Aniezowej małożowi się spodobał , to może Kuba będzie Vipem he he .
Annaoj - trójka dzieci to na bank kupa roboty , ale plus nabycia teraz psa jest też taki , że Ty ten rok będziesz w domu . A to pewnie dla psa jak i dla małego dziecka bezcenne , że nie będzie musiał sam zostawać .
Biedna Karen ehh aż szkoda myśleć , własnie miałam pytać , czy ona ogólnie coś łazi , ale już napisałaś dalej
A właśnie... byłam dzisiaj w biurze podróży i pytałam jak mamy wyloty... wylatujemy 18.08 o 3:40 z katowic...to tam spoko luzik ale powrót mamy nieziemski...wylatujemy 1.09 o 20:10 z F. a w Katowicach jesteśmy... 2:05
ja jestem ciekawa jak ja rano z J. do szkoły na rozpoczęcie się doczłapie??
Przyznam że myślałam że wyloty będą tak żeby w polsce być późnym wieczorem...
Ty lepiej sobie od razu dobę przedłuż w pokoju . Bo ta kończy się zwykle o 12 , więc nie ma tak , że sobie do 18stej posiedzisz w pokoju . Przynajmniej w sporej cześci biur tak jest . Ale to już się załatwia na miejscu . Wyloty jeszcze moga się zmienić i ostateczną godzinę powrotu dostaniecie już na miejscu . Czasem jest tak , że nawet cofają ludzi do hoteli , bo jest opóźnienie ,a lepiej w hotelu niż na lotnisku .
Nam się rok temu zmieniało 4 razy . Ale wsio poszło punktualnie .
Aniez - mam kilka zdjęć z Tatr - konkretnie z Giewontu jak "dziunie" wchodziły w klapeczkach na szpilce
że to sobie nogi nie złamie to podziwiam.
Ja buty i sprzęt ciuchowy mam - Julka ma dobrą kurtkę tylko muszę jej dobre buty chodzić - nie wiem bo się nigdy nie rozglądałam, ale takich małych trekingów to chyba nie ma
poszukam czegoś dobrego za kostkę.
ja już takie ewenementy w górach widziałam, że strach pomyśleć - ludzie nie mają fantazji - idą, lezą bez wyobraxni w sandałach, krótkich gaciach w wysokie góry. Ja zawsze mam kurtkę i enercetkę w plecaku.
Takie małe trekingi luknij w decatlonie , bo kiedyś widziałam i w dość przyzwiotej cenie .
Aniez, Annaoj, Agnieszka i mamy straszaków - fajne sandały kupiłam w decatlonie własnie i za dość śmieszną kaskę
Sandały Juniorskie Wayta KALAHARI. QUECHUA - Turystyka junior Turystyka junior...
bardzo fajne i wytrzymałe
Nata
Buty Forclaz 50 junior QUECHUA - Turystyka junior Turystyka junior - Decathlon
pierwsze lepsze z brzegu i cena powala na kolana , także wal do decatlonu
i wersja różowa
Buty Forclaz 50 junior QUECHUA - Turystyka junior Turystyka junior - Decathlon
potem na jesień jak znalazł
Jestem jestem dopiero mam chwilke zeby napisac, musialam moja turystke spakowac i wyprzytulac przed wyjazdem
Mala fasolka ma 1,99cm, pieknie bijace serducho i ogolnie wszystko jest ok, tylko musze nospe brac na te moje bole. Tak bardzo sie ciesze ze moje zle mysli sie nie sprawdzily :-)
Jutro wstawie zdjecie bo dzisiaj pisze z kom. i nie mam jak. Dziekuje za wszystkie wasze kciuki !
Super gratulacje .
Wczoraj mi coś forum nie działało .
Co do sylwka to ja też jestem chętna . Zawsze można poszukać całego domu . Byłam tak kiedyś w zakopanym . Miało to cudo dwa piętra , a na dole był wielki salon z kominkiem . Mieszkało tam 21 osób .