wiadomość od Kittek ...
Hej kochane
Ja dalej nie doczłapałam się do serwis i korzystam z uprzejmości Aniam. U nas szaro i buro dziś, to ma być lato? Najładniej było w dzień zakończenia roku szkolnego, pięknie świeciło słonko. Pojechałam więc z Mają do szkoły, ubrałam ją w kiecuchę, zrobiła furorę, nie odstępowały ją moje dzieciaki i koleżanki z pracy, nawet tańczyła na auli, hehe. Później z dziewczynami z pracy poszłyśmy na kawę. Majka siedziała i obserwowała aby po chwili wypalić z tekstem: Mamusiu, tatusia koledzy to moi wujkowie to mogę na twoje koleżanki mówić ciocie? Dziewczyny się uśmiały, oczywiście przylepa co chwilę ciocie do zabawy zgarniała więc matka się mogła zrelaksować. Wczoraj dziewczyny przyjechały na winko, Maja zobaczyła stół przygotowany na sześć osób i zdziwiona do mnie z tekstem: Mamusiu, dlaczego tak mało gości przyjedzie, tatuś ostatnio dużo wujków zaprosił to może dziś też jeszcze przyjadą (gdyby tylko dziewczyny wiedziały, że jest taka opcja to by mi nie odpuściły agentki bo niektóre są singielkami, hehe)
Iza geeeenialnie wyglądasz, widziałam na fb, lasencja z ciebie, że fiu, fju J
MamoPaulinki ,
Maonko fajnie, że udało się wam spotkać.
Mamusiu &&&& za małża, oj ten nasze chłopy coś się pochorowały, oby się szybko udało naprawić ich zdrówko J
Gosieńko gratki dla chłopców za suuuper wyniki J Kurcze, mam nadzieję, że uda nam się spotkać tak jak się dogadałyśmy
Kici dobrze będzie, przynajmniej jesteś pod stałą kontrolą. Zdrówka dla ciebie J
Elvie zdrówka dla Lenki. Rodzinka śpiochów to coś dla mnie, moje skarby śpią, a ja pewnie jeszcze trochę posiedzę, za to rano bym spała przynajmniej do 9tej J Co do flavonu, to mamy słoiczek, ale T musi dużo różnych specyfików brać, mam nadzieję, że pomogą.
Aniez rewelacyjne te koszyczki twoi chłopcy wyczarowali. Pomysł genialny, może kiedyś wykorzystam J
Basiu dwa tygodnie szybko miną i odpoczniesz sobie. Tymczasem dużo energii ci życzę. Pochwal się jak Wiktorek sobie na rowerku będzie radził.
Monia gratulacje dla Twojej zdolniachy, super, że ma pasję i dobrze się uczy. Zdrówka dla Hanusi.
Wronia mam nadzieję, że nie musiałaś do domu wracać z robotą, tylko sobie na działce poradziłaś i odsapnęłaś trochę.
Zielona jak koncert, podobał się?
Annaoj smutno mi się zrobiło jak przeczytałam o Karen. Mam jednak nadzieję, że wyliże się z tego, jest młoda i silna. 3mam kciuki.
Aniam jakby ci się udało coś wymyślić w związku z lipcem to pamiętaj, że propozycja jest aktualna J
Sonia 3mamy kciuki aby Marysia dostała się przedszkola, a starszakowi gratulujemy!!!
Aga super, że urodziny Jasia się udały. Co do kocurka to mam nadzieję, że szybko mu przejdzie i będzie zdrów. A ty kobieto to masz chyba motorek w tyłku
Zmykam, spokojnej nocki J