Witam kobietki
Helka nadal chora,temperatura ją męczy jak czopki przestają działać, apetytu nie ma ale bardzo dużo pije. Dzisiaj rano zaliczyła dwa razy wymioty więc na popołudnie jesteśmy umówieni z pediatrą.Najgorsze jest to że ona żadnych leków nie chce przyjmować oprócz tych " naszych " przeciwgorączkowe tylko czopki.
Zasypało nas
W sprawie urodzin to wyjątkowy dzień i dzieci powinny świętować osobno
Mój małż ma taką schizę z dzieciństwa bo on urodzony 26 grudnia i biedak zawsze jeden prezent urodzinowo-świąteczny dostawał ;-) wiadomo jak to dziecko przykro mu było :-(
Zielona zdrówka dziewczyny
Aniam u nas też w przedszkolu dzieciaki bardzo dużo wycinają, powiem ci że Helka lepiej nożyczkami manewruje niż jej bracia
Dobrze że Szymkowi nic się nie wykluło. Czyli robisz się na mega laskę
tylko żebym cię w czerwcu poznała
Aniez podobne te nasze starszaki oj podobne
Emil też ma mocne lewe oko i prawą rękę , dzięki bogu noga prawa mocniejsza. Ja zła jestem bo u nas ta delateralizacja dopiero w zeszłym roku została na 100% potwierdzona
kiedy to nasiliły się problemy z czytaniem, brzydkim pismem no i dodatkowo doszły błędy ortograficzne( Emil zasady zna tylko ich nie wprowadza
) Pani terapeutka powiedziała nam że i tak jest w szoku że Emil tak dobrze się uczy. No i ta nadwrażliwość ale to wiesz o czym mówię ;-)
U nas też baaaaardzo wesoły domek ;-)powiedziałam już chłopakom że wyeksmituję ich do przyczepy kempingowej
Elvie ja musiałam ten lek brać bo mojej homeopatki nie było a cyca to już miałam ogromnego
Jeśli wierzysz to możesz spróbować Ricinus communis CH 30 2 razy dziennie po 3 granulki
nie zaszkodzi na pewno tylko trochę to potrwa i jak możesz pij tą szałwię nawet 3 razy dziennie .
Basiu powiem tak jak Aniez wrażliwce są fajne
najważniejsze że problem został odkryty i teraz malutkimi krokami będziecie Wiktorowi pomagać. Brawo za ten " czerwony " zobaczysz zaskoczy was synuś
Maonka jak to przeczytałam to przypomniały mi się czasy jak chłopcy byli mali
pomyśl że za kilka lat dzieciaki same do wanny będą wskakiwać :-) Mam nadzieję że miałaś wieczór dla siebie
Ella czekamy na wieści :-)
Mój choruszek zasnął
Miłego dnia kobietki