Dzień dobry drogie Panie :-)
Człowiek pójdzie spać o normalnej porze i jak wstanie rano nie włączy komputera to później nadrabia 10 stron
Ja czasem muszę sobvie strzelić zestawik z big makiem w macu bo mnie skręca normalnie oczywiście zapijany colą . Pizza ostatnio była grana ze trzy razy bo też aż mnie ssało .. A co tam
Mój wczorajszy obiad ,zestaw z Big Mc + shake waniliowy
Same witaminy
ale ukradłam mojemu synowi soczek który dodany był do Happy Meal
który był pomarańczowy i tzw. świeżo wyciskany ;-) i pocieszam się ,ze coś zdrowego też zjadłam
U nas tez nie ma takiego zwyczaju zeby dawać 2 imiona ale Nadia jest Nadia Małgorzata po mnie a drugie bobo będzie miało na 2 na imię Oliver lub Olivia po tatusiu.
Co do imion to Pati ma na drugie bo Szanownym , a co
niech ma Szanowny jakąś przyjemność z życia;-) a teraz planujemy ,ze jak będzie dziewczynka to będzie miała na drugie Katarzyna po mojej teściowej
a co niech ma kobieta coś z życia
no wlasnie mi ostatnio tez znajomi polecili te z lidla... ich mala ani pampersow, ani huggisow ani innych jakis tam nie tolerowala, i kupili na probe lidlowe - i strzal w 10tke.. a jeszcze cenowo duzo lepiej.
Jakiś czas temu znajomy Irlandczyk powiedział na właśnie ,że jego córka nosi tylko te z Lidla bo tylko je toleruje jej ......
Muszę spróbować jak się szkrab pojawi na świecie.
czeeeeść dziewczynki...
ja wczoraj wcześniej wyłączyłam kompa i położyłam się z nadzieja,że zasnę i że dziś wstanę wcześniej...od północy tak kaszlałam,że do 4 to nie wiem czy ja w ogóle spałam...ok 5 ,gdy mój mąż wstawał do pracy,zasnęłam...i obudziłam się teraz.macie jakieś sprawdzone i bezpieczne sposoby na kaszel?
Powiem ci mój na mnie działa ale nie wszyscy dadzą radę to wypić;
żółtka z jajka utarte z cukrem na tzw.kogiel-mogiel +zagotowane mleko z masłem i miodem wypić na noc.
*spam* kupisz bez recepty
sonia z dzieciaczkami to nie tak całkiem same jesteśmy, zawsze jest wesoło, a przynajmniej zawsze coś sie dzieje
Ja też tak uważam
ale od czasu do czasu potrzebuję samotności i wtedy Szanowny zabiera Młodego do Polski lub jeśli potrzebuje np. jednego dnia to jadą na jakąś wycieczkę. Ja mam wtedy czas tylko dla siebie
A ja mam M. praktycznie 24h/dobę
Śpię do której chcę, pomaga mi sprzątać, pomaga katalogi pakować, Brzucho całuje i jeszcze prawi komplementy jaka ja w tej ciąży jestem piękna:-)
A wczoraj w ramach niespodzianki zaciągnął mnie do kina, 2012 oglądaliśmy - fajny film, ale bez rewelacji
Dobrze ,że ty to lubisz. My chybabyśmy zwariowali ze sobą.
Kocham i uwielbiam tego faceta ale ciągłe przebywanie ze sobą mogło by się skończyć jakimś rodzinnym dramatem
Dziewczyny a ja wczoraj a raczej dziś przezyłąm szok bo mój R mi się oświadczył
zaskoczył mnie tak ze nie wiem, niespodziewałaam się kompletnie a zrobił to o 3:00 w nocy haha jestem przeszczęsliwa noramalnie, i jakos teraz go bardziej kocham haha
GRATULACJE!!!!
Szanowny oświadczył mi się 12 lat temu po wyjściu z kina , byliśmy na Kilerze
, zapytał czy zostanę u niego na noc, stwierdziłam ,że po ślubie , o on padł na kolana przed kinem,ludzie stanęli w murowani, i zapytał czy za niego wyjdę.
Myślałam ,ze żartuje, on tylko stwierdził,że czeka na odpowiedź(znaliśmy się 4 miesiące) odpowiedziałam ,że tak , ciągle myśląc,że to żart a kilka dni później w 1 dzień świąt dostałam pierścionek:-)