reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

heloł
ja tylko na chwileczkę wpadłam, w celach rezerwacyjnych;-)
Dojechaliśmy, tylko kurna jakoś pochmurno jest:eek: Mam nadzieje, że do jutra się wypogodzi.

Zielona pozostaniemy przy tej równowadze;-)
Maonka ja to uwierzę, jak będzie zatwierdzona ustawa i zmainy w KP. Taki sceptyk ze mnie w tym temacie.
uciekam, ale będę zaglądać

reklama
Hej dziewczyny!
Postaram się Was ponadrabiać, choć kiepsko to widzę bo głowa mi pęka, zatoki znow dały o sobie znać i męczę się od wczoraj. W pracy musiałam jednak być dziś i jutro też mam zajęcia, choć mam wrażenie,że jutro będzie meeega ciężko.
Maja z tatusiem pojechali do parku i w odwiedziny do znajomych, a ja się kuruję.
Szogunek przed wyjściem mi powiedział: Mamusiu ja tak bardzo bym chciała cię ze sobą zabrać, ale musisz najpierw wyzdrowieć. Ty sobie odpoczywaj, a tatuś się ze mną pobawi :)))

Miłego wieczorku, ja zabieram się za nadrabianie zaległości :)

Witam
u nas nieciekawie. M. mi sie rozkłada. Temperaturę ma i kaszel. Narazie podałam przeciwgorączkowe i obserwuje. Śpi od 3 godzin. Z kaszlu obstawiam że może się okazać potrzebna wizyta na dyżurze bo mi to na oskrzela zaczyna wyglądać.:no::no:
Ja się chyba wykończe:-(

wybaczcie więc ale spadam.

Tuskowe propozycje mi się podobają, bo dotyczą też mnie :-) hehehe...

Aniez, czy my o czymś nie wiemy, czy ja jakaś niekumata jestem ?

Basia, jako stara wyga migrenowa ;-) wiem, o czy mowisz. Ja mam silne ataki migreny po spinningu i mialam po pierwszych zajeciach zumby-srumby.

ja tez mam migreny po zumbie...i ku*wiki mi lataja przed oczami :-)...starość nie radość...

M. śpi u góry, siostra na dole, ja też bym się najchętniej położyła,

ja dziś poszłam z Hanka do góry się pobawić, po 5ciu minutach zasnęłam, dziecko mnie oszczędziło, zeszło do taty na dół, a ja 2 godzinki kimałam...obudziła mnie kawka i ciasteczko - M się postarał :-) żyć nie umierać, majówka jest super !

Ja sie ograniczylam do 4 razy w tygodniu - poniedzilek do czwartku, z tym, ze body combat w poniedzialek i czwartek a pomiedzy zumba-srumba. Planuje niebawem dorzucic body combat w sobote, ale to jeszcze chwilke potrwa. A TRX w zaden sposob mi nie spasowal w tym sezonie, bo albo w srodku nocy, albo wieczorem... Moze nastepny sezon bedzie godzinowo bardzoej odpowiedni dla mnie. Oczywiscie moglabym sama na tych sznurkach cwiczyc, ale jestem tak najarana moim bc, ze mi sie nie chce ;-)

Samemu to nie to samo , musi być ktoś , kto zmotywuje :tak:

aniam

no nieźle to jak w lecie cię nawiedzę to z ciebie tylko przecinek zostanie:biggrin2:

Przy mojej miłości do wszelakich cukierków raczej mi to nie grozi :)

Aniam, Basia no dobra, dobra... przyjade do Was, to zrobimy mini zlot :p jeszcze bedziecie mialy moich wrzaskulcow dosyc :)
Aniam dobry plan :)

)

Aniez nie przesadzaj , masz żywe dzieci i tyle . :tak: Szymon wierz mi też do aniołków nie należy . Do tego ma słuch wybiórczy i często udaje że nie słyszy polecenia :-D
A że jakieś dziecko wrzeszczy i biega , to wcale mi to nie wadzi :no:
Chociaż jak masz dwóch takich aparatów , to pewnie jeszcze sobie korbę nakręcają wzajemnie :-D
U nas Olka ten typ spokojniejszy , ale jak ją własnie Szymon nakręci to palma .
Jak brata nie ma to jest cisza dosłownie w domu . Bo ona potrafi grzecznie się sama bawić , czy rysować .

Otwarcie sezonu letniego .. za ciepło to dziś nie było , ale że myłam dziś taras , to oczywiście moje dzieci po nim ganiały prawie na golasa i psikały się z pistoletów na wodę :-D Potem wytarzały deczko na trawniku ( a w dzień troszkę padało ) brudne więc , ale szczęśliwe i to najważniejsze .
Ale mamy już bujawkę i stół , grilika tylko znieść i będzie cacy :-D

Wpadłam powiedzieć tylko że już jesteśmy po wizycie na ostrym dyżurze. M. Ma gardło przekrwione i pojedyńcze szmery na oskrzelach. Dostał leki A. je jechał wykupić. M. Pomimo że spał 3 godziny to leży grzecznie w łóżku i próbuje zasnąć.
zaaplikuje leki i ide spać. Ale przynajmniej będę miała o tyle spokojniejszą noc że leki już będą działać.

dobranoc.

reklama
Do góry