aga002
Fanka BB :)
słuchaj mnie i Elli jak trafisz na właściwego to po latach jest tylko piękniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie czasami sie zdarza, ale glownie jak z Sz rozmawiamy, chociaz dziwnie to, bo przeciez nie wiemy co bedzie, wiec nie wiem czy mowic nas dwoje czy nas dwieA mialam sie Was zapytac: Czy Wy tez teraz o sobie tak jakos odruchowo mowicie w liczbie mnogiej?
ej przestan juz, bo sie poplacze jak czytam Twoje posty - co jeden to lepszy a jak masz ochote mowic do wlasnego dziecka troll, to Twoja sprawa, Twoje dziecko i wogole. Ja tam nie mam nic przeciwkoJak piszę o moim synu to Pati lub Młody ale w domu to mój ukochany troll, nawet nie wiecie ile razy już musiałam wymazywać to słowo pisząc o Patryku ,żeby ktoś mi nie zarzucił jak ja do dziecka mówię