reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
ledwo żyje - Julka od kilku dni budzi się w nocy z płaczem - woła mnie - więc truptam do niej i już zostaję bo jak się mała wtuli to puścić mnie już nie chce - rano wstaję połamana - nie mieszczę się w Jej łózeczku

Nata, ja z tego samego powodu zalegalizowalam mlodej pobyt w moim lozku. Przynajmniej obie sie wysypiamy - mniej wiecej, bo jednak 6 rano, to dla mnie noc... A teraz w dodatku jest tak goraco, ze oszalec mozna i o porzadnym snie zapomniec.

Witam z deszczowej częstochowy
Badania lekarka nie wykonała, bo Alicja ma mnóstwo woskowiny w uszach, a do badania uszy muszą być czyste. Dobrze, że w poniedziałek wizyta u laryngologa, może je wyczyści. Tylko to będzie pierwsza wizyta, więc nie wiem czy tak od razu wyczyści.
Siostra przyjechała również do domu, więc mam zjazd rodzinny. :-) Nie widzieliśmy się od października ubiegłego roku. Alicja cioci nie odstępuje na krok, wszystko z ciocią chce robić. Byłyśmy dziś na ciuchach, trafiłyśmy na wyprzedaż na koniec miesiąca, ale w Alicję szatan wszedł, zrobiła sobie plac zabaw z wieszaków. :eek:
Annaoj ile jeszcze dni? Ciekawa jestem jak Alicja będzie reagować na nowego braciszka?

Gosieńko dobrze, że Was nie zalało
Monia mam interes do córy, potrzebuje na prezent kupić książkę o koniach, dla 6 -letniej fanki koni. Może coś Twoja Laura polecić

zielona jeszcze się "przemęczę" może to z nadmiaru emocji i wrażeń ostatnio - kazdego dnia coś. Sobota bylismy na koniech, niedziela na pikniku lotniczym, poniedziałek miała coś w przedszkolu a wczoraj na imprezie urodzinowej.

Nata, pewnie tak. U nas to inna historia. Mala spac sama nie chce i basta. Nigdy nie chciala. Chyba 2 razy zdarzyllo jej sie przespac cala noc samotnie. Jak ja zostawiam we wlasnym lozku to budzi sie co pol godziny z placzem, a ja zwyczajnie nie mam sily ani ochoty na totalne niewyspanie.

Aniam u nas burze ostatnio po 3 w nocy atakują, a, że Tosia się boi to przychodzi do nas i z tąd wiem o której się zaczynają.
Wystaw z moim w pakiecie i napisz, że w pełni obsłuża Twój samochód, może szybciej się ktoś skusi :-D:-)

Dołożę auto , to przynajmniej coś zarobimy :-p:-p

Agnieszka ja akurat lubię centrum, drazni mnie pałac, kocham ich galerie i muzea, oprócz muzeum figur woskowych, Tower to mój faworyt i parki, ale z kocykiem i piknikowo :D no i puby, te tradycyjne :) Aniam to latała po Londku :p hehehe... ja mam ten komfort, ze tam bywam bez wycieczki i pośpiechu ;) muszę jakieś bilety upolować, ale to nie w tym roku, bo czasowo juz nie wyrobie.

D

Ja będę polować jesienią i zimą , ale pewnie do innego miasta , tylko nie wszędzie się tak da na jeden dzionek polecieć . Do LOndynu pewnie też jeszcze kiedyś zawitam .

a słuchajcie... mam taki problem Q ma straaaaaszną wysypkę od dłuższego czasu na tyłku... nic nie pomaga... smarowałam maścią z tlenkiem cynku... i nic... smarowałam alantanem... też nic... smarowałam kremem sos nivea... i znowu nic... :eek: już nie mam pomysłu jak to zwalczyć. może któraś ma pomysł?

A czerwone to bardzo ? Bo jak tak to może być grzbica , tylko że to się zwykle przy pieluchach robi . Jakby było grzybiczne to clitroclimazolum czy jak się to tam zwie smarowac trzeba .

hejka
jakaś taka jestem ble. Sama nie wiem czemu:baffled:
Iza może organizm odreagowuje pon sesji.
Gosieńka pewnie racja, na dłużej to i koszty byłyby większe. Też powoli się szykuję do robienia wyprawki szkolnej Igora. Książki muszę przez neta zamówić, a pozostałe rzeczy w sierpniu jak już nie będę uziemiona.
Aniam no mnie też się wydaje, że mój brzuch ok. Nie wiem może ona z poprzednimi ciążami porównuje i dlatego:eek:

Zwykle już chyba tak jest że z kolejnymi dziećmi , to ten brzuch ma się mniejszy . Nie ma człek czasu na żarcie i użalanie się nad sobą .

Siadlam na puppie i dopiero poczułam, jak jestem zmęczona :) a jeszcze mam trochę roboty :-/

Zielona Kostka dobrze gada, świadoma kobietka Ci rośnie :)

Nata 3 latki bardzo wszystko przeżywają, do tego włącza im się sen i pewnie ta mieszanka powoduje kłopot z samodzielnym spaniem.

Maonka laryngolog powinien wypłukać uszko od ręki. Jak chcesz na juz, to w aptece kupisz taki preparat do czyszczenia uszu.

Dzisiaj Kuba miał trudny dzień...bardzo trudny...w efekcie koszyczki będzie produkował jutro z nimi maz. Mi ręce opadły i jak młody wszedł na wysokie C z histeria, to zabrałam Bartusia i pojechaliśmy do sklepu, po prezent dla dzidziola mojej kuzynki i na lody, a Kubula został z tatusiem. W efekcie bliskiego kontaktu z furia pierworodnego R.poczlapal na siłownię, pozbyć się negatywnych emocji :) oj talent to mój synek na wielki :D
Kłopot mamy, bo chcą męża do Wawy ciągnąć, a od pn placówki opiekuńcze zamknięte...wychodzi na to, ze rano przez kilka dni będę musiała z nimi do pracy jeździć, a potem odstawkę ich do mojej babci... od czw.moja mama, ale 3 dni muszę zabezpieczyć we własnym zakresie. Kciuki poproszę, żeby jednak pojechał w drugiej pol.tygodnia :) jak ja to lubię... przedszkola zamknięte, a człowiek musi kombinować :(

Monia mam interes do córy, potrzebuje na prezent kupić książkę o koniach, dla 6 -letniej fanki koni. Może coś Twoja Laura polecić

Maonka, zapytam, ale nie dziś bom w dalekiej delegacji, w piątek dam znać...proszę przypomnij się tylko jakby cóś, bo póki co w innym świecie żyję :sorry:

A czerwone to bardzo ? Bo jak tak to może być grzbica , tylko że to się zwykle przy pieluchach robi . Jakby było grzybiczne to clitroclimazolum czy jak się to tam zwie smarowac trzeba .

może być faktycznie grzybiczne, maść zowie się clotrimazol...

reklama
Izabela tort jest wklejony na przepisowym :D jako jeden z ostatnich postów. Bardzo smaczny jest tylko śmietanę dałam 36% i zwiekszylam nieco porcje żelatyny, bo to były te mega upały. Polecam, bo jest przepyszny i łatwy do zrobienia. Biszkopt pieke ze swojego przepisu, ale to chyba z przyzwyczajenia :)

Do góry