Właśnie wynurzyłam się z wanny i popijam winko bo nerwa mam dzisiaj że
Emilo od wczoraj ma dzień świra, albo bunt nastolatka cholera go wie
Stawia się, pyskuje i nawet stwierdził, że on został podmieniony w szpitalu;-) Co się nagadał to jego a ja już na końcu poszłam drzewo rąbać coby nie wyjść z siebie bo mało brakował ...Poszedł spać obrażony więc jutro pewnie powtórka z rozrywki
Jak macie w nadmiarze cierpliwości to proszę mi przesłać ;-)
gosia myślałam dzisiaj o was, Hanka agentka spieszy jej się z chodzeniem :-)
Aniam dzięki za wieści od Asi, pozdrów ją od nas
Agnieszka niezły maraton masz w tym tygodniu
wczoraj przez wioskę obok nas też przeszło gradobicie, kilka dachów zniszczonych i uprawy
Monia jak tam D lepiej?
Basia zdrówka, rezerwacja przyjęta
Elvie nasza Sonia śpi do góry na swoim poszarpanym fotelu koło naszych sypialni , oczywiście najchętniej by spała z chłopakami w łóżku ;-)jak tylko wyczai że drzwi są otwarte to już wskakuje im pod kołderkę:-) Nasze najmłodsze dziecko na razie śpi na dole w gościnnym ale jak tylko nauczy się wdrapywać po schodach to pewnie wyląduje koło mamy
Z pomysłu babci się uśmiałam
Zielona witaj w klubie staruszek niestaruszek, podobnie ja Aniez też tak mam i to już od wieeeeelu lat
No chyba że przy ćwiczeniach sobie coś poprzestawiałaś ?
Filonka fajnie że się odzywasz
szybko Dawidkowi zębole wychodzą ;-)Tak to jest przy dwójeczce że człowiek czasu na nic nie ma .
MamoPaulinki zdrówka dla J
Mamusia &&&&&& za pogodę
Aniez S się dzisiaj pytał czy głos odzyskałaś ;-) bo on niestety już nie jest mężem idealnym i zaczyna gadać ;-) Fajnie jest jak chłopaki rozpieszczają :-) &&&&& ma trzymać we wtorek czy w środę ?
Na stresik najlepsze winko
jutro muszę zaopatrzyć barek w razie gdyby mój syncio miał ciężki cały tydzień;-)
Spokojnej nocy