Witamy i my :-)
Nasz wczorajszy dzień minął pod znakiem prania i dworu :-) Było wczoraj u nas 28 stopni, uwielbiam ciepełko :-)
Zamówiliśmy Tosi piaskownice, będzie dziś lub jutro, a tę którą mamy oddamy sąsiadowi.
A tak po za tym Tośka dzisiaj wstała 6.35 to do niej nie podobne, i za nic już zasnąć nie chciała :nie:
Idę na kawę i zrobić dziecku jajecznicę bo się drze haha
Agnieszka też ostatnio próbowałam buty kupić, tragedia.. i też nic nie kupiłam :nie:
Monia zdrówka dla naszej Hanki huliganki :-)
Aniez biegunke powiadasz, to jest to czego my nie lubimy najbardziej
Maonka zdrówka dla Ali
Aniam popieram biegać nie znoszę, ale na siłownie od przyszłego tygodnia idę, karnet już jest :-)
Basia dobrze, że z małym już lepiej
Gosienka W się będzie z Tobą kontaktował wieczorkiem w sprawach na których się zna najlepiej ;-)
MamoPaulinki dacie radę, zawsze dajecie :-)
No to zmykam bo głód u mojego odkurzacza się wzmaga :-)
Miłego dnia
Nasz wczorajszy dzień minął pod znakiem prania i dworu :-) Było wczoraj u nas 28 stopni, uwielbiam ciepełko :-)
Zamówiliśmy Tosi piaskownice, będzie dziś lub jutro, a tę którą mamy oddamy sąsiadowi.
A tak po za tym Tośka dzisiaj wstała 6.35 to do niej nie podobne, i za nic już zasnąć nie chciała :nie:
Idę na kawę i zrobić dziecku jajecznicę bo się drze haha
Agnieszka też ostatnio próbowałam buty kupić, tragedia.. i też nic nie kupiłam :nie:
Monia zdrówka dla naszej Hanki huliganki :-)
Aniez biegunke powiadasz, to jest to czego my nie lubimy najbardziej
Maonka zdrówka dla Ali
Aniam popieram biegać nie znoszę, ale na siłownie od przyszłego tygodnia idę, karnet już jest :-)
Basia dobrze, że z małym już lepiej
Gosienka W się będzie z Tobą kontaktował wieczorkiem w sprawach na których się zna najlepiej ;-)
MamoPaulinki dacie radę, zawsze dajecie :-)
No to zmykam bo głód u mojego odkurzacza się wzmaga :-)
Miłego dnia