reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dumamy z M. gdzie pies miejsce będzie miał

ja uważam, że każdy pies wyczuwa dla niego najlepsze miejsce do spania i tam należy mu położyć kojec...ponoć pies nie będzie leżał w miejscu, gdzie jest żyła wodna, czy nie ma dobrego widoku, mój np. to potrafi sobie kocyk przesuwać po salonie, aby tylko miał ciepło i widoki odpowiednie :-)

MamoPaulinki, zdrówka dla J....niech się kuruje szybko...

Kazala, tak -kazala mi napic sie soku i po kilku minutach wyladowalysmy w lozku i zasnelysmy.

hehehe, terrosystka niczym moja :-)

reklama
A! Zielona ja mam i to jest od stawu biodrowego i mi idzie strzałem w kręgosłup. Mam to od młodości, wiec się nie starzejesz. Dobrze jest dziada rozruszać. Mi fizjoterapeuta zalecił kleknac pod sciana, ale tak żeby kolano chorej strony było blisko ściany i lekko naciągać ścięgna w kierunku ściany (coś pod kolano trzeba podłożyć)... qurcze nie wiem jak to wyjaśnić, potem zadlubie w necie, może będzie jakoś obrazek. W każdym razie wzmacnianie mięśni brzucha, przy jednoczesnym rozciąganiu mięśni ud może pomoc. Dobra jest też postawa jak w tai chi z wyprostowanym dolnym odcinkiem kręgosłupa.

No chłopcy już w łóżku to mam nadzieję, że szybko zasną tym bardziej że oboje byli na taekwondo ;-) uśmiałam się przy tym do łez z M. zresztą nie tylko ja :-D ale chłopak zadowolony i jeszcze gumę na koniec dostał więc szczęśliwy :tak:

A. pojechał do dentysty i potem na zakupy i jeszcze go nie ma :-p

Basiu dzięki za pamięć. Na szczęście następnego dnia przestało padać i ziemia wodę tak szybko wchłonęła pomimo 2 tygodni deszczowych, że się nadziwić temu nie mogłam. A dzisiaj takie gradobicie przeszło że grad wielkości kurzych jaj leciał... w ostatniej chwili zdążyłam auto schować ale z garażu już nie wyszłam bo tak waliło. Na szczęście żadnych szkód na razie nie stwierdziliśmy poza rozdartym daszkiem z huśtawki ale on i tak już miał małe dziurki :tak:
Mamusiu na wycieczkę do Anglii jadę ;-) na tydzień ze zwiedzaniem :-D
Elvie ja myślę że pies powinien mieć jedno miejsce :tak: i trzymam kciuki żebyście się wzajemnie zaakceptowali. No i za to żebyś dała radę organizacyjnie to ogarnąć, ale ty zorganizowana babka jesteś to dasz radę to zrobić :tak:

Chyba zaraz sobie winka naleję ;-) i będę odpoczywać.

Aniez - Ty masz gardło chore , czy rączki że garów myć nie możesz :-p:-p

Elvie pies sobie pewnie sam miejsce znajdzie , a nie tam gdzie akurat Ty chcesz .

U nas też dziś lało jak cholera znowu . Wszędzie bajoro :no:

Gosieńka podział na wiejskie i miejskie być musi , nawet z racji metrażu :-D:-D domu i okolic :-D

Annaoj ma się dobrze , dawkę już 1 dostała jak do niej napisałam . Wiktor waży 1100 . :tak:
Nie ma jeszcze innych zaleceń . Może jutro coś więcej będzie wiadomo .

Konferencję skończyłam i czeka mnei wysyłka - Kamila ma urlop to sama musze ogarnąć, a chyba z 60 listów mam:/
M. mi przytargał loda Black Energy Ice Mojito - boski jest!! Taki lizak lodowy jak frugo, ale o niebo lepszy!

Na zapalenie krtani wszyscy chorują - znów pewnie wirusisko jakieś. Oby szybko poszło precz!

aniam - dzięki za info od Joasi!

hej,
witam się zalatana:wściekła/y:
u nas ok, leci z dnia na dzień. Moja Hania postanowiła chodzić i jestem przerażona. Wstaje gdzie się da i leci....oczy trzeba mieć dokoła głowy. A jaka zadowolona przy tym:-D zadziora jedna.

