reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nie dzwonią z przedszkola więc dali sobie z nim radę jakoś ;-)
Do szafy jeszcze nie doszłam bo oczywiście wciągnęła mnie książka... a chciałam tylko sprawdzić czy będzie się ją dobrze czytało :-D:rofl2::sorry:

Patrzyłam na ceny plecaków... porażka normalnie :no:

reklama
​wiadomość od Kittek ...

Hej kochane
Ja dalej nie doczłapałam się do serwis i korzystam z uprzejmości Aniam. U nas szaro i buro dziś, to ma być lato? Najładniej było w dzień zakończenia roku szkolnego, pięknie świeciło słonko. Pojechałam więc z Mają do szkoły, ubrałam ją w kiecuchę, zrobiła furorę, nie odstępowały ją moje dzieciaki i koleżanki z pracy, nawet tańczyła na auli, hehe. Później z dziewczynami z pracy poszłyśmy na kawę. Majka siedziała i obserwowała aby po chwili wypalić z tekstem: Mamusiu, tatusia koledzy to moi wujkowie to mogę na twoje koleżanki mówić ciocie? Dziewczyny się uśmiały, oczywiście przylepa co chwilę ciocie do zabawy zgarniała więc matka się mogła zrelaksować. Wczoraj dziewczyny przyjechały na winko, Maja zobaczyła stół przygotowany na sześć osób i zdziwiona do mnie z tekstem: Mamusiu, dlaczego tak mało gości przyjedzie, tatuś ostatnio dużo wujków zaprosił to może dziś też jeszcze przyjadą (gdyby tylko dziewczyny wiedziały, że jest taka opcja to by mi nie odpuściły agentki bo niektóre są singielkami, hehe)
Iza geeeenialnie wyglądasz, widziałam na fb, lasencja z ciebie, że fiu, fju J
MamoPaulinki , Maonko fajnie, że udało się wam spotkać.
Mamusiu &&&& za małża, oj ten nasze chłopy coś się pochorowały, oby się szybko udało naprawić ich zdrówko J
Gosieńko gratki dla chłopców za suuuper wyniki J Kurcze, mam nadzieję, że uda nam się spotkać tak jak się dogadałyśmy ;)
Kici dobrze będzie, przynajmniej jesteś pod stałą kontrolą. Zdrówka dla ciebie J
Elvie zdrówka dla Lenki. Rodzinka śpiochów to coś dla mnie, moje skarby śpią, a ja pewnie jeszcze trochę posiedzę, za to rano bym spała przynajmniej do 9tej J Co do flavonu, to mamy słoiczek, ale T musi dużo różnych specyfików brać, mam nadzieję, że pomogą.
Aniez rewelacyjne te koszyczki twoi chłopcy wyczarowali. Pomysł genialny, może kiedyś wykorzystam J
Basiu dwa tygodnie szybko miną i odpoczniesz sobie. Tymczasem dużo energii ci życzę. Pochwal się jak Wiktorek sobie na rowerku będzie radził.
Monia gratulacje dla Twojej zdolniachy, super, że ma pasję i dobrze się uczy. Zdrówka dla Hanusi.
Wronia mam nadzieję, że nie musiałaś do domu wracać z robotą, tylko sobie na działce poradziłaś i odsapnęłaś trochę.
Zielona jak koncert, podobał się?
Annaoj smutno mi się zrobiło jak przeczytałam o Karen. Mam jednak nadzieję, że wyliże się z tego, jest młoda i silna. 3mam kciuki.
Aniam jakby ci się udało coś wymyślić w związku z lipcem to pamiętaj, że propozycja jest aktualna J
Sonia 3mamy kciuki aby Marysia dostała się przedszkola, a starszakowi gratulujemy!!!
Aga super, że urodziny Jasia się udały. Co do kocurka to mam nadzieję, że szybko mu przejdzie i będzie zdrów. A ty kobieto to masz chyba motorek w tyłku ;)
Zmykam, spokojnej nocki J

Witam,
Lenkowe oczko już dużo lepiej, Maciek śpi, a ja sprzątam i muszę teraz przerwę na spacer z psem zrobić. Najadł się trawy i pawia w salonie w nocy puścił, poza tym ok.
Wczoraj M. był w pracy 13h - myślałam, że oszaleję. Dobrze, że wieczorem niania z córką na rowerach wpadły, dzieci mi pomogły wykąpać i uśpić, bo M. się pojawił przed 22.00 a ja od 20:30 miałam konferencję. Słów brak..
Rozglądam się powoli za miejscem urlopowym i dumam, co z psem zrobić. Opcja 1: jedzie z nami. Opcja 2: mama tu będzie a kuzynowi za spacery z psem zapłacę, bo mama zapewne uzna, że spacerować z nim nie będzie. Chcemy też z M. wyskoczyć sami na weekend, Kraków i Pragę rozważamy.
Poza tym upał i nic się nie chce.

Kocham ciepełko :-) zaraz idę wywiesić kolejne pranie :-) bo schnie aż miło :-)
Upiekłam chlebek i kocham klimatyzator! Dzięki niemu nie mam po pieczeniu w domu piekarnika i +30 st tylko cudowne 23 :-)

Elvie wydaje mi się że Lucky jest u was za krótko żeby go zostawiać z jakby nie było obcymi dla niego osobami... ale nie wiem może się nie znam...

