reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
hehee to samo ze mna... ja uzaleznilam sie chyba juz od body combat i gdybym mogla, to chodzilabym codziennie... No ale ze z body combat spala sie w trakcie 50 minutowych zajec do 800 kcl., wiec nie zaleca sie czesciej niz 3 razy w tygodniu... No i ja mam taki moment - gdzies w polowie cwiczen - ze nie mam sily reka machnac, ale po cwiczeniach tryskam energia :tak:

Po TRX jest to samo :tak: jedna laska nawet opiernicz dostała ostatnio od właścicielki że łazi codzinnie prawie . Bo mięśnie też się muszą przecież regenerować . A ona ledwo karnet kupiła i łazi 5 dni w tygodniu często po dwie godziny .

A ja plan na dzisiaj mam prosty... zorganizować kilka spraw do 16.00, oczywiście niecierpiących zwłoki, o których ktoś sobie przypomniał, jak się dowiedział, że mam urlop :baffled:, a potem zgarnąć stonkę na plac zabaw. Słońce mamy cudne, rano było 17 stopni, to po południu jak nic będzie 28... a jutro pogoda ma paść... oczywiście... przecież weekend będzie.

Aniam- nie kuś, mówię Ci :-p trampolina to jest argument :-D kumpela z Wesołej mnie miętoli, żeby przyjechać... eh... kto wie... kto wie... tylko ja jednak chyba bym chciała zrealizować plan A czyli WYSPAĆ SIĘ.
Mamusia- bo CinCin to nie alkohol ;-) mnie po takim czymś też by głowa bolała :cool2:

Agnieszka
- wbrew pozorom syropu z cebuli też nie należy podawać bez umiaru, poza tym jak się coś dzieje, to najlepiej do lekarza, więc super, że idziecie, tym bardziej, że weekend przed nami, do tego długi. Mam nadzieję, że nic mu nie jest i samo przejdzie.

Uciekam, bo takie dni są w pracy baaardzooo krótkie :-)

Aniez wakacje za pasem jeszcze :-D więc jak macie kiedy chęć to wpadajcie .
W lato są pustki w koperniku :-D Może to i mało letnie zajęcie , ale przynajmniej można wtedy coś zobaczyć nie wkurzając się wcześniej na kolejki :tak: Myślę , że chłopakom by się spodobało :tak:

Ja też się bardzo cieszę z dzisiejszych wiadomości , bo SZymek nie pójdzie jako 6 latek do szkoły :-D
Będę więc miała w szkole dzieciaki rok po roku .
No i przedszkole ma stanieć do 1zł za dodatkową godzinę . To też mnie cieszy , bo przy dwójce to się uzbiera ładna sumka . Zawsze to można na coś innego przeznaczyć .

Zielona- nie zapominaj o Karen ;-)

Anna oj- świetne wieści! :-)

Agnieszka- dobrze, że poszłaś do lekarza, bo w week a do tego długi mógłby być kłopot. Zdrówka dla J.

Kuba jakąś wirusówkę zalicza i go brzuch mieli, ale głównie jak coś zje, jak już strawi to jest OK. WIęc spędził dzień u babci, a potem na spacerze, bo się zadnimi łapami zaprał, że się będzie dotleniał.
Tuskowe propozycje mi się podobają, bo dotyczą też mnie :-) hehehe... a tak poważnie, super że się udało ten ruch wykonać.

Aniam
- Kopernik powiadasz... dobra, pogadam ze starym w stosownym czasie i może w jakiś lipcowy week pojedziemy w kierunku stolicy. 4 h ze stonką w aucie powinnam wytrzymać :-) wieczorem sobie wina chlapniemy, to może nawet wrócę w pełni władz umysłowych :p

Ostatnia edycja:
Aniez dacie radę :-D Kopernik , spacerek nad wisłą ( bo obok jakoś tak płynie ) stare miasto , dobre lody :-D:-D
A co będę kusić . :-D:-D A jak się dzieciaki wyskaczą , to i spokój będzie :-D

Zielona- nie zapominaj o Karen
wink2.gif
no toz mowie, ze sily wyrownane. Z jednej strony Annaoj, Alicja i KAren, a z drugiej Igor, B. i Wiktor... Czwartego dzieciaka jak nic brakuje :tak:;-)

Po TRX jest to samo
yes2.gif
jedna laska nawet opiernicz dostała ostatnio od właścicielki że łazi codzinnie prawie . Bo mięśnie też się muszą przecież regenerować . A ona ledwo karnet kupiła i łazi 5 dni w tygodniu często po dwie godziny .
Ja sie ograniczylam do 4 razy w tygodniu - poniedzilek do czwartku, z tym, ze body combat w poniedzialek i czwartek a pomiedzy zumba-srumba. Planuje niebawem dorzucic body combat w sobote, ale to jeszcze chwilke potrwa. A TRX w zaden sposob mi nie spasowal w tym sezonie, bo albo w srodku nocy, albo wieczorem... Moze nastepny sezon bedzie godzinowo bardzoej odpowiedni dla mnie. Oczywiscie moglabym sama na tych sznurkach cwiczyc, ale jestem tak najarana moim bc, ze mi sie nie chce ;-)

Witam kobiety :-)

Miłego weekendu :-) Ja swój właśnie zaczęłam siedzę na uczelni, pociesza mnie to, że u nas pogoda się skiepściła, lepiej będzie się siedziało.

witam sobotnio

mój mały jak zwykle nie ma litości dzisiaj wstał o 7 rano a poszedł spać o 23 specjalnie przetrzymałam go że dłużej może pośpi ale gdzie tam. Ostatnio od dwóch dni hitem jest ten motorek na akumulator (nauczył się nim jeździć 2 dni temu tak po prostu w jednej chwili załapał chociaż wcześniej próbowaliśmy go nauczyć bezskutecznie) prawie z niego nie schodzi, a jak wczoraj się rozładował to była histeria.

