reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aaaaaaaaaaaaaa! Słońce prześwieca coraz częściej przez chmury!!! A że chmur jeszcze jednak trochę jest to duszno jak cholera bo ziemia paruje a nie ma to gdzie uciec.... przydało by się trochę wiatru coby przegonił te chmury :-)
Z tej radości już susze na dworze pranie Wyplewiłam jedną grządkę ;-)
U nas bajora na szczęście brak ;-)
Annaoj ty leż! Mam nadzieję że Wiktor jednak grzecznie posiedzi w brzuszku do terminu a B. to czymś walnij żeby się opamiętał...
Ide bo M. wzywa....
Z tej radości już susze na dworze pranie Wyplewiłam jedną grządkę ;-)
U nas bajora na szczęście brak ;-)
Annaoj ty leż! Mam nadzieję że Wiktor jednak grzecznie posiedzi w brzuszku do terminu a B. to czymś walnij żeby się opamiętał...
Ide bo M. wzywa....
Witam,
ja się Wam pierwszym tylko szybko pochwalę, że staramy się z M. o adopcję psa rasy husky o imieniu Lucky: LUCKY pracował z dziećmi w dogoterapii | Do adopcji
Trzymajcie kciuki! Jak wszystko dobrze pójdzie to za tydzień jedziemy do Rzeszowa po naszego nowego członka rodziny:-)
ja się Wam pierwszym tylko szybko pochwalę, że staramy się z M. o adopcję psa rasy husky o imieniu Lucky: LUCKY pracował z dziećmi w dogoterapii | Do adopcji
Trzymajcie kciuki! Jak wszystko dobrze pójdzie to za tydzień jedziemy do Rzeszowa po naszego nowego członka rodziny:-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Śliczny hasiorek jak będzie mógł dużo z wami biegać to będzie szczęśliwy i wy przy okazji też :-)
zaraz się zbieram na taekwondo z J. przy tej pogodzie mi sie nie chce bo bym popracowała na dworze ;-)
zaraz się zbieram na taekwondo z J. przy tej pogodzie mi sie nie chce bo bym popracowała na dworze ;-)
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Przeleżałam dzisiaj większą część dnia. Naczytałam się, że czasem podają sterydy, a udaje się donosić ciążę, więc staram się być dobrej myśli.
Oczywiście prawo Murphy'ego musi się sprawdzić, nieszczęścia chodzą parami, B wrócił z Wrocławia i ani chirurg ani neurolog nie wiedzą czemu Karen nie staje i nie chodzi, zrobili rezonans i wszystko wydaje się być w jak najlepszym porządku
Elvie &&&&
Iza powodzenia na egzaminie
Aniez mam nadzieje, że uda się Wam podzielić.
uciekam
Oczywiście prawo Murphy'ego musi się sprawdzić, nieszczęścia chodzą parami, B wrócił z Wrocławia i ani chirurg ani neurolog nie wiedzą czemu Karen nie staje i nie chodzi, zrobili rezonans i wszystko wydaje się być w jak najlepszym porządku
Elvie &&&&
Iza powodzenia na egzaminie
Aniez mam nadzieje, że uda się Wam podzielić.
uciekam
Annaoj tak sobie pomyślałam ze jeśli chcesz to mogę ci polecić weta który prowadzi Jamnika mojej bratowej - piesio jest na wózku od kilku lat ale żyje i ma się swietnie. To Wet z
Wro jeśli masz ochotę to poproszę o namiary.
Wro jeśli masz ochotę to poproszę o namiary.
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
kurcze miało być dzisiaj piękne słońce, a jakoś tak pochmurnawo. Liczyłam, żę kanapę na leżak zamienię.
Monia jeśli możesz to wyślij ma na priva namiary. Może uda mi się B namówić, żeby jeszcze spróbował. Ja nie dam rady pojechać, a B już widzę jest mega zniechęcony
Elvie to teraz będziesz mogła jogging uskuteczniać z piesem;-)
miłej soboty
Monia jeśli możesz to wyślij ma na priva namiary. Może uda mi się B namówić, żeby jeszcze spróbował. Ja nie dam rady pojechać, a B już widzę jest mega zniechęcony
Elvie to teraz będziesz mogła jogging uskuteczniać z piesem;-)
miłej soboty
reklama
Witam
U nas słoneczko jest Mać śpi, Lenka robale z plasteliny robi, a ja z M. musimy do firmy jechać, bo jutro mam koniec katalogu i papierologię muszę rozliczyć. Mama dziś wraca do domu, czeka mnie więc tydzień sam na sam z potworkami, bo niania z urlopu wróci dopiero w następny poniedziałek.
Ogarnęłam kuchnię i poukładałam sobie w szafkach sensowniej niż wcześniej. Zmiany były konieczne, bo Maciek się szufladami i szafkami dolnymi bardzo zainteresował i mam dość mąki, kaszy, ryżu i cukru na podłodze po kilka razy na dzień.
Dziewczyny mające psy - co powinnam kupić na wstępie dla naszego hasiora?
U nas słoneczko jest Mać śpi, Lenka robale z plasteliny robi, a ja z M. musimy do firmy jechać, bo jutro mam koniec katalogu i papierologię muszę rozliczyć. Mama dziś wraca do domu, czeka mnie więc tydzień sam na sam z potworkami, bo niania z urlopu wróci dopiero w następny poniedziałek.
Ogarnęłam kuchnię i poukładałam sobie w szafkach sensowniej niż wcześniej. Zmiany były konieczne, bo Maciek się szufladami i szafkami dolnymi bardzo zainteresował i mam dość mąki, kaszy, ryżu i cukru na podłodze po kilka razy na dzień.
Dziewczyny mające psy - co powinnam kupić na wstępie dla naszego hasiora?