Kurcze dalej siedzę i szukam plecaka dla J. i znalazłam coś takiego...
SPIDERMAN - Plecak szkolny na kółkach 11
powiedzcie mi czy to dobry wybór?? Ma usztywniany tył, w dodatku można go za sobą ciągnąć jak bagaż... no i spidermanowy jest ;-) już z tej serii ma piórnik i pudełko na lunch bo dostał na urodzinki od koleżanki...

Dobra, fotolerację wrzuciłam :-)

Elvie- na szczęście ten kłopot nam odpadł, bo nasz pies u teściowej ląduje. Są też ludzie, którzy psem się zajmują. Do hotelu bym nie oddała. Zależy dokąd pojedziecie, jeśli są tam tereny biegowe i spacerowe, to pies będzie zadowolony.

Anna oj- od mojej mamy, czyli babci dzieciaków, to ja już wymagam :p i ona na szczęście podziela mój pogląd na wychowanie, ale od mojej babci, czyli prababci dzieciaków, wymagać nie będę... na głowę jej wchodzą, a do tego ona ich "prześladuje", krok w krok za nimi chodzi :-) z drugiej strony się boi, że coś napsocą i nie będzie umiała sobie poradzić, bo w końcu ma 80 lat :-D zresztą, moja babcia to cała historia, kto ją zna, nie może wyjść z podziwu, bo ani nie wygląda na swój wiek, ani się nie zachowuje, a umysł ma świeższy od niejednego młodzieniaszka i wiedzę o świecie posiada solidną, bo bardzo dużo czyta i podróżuje- ostatnio do Pragi się dała wyciągnąć na zwiedzanie i Drezno zaliczyła, teraz tato chce ją do Watykanu zabrać, bo jest bardzo wierząca :-) z babcią można konie kraść :-D no tylko ona wie lepiej, jak się dzieci wychowuje :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Agnieszka- dobrze będzie, panie dadzą radę :-)

Monia- nieźle z tym przedszkolem, ja muszę miesiąc kombinować, a w wypadku Bartka dwa miesiące... rozkosznie...

Agnieszka- nie znam się, bo moje mają plecaki, ale nie szkolne, chociaż z usztwnianym tyłem :p
Ja bym się zastawiała nad trwałością tego mechnizmu z rączką i kółeczkami, bo jak znam dzieci wszystko zedrą i zniszczą :p
My co prawda ciągaliśmy plecaki za te długie paski, albo robiliśmy z nich broń, ale to były inne czasy... być może będzie ciągną za rączkę, nie wiem.

Mi się ten podoba Plecak tornister Compact L The Amazing Spider-Man 11 TELAS11, Derform 21000 plecaki, tornistry :: Sklep Kleks i u nas też Spiderman rządzi, ale na szczęśćie jeszcze sobie poczekam z zakupem cuda (może jesienią coś na promo wynajdę, więc rozgryzajcie temat, a ja się będę kształcić, na co mam zwracać uwagę).

Ten też fajny :tak: i nawet lżejszy od tego co ja pokazałam... tylko qwa te ceny :szok: masakra normalnie :no: poczekam poczytam co jeszcze myślicie na ten temat i potem najwyżej uderzę do babci...bo ja w tym miesiącu to już nic nie kupuję :-p bo jeść też musimy :-D

aniez o matko boska:szok: co to za cena chyba pomylili się i niechcęcy 2 z przodu wstawili.
agnieszka cena i wygląd tego plecaka, który pokazałaś bardziej do mnie przemawia niż ten aniezowy.

Bigos za mną chodzi... kto mi ugotuje, no kto... Las rąk, no dobra to idę sama coś wyprodukować :-)

Mamusia, dla mnie cena zaporowa to te, które Aniam wczoraj wrzuciła Tornister Szkolny HAMA Step-by-Step JEDNOROŻEC (3345054048) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
250 zeta to 2,5 wyjścia do ZOO we Wro :p oczywiście z parkiem linowym dla szczęść :-) więc w przyszłym roku nie pójdą... żartowałam oczywiście :-D

A po południu szukam natchnienia, bo sezon urodzinowy się zaczął... moja mama go otwiera... potem tata, potem imieniny mamy i taty, potem ja, potem babcia... jakiś koszmar :laugh2:

reklama
Kurcze krzyż mnie boli, mam nadzieje, że to "tylko" z leżenia.
Aga Aniez dobrze pisze, mechanizm łatwo może się zepsuć, dzieciaki jednak plecakami rzucają, no i w zimie nie pociągnie na kółeczkach. Ja chyba jednak na taki się zdecyduję
Tornister Herlitz MIDI 13 WZORÓW 2013 + GRATISY!!! (3358207158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko na żywca chce obejrzeć. Ten co Gosieńka pisała podobają mi się, ale kurcze cena faktycznie jest niezła.
Aniez no właśnie moja mama udaje, że się do moich zaleceń stosuję, ale Młody głupi nie jest i wie, że babcia "tylko udaje", więc można ją urobić:no:
Mamusia takie pobolewania się zdarzają, kumpela miała tak do 3 miesiąca, mam nadzieje, że jutro się uspokoisz. &&&& za wizytę
Elvie myślę, że lepiej by było jakbyście go zabrali ze sobą. Lucky to jednak pies po przejściach i obawiam się, że może to przeżyć jeśli zostanie z kimś kogo nie zna.
Maonka mam nadzieje, że leki podziałają i na następnej wizycie wyniki będą lepsze.

czekam na B i zsiadłe mleczko do ziemniaczków, bo już strasznie głodna jestem

Do góry