reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam:)

mialam nadzieje ze jak dziś wejde to bedzie weekend i nie za duzo nadrabiania, ale sie myliłam...

studiujaca mamo ja niestety już się muszę uczyć, bo 3.12 i egzamin nieubłaganie się zbliża, a tak mi sie nie chce:no: masakra:(

Elmabrzuszek cudowny, koszulka też:)

zielona bardzo ładne typy na 2 imię:-)

ella jeszcze macie troszkę czasu, na pewno coś wymyślicie do kwietnia!!

karola bidulko trzymaj sie!! życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!

waniliowa, barbarka Wam też życzę udanej walki z chorobskiem, coś się u naz zaczął sezon jesiennych przeziębień etc...

też uwielbiam być w ciąży i chwalić się brzuchaczem, a co, ma się taką okazję tylko przez pare miesięcy więc trzeba korzystać!!

my już po zakupkach, na takie wieeelkie sie zebraliśmy, udało mi sie dla Jerza dopaśc fajną czapeczke na zimę i jestem happy:-) poza tym nastroj mi dzis dopisuje, czuje sie świetnie 9po części pewnie dlatego że moje kochanie dziś do wieczora w domku siedzi i przy małym misiosmoku mi pomaga a ja mogę trochę poleniuchować i się pouczyć...

reklama
Witajcie! Tak czytam u Was dziewczynki, że Wy tez cale dnie siedzicie same w domku znam ten ból aż za dobrze. Moj mężuś jest w domu tylko w weekendy:-(
a ja z dzieciakami całe tygodnie sama:-:)-(
Uciekam dokończyć robienie obiadku, bo przysiadłam tylko na chwilkę żeby odpocząć:-)

witam, u mnie dzis pada i pada i chyba nie zamierza przestac. Mielismy z Sz isc na spacer, na zakupy jakies, ale mnie dzis nikt z domu nawet sila nie wyciagnie, wiec poszedl sam. Mam dzis jakies bojowy nastroj, moze dlatego ze w nocy chyba ze 4 razy wlaczal sie jakis alarm i nas budzil, wiec wogole sie nie wyspalam :no:
no nic, moze pozniej mi przejdzie. Narazie proboje sie zmobilizowac do nauki, ale to tez mi nie wychodzi.
Milego dzionka zycze, pa :happy:

Ostatnia edycja:
A ja mam M. praktycznie 24h/dobę
Śpię do której chcę, pomaga mi sprzątać, pomaga katalogi pakować, Brzucho całuje i jeszcze prawi komplementy jaka ja w tej ciąży jestem piękna:-)
A wczoraj w ramach niespodzianki zaciągnął mnie do kina, 2012 oglądaliśmy - fajny film, ale bez rewelacji:tak:
Zdrówka chorowitym życzę i biegnę na pocztę katalogi dla nowych wysłać;-)

sospettosa to Twoje dziecko i nikt nie moze decydowac o tym jakie imie bedzie nosilo .Ja bym za przeproszeniem miała w nosie tesciową czy innych członków rodziny jesli o to chodzi.To powinna byc decyzja rodzicow dziecka a nie jego dziadków,swoją drogą Gabriel to bardzo łądne imie i juz napewno nie krzywdzące dziecka!My mielismy bardzo podobną sytuacje ,jedna z babc mojego R ma na imie Zosia i tak tez chcemy nazwac naszą coreczke <jesli bedzie to dziewczynka> kiedy dowiedziala sie o tym jego druga babcia od razu do nas zadzwoniła i powiedziała ze Zosia to takie brzydkie imie i ze teraz same Zoski są i zebysmy wymyslili inne, moj R jej powiedział ze Zosia to bardzo łądne imie i juz tak zostanie, poibrazala sie ale juz jej chyba przeszło.
ewka84 to miłego leniuszkowania z ukochanym życze ach jak ja kocham takie soboty :)

kamisia1101 u nas tez jesli bedzie chłopak to bedzie Antoś :)

Aniołek gratuluje syneczka super ze juz wiesz.

Dziewczyny a ja wczoraj a raczej dziś przezyłąm szok bo mój R mi się oświadczył :-D zaskoczył mnie tak ze nie wiem, niespodziewałaam się kompletnie a zrobił to o 3:00 w nocy haha jestem przeszczęsliwa noramalnie, i jakos teraz go bardziej kocham haha

Dziewczyny a ja wczoraj a raczej dziś przezyłąm szok bo mój R mi się oświadczył :-D zaskoczył mnie tak ze nie wiem, niespodziewałaam się kompletnie a zrobił to o 3:00 w nocy haha jestem przeszczęsliwa noramalnie, i jakos teraz go bardziej kocham haha

gratuluję!! i ciesze się razem z Tobą:-)

Paulka- gratuluję serdecznie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Do 3 w nocy? ach, jaki on romantyczny:laugh2:

reklama
dziękuje dziewczyny. tak o 3 bo bylismy do pozna w kinie i jeszcze potem u znajomych i pozno wrocilismy do domku a w dodatkku 3 to jego szczesliwa liczba jak twierdzi , nie wiedział akurat ze jest 3:00... a najlepsze bylo to ze wczesniej nylismy na księzycu w nowiu <zmierzch to ostanio moja ulubiona książka> i film konczy sie jak edwart oswiadcza sie belli haha

Do góry