Annaoj, trzymam kciuki za ciebie, musicie jeszcze trochę wytrzymać!

wpadnę później

Właśnie wynurzyłam się z wanny i popijam winko bo nerwa mam dzisiaj że :szok:
Emilo od wczoraj ma dzień świra, albo bunt nastolatka cholera go wie :no: Stawia się, pyskuje i nawet stwierdził, że on został podmieniony w szpitalu;-) Co się nagadał to jego a ja już na końcu poszłam drzewo rąbać coby nie wyjść z siebie bo mało brakował ...Poszedł spać obrażony więc jutro pewnie powtórka z rozrywki :no: Jak macie w nadmiarze cierpliwości to proszę mi przesłać ;-)

gosia myślałam dzisiaj o was, Hanka agentka spieszy jej się z chodzeniem :-)

Aniam dzięki za wieści od Asi, pozdrów ją od nas :tak:

Agnieszka niezły maraton masz w tym tygodniu :tak: wczoraj przez wioskę obok nas też przeszło gradobicie, kilka dachów zniszczonych i uprawy :no:

Monia jak tam D lepiej?

Basia zdrówka, rezerwacja przyjęta :tak:

Elvie nasza Sonia śpi do góry na swoim poszarpanym fotelu koło naszych sypialni , oczywiście najchętniej by spała z chłopakami w łóżku ;-)jak tylko wyczai że drzwi są otwarte to już wskakuje im pod kołderkę:-) Nasze najmłodsze dziecko na razie śpi na dole w gościnnym ale jak tylko nauczy się wdrapywać po schodach to pewnie wyląduje koło mamy :tak:
Z pomysłu babci się uśmiałam :-D

Zielona witaj w klubie staruszek niestaruszek, podobnie ja Aniez też tak mam i to już od wieeeeelu lat :no: No chyba że przy ćwiczeniach sobie coś poprzestawiałaś ?

Filonka fajnie że się odzywasz :tak: szybko Dawidkowi zębole wychodzą ;-)Tak to jest przy dwójeczce że człowiek czasu na nic nie ma .

MamoPaulinki zdrówka dla J

Mamusia &&&&&& za pogodę

Aniez S się dzisiaj pytał czy głos odzyskałaś ;-) bo on niestety już nie jest mężem idealnym i zaczyna gadać ;-) Fajnie jest jak chłopaki rozpieszczają :-) &&&&& ma trzymać we wtorek czy w środę ?

Na stresik najlepsze winko:-p jutro muszę zaopatrzyć barek w razie gdyby mój syncio miał ciężki cały tydzień;-)

Spokojnej nocy

Kochany Mateuszku, ciocia nie zapomniała i dziś, w dniu Twojego święta składamy Ci najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, dużo zdrówka i spełnienia dziecięcych marzeń. Posłusznych rodziców też Ci Zuchu życzymy. Buziaki od Naszej czwórki :tak:

Gosienko, D lepiej, oczywiście ja muszę pamiętać, że oczy trzeba kropić, bo inaczej pewnie cierpiał by dalej...

Dzień Dobry, mamy słońce :-)

gosienka cierpliwością się nie podzielę bo jej najzwyczajniej nie mam:baffled: przekaż od nas najserdeczniejsze życzenia dla Mateuszka :-)
gosia no to teraz będziesz miała wesoło z małym tuptusiem ;-)
elvie narobiłaś mi smaka na loda mniaaaammmm
aniam dzięki za info od Asi, przekaż jej, że kciuki nadal mocno zaciskamy
agnieszka w takim razie pogody życzę i udanej wycieczki
Wczoraj kupiliśmy rowerek dla Natalki dzisiaj gwiazda pojechała do babci w kasku jak to argumentowała "bo moje serduszko zemdleje jeśli nie pojeżdżę na rowerku":-D:-D:-D

reklama
Witam,
Leje :-( :no: ehh już mi się nudzi ten deszcz :angry:

Mateuszku najlepsze życzenia urodzinowe. Spełnienia marzeń i uśmiechu :tak:
Mamusiu padłam z tego mdlejacego serduszka :-D
Gosieńko do moich pomidorów i całej reszty jeszcze nawet nie dodarłam ale jakoś nie mam zbyt wielkiej nadziei :-( Doniczki na balkonie mi połamało :-( muszę kupić nowe bo dobre sobie tym krzywdę zrobić... chyba się wybiorę jutro do sklepu.

No i przede wszystkim Zielona, Aniez i Gosieńko mam dokładnie to samo z biodrem :tak: do tego jeszcze mi go blokuje że ruszyć nogą nie mogę :-( U mnie ten problem pojawił się w okresie dojrzewania i tak trwa i powraca co jakiś czas...

Ufff głupi ma szczęście ;-) skasowałam sobie posta niechcący ale znalazłam autosave :-D kocham to forum ;-) :tak:

Do góry