reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

annaoj jestem w takiej samej sytuacji jak ty moja niunia jutro jedzie z babcią na wieś i wraca w następną niedzielę:sad: nie wiem jak ja to przeżyję nigdy się na tak długo z nią nie rozstawałam, N wniebowzięta a ja załamana .
W piątek jedziemy na wesele do Zabrza i wracamy w niedzielę więc trochę rozrywki będę miała w ten weekend.
Koleżnki z pracy poszły na urlop i zostałam sama i ciągle ktoś coś chce , nawet spokojnie nie mogę poczytać co u was buuu

dziękuję wszystkim za kciuki na pewno się przydadzą dzisiaj

reklama
isabela - tak solpadeina jest bez recepty. wielu migrenowców ją poleca. radzi sobie z naprawdę silnym bólem. ja lepiej na nią reaguję niż na pyralgine, bo po pyralginie jestem otumaniona i źle się czuję, a po solpadeinie po prostu już nie boli :-)

gosienkag - ostatni raz traktorem jeździłam jako smarkula ;-) ale jak mi powie co i jak to ja z bananem na ryju pojeżdżę :-D

mamusiu - dasz radę... szybko zleci...

zielona - ślę Ci trochę chłodku ~~

Dziewczyny... dziękuję i... trzymajcie te kciuki cały czas bo ja 3 semestry w rok robię :-Di te egzaminy mam w kółko i na okrętkę:-)

Ucałujcie dzieciaki słodziaki:) ja po moją gadułę jadę w piątek do babci:)
już się doczekać nie mogę aż uściskam, wycałuję...:-D:-D:-D:-D

Miłego wieczoru:tak:

Hejka wieczorkiem

Ciągle zaglądam i wyczekuje wieści od Mamusi .

Dzień nam minął na kąpieli w basenie czyli dzieciakom a ja w ogrodzie szalałam z chwastami znowu :no: Niech żyje życie na wsi ;-)Teraz Helka zajada kolację i za chwilę mam plan ją siłą do wyrka wrzucić bo chociaż raz może iść spać o normalnej porze ;-)
Małżon wkurzony bo sprzęt mu się popsuł :wściekła/y: oczywiście zawsze tak jest jak pogoda dopisuje :no: mam nadzieje że coś wymyśli bo chciał teraz nadrobić pracę w polu , abyśmy spokojnie mogli do Kittkowej pojechać a tu jak zwykle pod górkę, złośliwość rzeczy martwych :no:

13x13 plan masz ambitny :szok: &&& zaciskam :tak:

Kici przejażdżkę masz załatwioną ;-)

Mamusia dasz radę, tydzień szybko zleci, ale cię rozumiem bo ja też nie lubię jak dzieci wyjeżdżają . Niezły wyjazd ci się szykuje, trochę kilometrów zrobicie ;-)

Anna cały czas trzymam kciuki za Karen. My matki już tak mamy , że nie raz chcemy sobie od dzieciaków odpocząć a jak już wyjadą to za nimi tęsknimy ;-)

Nata pamiętam że Emil jak miał 2 lata to dostał buty trekingowe, chyba z Alpinusa albo Campusa , nie pamiętam i nie wiem czy jeszcze je robią .

Mała w łóżku zamarza :tak: Zajrzę jeszcze , pa

Jestem jestem dopiero mam chwilke zeby napisac, musialam moja turystke spakowac i wyprzytulac przed wyjazdem

Mala fasolka ma 1,99cm, pieknie bijace serducho i ogolnie wszystko jest ok, tylko musze nospe brac na te moje bole. Tak bardzo sie ciesze ze moje zle mysli sie nie sprawdzily :-)
Jutro wstawie zdjecie bo dzisiaj pisze z kom. i nie mam jak. Dziekuje za wszystkie wasze kciuki !

reklama
Do góry