basia0412
Fanka BB :)
witajcie
dzisiaj już się trochę lepiej czuję choć kaszel męczy nieziemsko, niestety wygląda na to że młody też się zaraził bo gorączkuje nie bardzo mocno ale jednak
maonka jak tam już lepiej się czujesz ? mam nadzieję że Ali w końcu przeszło
sonia to ci dopiero widzę że negocjator z ciebie niezły
Agnieszka z ciebie taka energiczna osóbka to zapraszam i do mnie bo ja nie mam siły na nic, sprzątanie całkowicie odłogiem leży
zielona ty starość nie ściemniaj tu kobito
aniam zazdroszczę planów ja to nawet pływać nie umiem Podziwiam cię za determinację ja w ciąż sobie obiecuję że teraz to już zacznę ćwiczyć i co d**** co zacznę to po paru dniach przestaję jakoś mam problemy za leniwa jestem ot co.
Trzymam kciuki &&&& co by Szymek bez problemu zaakceptował okulary i chętnie je nosił
annaoj JA TEŻ CHCĘ JUŻ WIOSNY !!!!!!!!!!! mam dość tej zimy , zdrówka życzę
aniez jakoś coś znajdziemy zobaczymy zobaczę czy babka w poradni (psycholog) jest jakaś sensowna i podpytam kto u nich SI prowadzi choć z tego co zrozumiałam to oni na SI przyjmują dopiero 4 latki ale coś się wykombinuje. Na razie chcę zakończyć tą diagnostykę którą na razie ustaliłam i wtedy będę działać dalej
Ta braterska miłość to wróżka zębuszka ma u was nie lada wyzwanie aby podołać
isabela to gratuluję upragnionego zakupu Współczuje tej historii z ortopedą.
gosia super że urodziny udane i Mateuszek zadowolony
beti zdrówka dla Joli i dla ciebie fajnie że masz z kim zostawić dziewczynki w razie czego
nata fajne masz hobby tylko pozazdrościć, chęci i umiejętności
gosieńko Helcia jak zwykle słodka mądralińska
dzisiaj już się trochę lepiej czuję choć kaszel męczy nieziemsko, niestety wygląda na to że młody też się zaraził bo gorączkuje nie bardzo mocno ale jednak
maonka jak tam już lepiej się czujesz ? mam nadzieję że Ali w końcu przeszło
sonia to ci dopiero widzę że negocjator z ciebie niezły
Agnieszka z ciebie taka energiczna osóbka to zapraszam i do mnie bo ja nie mam siły na nic, sprzątanie całkowicie odłogiem leży
zielona ty starość nie ściemniaj tu kobito
aniam zazdroszczę planów ja to nawet pływać nie umiem Podziwiam cię za determinację ja w ciąż sobie obiecuję że teraz to już zacznę ćwiczyć i co d**** co zacznę to po paru dniach przestaję jakoś mam problemy za leniwa jestem ot co.
Trzymam kciuki &&&& co by Szymek bez problemu zaakceptował okulary i chętnie je nosił
annaoj JA TEŻ CHCĘ JUŻ WIOSNY !!!!!!!!!!! mam dość tej zimy , zdrówka życzę
aniez jakoś coś znajdziemy zobaczymy zobaczę czy babka w poradni (psycholog) jest jakaś sensowna i podpytam kto u nich SI prowadzi choć z tego co zrozumiałam to oni na SI przyjmują dopiero 4 latki ale coś się wykombinuje. Na razie chcę zakończyć tą diagnostykę którą na razie ustaliłam i wtedy będę działać dalej
Ta braterska miłość to wróżka zębuszka ma u was nie lada wyzwanie aby podołać
isabela to gratuluję upragnionego zakupu Współczuje tej historii z ortopedą.
gosia super że urodziny udane i Mateuszek zadowolony
beti zdrówka dla Joli i dla ciebie fajnie że masz z kim zostawić dziewczynki w razie czego
nata fajne masz hobby tylko pozazdrościć, chęci i umiejętności
gosieńko Helcia jak zwykle słodka mądralińska