Agnieszka
Jestem ledwo żywa, wiem gdzie zaczyna się kręgosłup
wink2.gif
ale palisady zostały osadzone
biggrin.gif
niby nie ciężka robota ale wiecznie w pozycji scholonej/kucnej. Jeszcze jutro muszę uzupełnić braki ziemi w palisadzie i wysypać korą żeby mi trawa nie rosła.
kurcze podziwiam że tak ci się chce ja mam ostatnio nieustającego lenia
Zdrówka dla J. biedne te dzieciaki nasz też coś kaszle ale ma taki suchy ten kaszel zazwyczaj po wypiciu mleka nie wiem czy on na coś nie jest uczulony - ale muszę poczekać do jesieni aby zrobić mu testy

sonia jak tam idzie odgruzowywanie chaty u mnie też by się przydało:laugh2: ale mały stęskniony nie chce się ode mnie odkleić

aniam
Wymęczyłam się na ćwiczeniach i od razu humorek dobry .
A pomyśleć , że jakiś czas temu się brzydziłam sportem

no nieźle to jak w lecie cię nawiedzę to z ciebie tylko przecinek zostanie:biggrin2:

zielona
też bym chętnie poszła gdzieś poćwiczyć ale ja niestety mam problem nie mogę tak intensywnie ćwiczyć ja nawet po zwykłym aerobiku dostaję silnego bólu głowy:wściekła/y: muszę przed ćwiczeniami faszerować się tabletkami przeciwbólowymi to wtedy jakoś idzie

mamusiu
Hello! ależ mam kaca mordercę! wczoraj wypiłam cztery no może pięć kieliszków cin cin i dzisiaj umieram, jednak ja się nie nadaję do takich specyfików. Prosta kobieta jestem i czysta wódka mi nie szkodzi a po całej reszcie tzn. wina , nalewki , piwo męczę się okrutnie

:-D:-D:-D niezła z ciebie aparatka

aniez
to jak zawitasz do Wesołej to zapraszam po drodze do mnie do Ząbek to po sąsiedzku

isabela wielkie brawa dla Tośki ja czekam na upały wtedy zdejmę mu pieluchę i nich biega zobaczymy co z tego wyniknie

elvi jak sielsko

annaoj super że na badaniu wszystko w porządku wyszło Gratuluję synka a Wiktory to fajne chłopaki

monia powtórzę za tobą
za pasem Majówka jupiiiiiiiiii
choć ja zaczynam lenistwo dopiero 1 maja

maonka gratuluję przedłużonego urlopu macierzyńskiego, buciki dla Ali są śliczne ja też muszę kupić dla małego sandałki chyba jutro pojedziemy na zakupy

Basia, jako stara wyga migrenowa ;-) wiem, o czy mowisz. Ja mam silne ataki migreny po spinningu i mialam po pierwszych zajeciach zumby-srumby. No ale przeszlo. Czasem cos zaboli, ale da sie przezyc :tak: Zapisz sie na pilates - swietnie wplywa na miesnie utrzymujace kregoslup w nalezytym stanie, wzmacnia nogi i miesnie brzucha. Ja lubilam te cwiczenia, ale teraz mnie nudza. Potrzebuje akcji. Musze gdzies wyladowac negatywna energie i nabrac pozytywnej, a wszystkie cwiczenia typu joga, pilates czy skalpel Chodakowskiej tylko ta negatywna energie maskuja, a ona po niedlugim czasie zamienia sie w bombe jadrowa :tak: No i bez moich fitnesow zwariowalabym. Szkoda tylko, ze nie chudne... Ale co tam, moze po prostu mam byc gruba.;-)

Aniam, Basia no dobra, dobra... przyjade do Was, to zrobimy mini zlot :p jeszcze bedziecie mialy moich wrzaskulcow dosyc :)
Aniam dobry plan :)

Zielona zeby byc grubym to... trzeba pierwej byc grubym :p zla energia powiadasz... wywalaj ja, bo po co sie meczyc :)

I niech mi ktos powie, ze prognozy pogody nie sa w Polsce sterowane przez branze turystyczna :) dobrze, ze zaplanowalam siedzenie w domu i dzien susla :)))
Kuba juz dobrze, tatusia wykancza :)

reklama
Witam i znikam, bo gości mamy;-)
Pogoda fatalna, rano było fajnie a od kilku godzin pada, więc z grilla nici.
Chłopcy kopanie ogródka tez musieli przerwać i skończą ostatecznie w poniedziałek.
M. śpi u góry, siostra na dole, ja też bym się najchętniej położyła, ale mi nie wypada, poza tym dzieciaki spać nie chcą.
Zmykam kawę parzyć już drugą dziś, aby nie zasnąć.

Do góry