reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Aaaaaaaaaaaaaa! Słońce prześwieca coraz częściej przez chmury!!! A że chmur jeszcze jednak trochę jest to duszno jak cholera bo ziemia paruje a nie ma to gdzie uciec.... przydało by się trochę wiatru coby przegonił te chmury :-)

Z tej radości już susze na dworze pranie :-p :-D Wyplewiłam jedną grządkę ;-)
U nas bajora na szczęście brak ;-)

Annaoj ty leż! Mam nadzieję że Wiktor jednak grzecznie posiedzi w brzuszku do terminu :tak: a B. to czymś walnij żeby się opamiętał...

Ide bo M. wzywa....

Śliczny hasiorek :tak: jak będzie mógł dużo z wami biegać to będzie szczęśliwy :tak: i wy przy okazji też :-)

zaraz się zbieram na taekwondo z J. przy tej pogodzie mi sie nie chce bo bym popracowała na dworze ;-)

Przeleżałam dzisiaj większą część dnia. Naczytałam się, że czasem podają sterydy, a udaje się donosić ciążę, więc staram się być dobrej myśli.
Oczywiście prawo Murphy'ego musi się sprawdzić, nieszczęścia chodzą parami, B wrócił z Wrocławia i ani chirurg ani neurolog nie wiedzą czemu Karen nie staje i nie chodzi, zrobili rezonans i wszystko wydaje się być w jak najlepszym porządku:eek:

Elvie
&&&&
Iza powodzenia na egzaminie
Aniez mam nadzieje, że uda się Wam podzielić.

uciekam

U nas też się jakoś ciepło zrobiło . Ale bajoro jest nadal .

Annaoj - biedna Karen :-:)-(

Ja z dziećmi na placyku byłam . Oczywiście szał , jutro koniec tego dobrego i do pracy .

Annaoj tak sobie pomyślałam ze jeśli chcesz to mogę ci polecić weta który prowadzi Jamnika mojej bratowej - piesio jest na wózku od kilku lat ale żyje i ma się swietnie. To Wet z
Wro jeśli masz ochotę to poproszę o namiary.

annaoj kce - trzymaj się, po burzy przychodzi słońce!

My na wizytę wolontariusza umówieni jesteśmy we wtorek. Piesio zarezerwowany już na nas czeka:happy:
Szafa zrobiona bardzo porządnie, teraz tylko na drzwi czekamy.

kurcze miało być dzisiaj piękne słońce, a jakoś tak pochmurnawo. Liczyłam, żę kanapę na leżak zamienię.

Monia jeśli możesz to wyślij ma na priva namiary. Może uda mi się B namówić, żeby jeszcze spróbował. Ja nie dam rady pojechać, a B już widzę jest mega zniechęcony:baffled:

Elvie to teraz będziesz mogła jogging uskuteczniać z piesem;-)

miłej soboty

reklama
Witam:)

U nas słoneczko jest:happy: Mać śpi, Lenka robale z plasteliny robi, a ja z M. musimy do firmy jechać, bo jutro mam koniec katalogu i papierologię muszę rozliczyć. Mama dziś wraca do domu, czeka mnie więc tydzień sam na sam z potworkami, bo niania z urlopu wróci dopiero w następny poniedziałek.
Ogarnęłam kuchnię i poukładałam sobie w szafkach sensowniej niż wcześniej. Zmiany były konieczne, bo Maciek się szufladami i szafkami dolnymi bardzo zainteresował i mam dość mąki, kaszy, ryżu i cukru na podłodze po kilka razy na dzień.

Dziewczyny mające psy - co powinnam kupić na wstępie dla naszego hasiora?

Do góry