zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Annaoj, no to sily w rodzinie macie podzielone... Hehe, czwarte dziecko zadecyduje o przewadze ;-) Niech maly zdrowo dalej rosnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehee to samo ze mna... ja uzaleznilam sie chyba juz od body combat i gdybym mogla, to chodzilabym codziennie... No ale ze z body combat spala sie w trakcie 50 minutowych zajec do 800 kcl., wiec nie zaleca sie czesciej niz 3 razy w tygodniu... No i ja mam taki moment - gdzies w polowie cwiczen - ze nie mam sily reka machnac, ale po cwiczeniach tryskam energia
A ja plan na dzisiaj mam prosty... zorganizować kilka spraw do 16.00, oczywiście niecierpiących zwłoki, o których ktoś sobie przypomniał, jak się dowiedział, że mam urlop , a potem zgarnąć stonkę na plac zabaw. Słońce mamy cudne, rano było 17 stopni, to po południu jak nic będzie 28... a jutro pogoda ma paść... oczywiście... przecież weekend będzie.
Aniam- nie kuś, mówię Ci trampolina to jest argument kumpela z Wesołej mnie miętoli, żeby przyjechać... eh... kto wie... kto wie... tylko ja jednak chyba bym chciała zrealizować plan A czyli WYSPAĆ SIĘ.
Mamusia- bo CinCin to nie alkohol ;-) mnie po takim czymś też by głowa bolała
Agnieszka- wbrew pozorom syropu z cebuli też nie należy podawać bez umiaru, poza tym jak się coś dzieje, to najlepiej do lekarza, więc super, że idziecie, tym bardziej, że weekend przed nami, do tego długi. Mam nadzieję, że nic mu nie jest i samo przejdzie.
Uciekam, bo takie dni są w pracy baaardzooo krótkie :-)
no toz mowie, ze sily wyrownane. Z jednej strony Annaoj, Alicja i KAren, a z drugiej Igor, B. i Wiktor... Czwartego dzieciaka jak nic brakuje ;-)Zielona- nie zapominaj o Karen
Ja sie ograniczylam do 4 razy w tygodniu - poniedzilek do czwartku, z tym, ze body combat w poniedzialek i czwartek a pomiedzy zumba-srumba. Planuje niebawem dorzucic body combat w sobote, ale to jeszcze chwilke potrwa. A TRX w zaden sposob mi nie spasowal w tym sezonie, bo albo w srodku nocy, albo wieczorem... Moze nastepny sezon bedzie godzinowo bardzoej odpowiedni dla mnie. Oczywiscie moglabym sama na tych sznurkach cwiczyc, ale jestem tak najarana moim bc, ze mi sie nie chce ;-)Po TRX jest to samojedna laska nawet opiernicz dostała ostatnio od właścicielki że łazi codzinnie prawie . Bo mięśnie też się muszą przecież regenerować . A ona ledwo karnet kupiła i łazi 5 dni w tygodniu często po dwie godziny .
kurcze podziwiam że tak ci się chce ja mam ostatnio nieustającego leniaJestem ledwo żywa, wiem gdzie zaczyna się kręgosłupale palisady zostały osadzoneniby nie ciężka robota ale wiecznie w pozycji scholonej/kucnej. Jeszcze jutro muszę uzupełnić braki ziemi w palisadzie i wysypać korą żeby mi trawa nie rosła.
Wymęczyłam się na ćwiczeniach i od razu humorek dobry .
A pomyśleć , że jakiś czas temu się brzydziłam sportem
Hello! ależ mam kaca mordercę! wczoraj wypiłam cztery no może pięć kieliszków cin cin i dzisiaj umieram, jednak ja się nie nadaję do takich specyfików. Prosta kobieta jestem i czysta wódka mi nie szkodzi a po całej reszcie tzn. wina , nalewki , piwo męczę się okrutnie
choć ja zaczynam lenistwo dopiero 1 majaza pasem Majówka jupiiiiiiiiii