Dzieńdoberek :-)
Helenkę przed chwilą do przedszkola wytransportowałam i luzik powiedzmy ;-)
Na moją córcię to nic nie wpływa, może chodzić uciapana, mokra i nie robi to na nią żadnego wrażenia :-)
Agnieszka zdrówka dla ciebie, mam nadzieję że katar odpuścił. Trzymam kciuki za wizytę u okulisty.
Anna super że z dzidzią wszystko ok
nie dziwię się że chłopaki się cieszą ;-) Ala do typowa kobietka, czeka na wiosnę :-) I jak po wizycie u laryngologa ?
Mamusia super że Natalka zachwycona przedstawieniem, też kiedyś z chłopakami jeździliśmy do Wałbrzycha na przedstawienia teatralne dla dzieci chyba musimy wrócić do tego , może Helenka wysiedzi na przedstawieniu;-)
MamoPaulinki wrzucaj przepis spróbuję może się uda i zakalec nie wyjdzie ;-)
Maonka zdrówka dla Alicji
Wronka u nas też wszędzie woda , bleeeee
Trzeba ciotki czarownice bardziej w garach mieszać coby wiosna przyszła;-)
Beti zdrówka dla dziewczynek
Basiu spokojnie kochana, skonsultuj małego jeszcze z innym specjalistom , poszukaj dobrego logopedę i psychologa.Każde dziecko jest inne tak jak pisały już dziewczyny , przytulam cię mocno i będzie dobrze.
Isabela porady udzieliłam, tylko nie wiem czy się wypłacisz
gosia mam nadzieję że kaszel szybko Hani odpuści. Jeśli chodzi o " Mojego Anioła wcielonego " ;-) to czasami różki się pojawiają , ale w porównaniu do chłopaków to rzeczywiście aniołek i taka mamina się teraz zrobiła, dzisiaj rano przez pół godziny się do mnie tuliła a jak wraca z przedszkola to też co chwilę mówi " tulić mamusi " :-)
Aniam mój S też kilka razy już na oparach do stacji podjeżdżał
Super że autko już masz, niech ci służy
Elvie ty uważaj z tym godzenie jak tabsy odstawiłaś
Miłego dnia kobietki:-)