trzeba go odblokować, ale to wina kilku czynników, między innymi niewyrobionych panewek w niemowlęctwie...

Aniez masz rację, inwestycja w zdrowie zwraca się z nawiązką. Ja moim rodzicom dziękuje jak tylko moge za inwestycje w moje kolana, bynajmniej mogę normalnie chodzić a nie wywracać się. Miałam zerwane przyczepy od rzepki, do tego łąkotki i wiązadła. Szłam, kolano wyskakiwało i łubudu leżę. A teraz mogę normalnie funcjonować. To właśnie ten sam ortopeda.
Co do kręgosłupa robiłam prześwietlenie i oczywiście nic nie wykazało, a boleć boli i co jakiś czas wyskoczy mi "jajko" zwane przez fizjoterapeutkę kręczem ipozamiatane na jakiś czas..
Ale u nas już nie ma do kogo iść, ta doktórej chodzę była dobra, a teraz kiedy otworzyła zakład. Patrzy tylko aby na kasę naciągnąć wizyty niedokończone i następna, i tak zostawia z rozgrzebanym...

Aniez, Iza - o kontuzjach mogę z Wami porozmawiać - moje kolana nadają się do wymiany - obydwa.

Aniez doczytałam - mozna zamawiać online. Tak zrobię - tylko muszę dokładnie małej stope zmierzyć :)

Kici - sąsiadów nie zazdroszczę - w takich sytuacjach dzwoń na policje.

Ja już dzisiaj w pracy - Julka lepiej - dzisiejsza noc nie została zakłócona przez kaszel - ale i tak została w domku - Małż wziął urlop i z małą siedzi

reklama
Do góry