reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej
Niestety weekend się skończył, trzeba wrócić do rzeczywistości. Ja chcę już wiosny !!!

mamaPaulinki słodziak z Paulinki , ja uwielbiam jak Natalka włazi do nas do łóżka, dzieci są takie cieplutkie i mięciutkie ;-)
Podziel się z nami przepisem na babkę kawową :tak:

Zielona ja korzystam z ImageShack

Dzieńdoberek :-)

Co tu takie pustki od wczoraj ?

U nas przez trzy dni rekolekcje w szkole więc brygada będzie wcześniej w domu;-) a że od kilku dni toczymy boje o wszystko ( nie wiem czy to przez tą pogodę czy dzieciaki mi dorastają :no:) to muszę przygotować sobie melisy i to chyba w wielkim garze ;-)

Mamusia i jak podobało się Natalce na przedstawieniu ?

Maonka nieprzespanych nocy współczuję , zdrówka dla Ali , mam nadzieję że dzisiaj już lepiej się czuje .

Monia już z Aniezową o spotkanku rozmawiałyśmy więc rzucajcie terminami ja się dostosuję :tak:
Tak sobie myślałam , że ty zapracowana jesteś :tak: ale jak to mawia mój małż " ty musisz mieć wszystkich w domu aby spokojnie spać "

Zielona to ja też hardcorowa mama jestem ;-) Cóż poczekam w takim razie na fotki :-(

Beti jak zdrówko ? Rodzinka to mnie szerokim łukiem omija jak mam @ dostać :-D

MamoPaulinki za babkę dziękujemy ;-):-) teraz od nas coś dla was puścimy tylko to nie będzie ciacho bo jak wiadomo mam dwie lewe ręce ;-)

Elvie mnie już męczy to moje ciągłe zmęczenie, dobrze że na tańce śmigamy 3 razy w tygodniu bo inaczej to ja już o 18 mogłabym iść spać a rano i tak nie mogę się dobudzić :no:

Aniam jak autko kupione?

Miłego dnia kobietki :-)

Dzień dobry :-)

Wczorajszy dzień mieliśmy wyjątkowo spokojny i milutki :tak:
Dzisaj z rana musiałam J. do przedszkola odstawić a po południu mam trochę załatwiania + odbiór z przedszkola.
Z nosa mi cieknie i czuję się się jakoś tak nieciekawie od wczoraj. Niech już ta wiosna przychodzi bo mam ewidentne braki słońca.

Ide trochę ogarnąć...szczególnie kota ;-)

Spokojnego początku tygodnia!

Witam,
i po weekendzie. U nas odwilż, wiosna idzie:-)
Hania mi znów zaczęła charczeć, tzn. nasiliło jej się to, co nie zeszło jeszcze po chorobie:wściekła/y: Jak biedulka odkaszlnie jest dobrze, ale zaraz jej się znowu zbiera. Nie wiem czy przeczekać jeszcze, czy iść do lekarza.

Maonka, widzę, że noce macie podobne:tak: nie pocieszę cię, u nas to ciągle trwa, Hania w tym miesiącu pół roku kończy!

pozdrawiam wszystkie, uciekam ćwiczyć, bo H. śpi, a wiecznie to trwać nie będzie

Ostatnia edycja:
witam w mój wolny poniedziałek
Alicjqa od wczoraj tylko ciuchy wyciąga i mierzy, już z nią nie mogę. Dzisiaj wysmyczyła kurtkę wiosenną i chciała w niej wychodzić:baffled: Ma dzisiaj kontrolę u laryngologa, B z nią idzie, bo ja w tym samym czasie mam usg.
Potem jadę do mamy i psiuni. Monia psiunica - to moja Karen.
Maonka może te oczka z kataru.
Mamusia jak się N na przedstawieniu podobało?
Elvie nadal jesteś z cięcia zadowolona, bo ja zawsze oceniam jak już sama muszę włosy ułożyć?
Aniam jak oglądanie fury?
Gosieńka spokoju życzę;-)
Agnieszka zdrówka, ja też już chce wiosny.

miłego dzionka

gosienko podobało jej się i to bardzo podekscytowana była wszystkim opowiadała o kopciuszku i o księciu. W styczniu byłyśmy na przedstawieniu Jaśko i Małgośka i też rewelacja. Kolejne ma być w kwietniu więc już czekamy z niecierpliwością

gosienko podobało jej się i to bardzo podekscytowana była wszystkim opowiadała o kopciuszku i o księciu. W styczniu byłyśmy na przedstawieniu Jaśko i Małgośka i też rewelacja. Kolejne ma być w kwietniu więc już czekamy z niecierpliwością

Super! Mój Mati też lubi takie przedstwienia, i dziwo nawet wysiedzi.

witam w mój wolny poniedziałek
Alicjqa od wczoraj tylko ciuchy wyciąga i mierzy, już z nią nie mogę. Dzisiaj wysmyczyła kurtkę wiosenną i chciała w niej wychodzić:baffled: Ma dzisiaj kontrolę u laryngologa, B z nią idzie, bo ja w tym samym czasie mam usg.
Potem jadę do mamy i psiuni. Monia psiunica - to moja Karen.
Maonka może te oczka z kataru.
Mamusia jak się N na przedstawieniu podobało?
Elvie nadal jesteś z cięcia zadowolona, bo ja zawsze oceniam jak już sama muszę włosy ułożyć?
Aniam jak oglądanie fury?
Gosieńka spokoju życzę;-)
Agnieszka zdrówka, ja też już chce wiosny.

miłego dzionka

W końcu mała dama:-) M. ma za to manię rozkładania łózka na czynniki pierwsze, łącznie z materacem:szok:
Jak tam usg?

Witam się na chwilę bo już J słyszę na klatce i obiad trzeba dokończyć.
Gosieńko dziękuję serdecznie (S również przekaż) a przepis wrzucę pewnie wieczorkiem albo jutro przed południem.
No i do roboty ;-)

reklama
Witam

Witam,

Maonka, widzę, że noce macie podobne:tak: nie pocieszę cię, u nas to ciągle trwa, Hania w tym miesiącu pół roku kończy!

Gosia u nas nocki nie takie złe, wczorajsza była fatalna, z reguły Ala wstaje czasami na siku tak o 1-2, nie raz prześpi całą noc, a czasami tak jak wczorajsza do luftu.

Za to dziś nocka spokojna, Alicja spała całą noc do 7:30. Ale bidulka rano przyszła do nas i oczy posklejane, nic nie widziała. :-:)-(

Annaoj Alicja często łapie jakieś zapalenie, właściwie to jak była mała częściej ją to dopadało, teraz długo był spokój z oczkami, aż do wczoraj. Katar to chyba tak w bonusie dostała. :baffled:
Moja też co chwilę się przebiera, bo wystarczy nawet kropelka z picia i już chce zmienić bluzkę. A to rękawki zamoczy przy myciu rąk.

Do góry