reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

pączusiowy dzień dzisiaj, ja już jeden wciągnęłam, pychota
Mam dzisiaj wizytę u gina, mam nadzieje, że nie będzie miała zastrzeżeń i w sobotę wybędziemy. W sumie jestem ciut sceptycznie nastawiona na wyjazd, ale urlopu mi się chce. W końcu się wyśpię.
Aniam no to ładny z Oli gagatek;-) :szok: tyle za gaz to my za rok płacimy.
Maonka witaj, super, że już w domku jesteś i fajnie, że Alicja tak super brata przyjęła
Aniez ależ Młody ma smaki. Z warzywnych to ja tylko marchewkowy lubię.
co by nam pączki dzisiaj w cycki poszły:-)

reklama
Dzieńdoberek :-)

Witam się z kawą i pączkiem :tak: jeszcze cieplutkie małżon z piekarni przyniósł :-)

Zimno dzisiaj że :szok: -11 w nocy było, więc i ja dołączam do wszystkich czekających na wiosnę :tak::tak::tak:

Agnieszka u nas Hugissy też się nie sprawdziły i to własnie w nocy :no: Jeśli chodzi o soki to nie pomogę bo u nas woda króluje, Helka czasami Kubusia wypije jak Mateusz gdzieś przemyci ;-)ale też uważam że on bardzo syty jest.

Isabela nie pamiętam kiedy u nas grochówka była a lubimy , o i mi się przypomniało, małżon kiedyś przywiózł taką robioną specjalnie na polowanie , pycha była :tak::-)

Anna wczoraj na tapecie była Rumba i powiem ci trochę pracy przed nami, nawet więcej przede mną :-(brakuje świadomości własnego ciała, ale ludzie z grupy nas pocieszają że oni tańczą już 3 lata a my może w sumie rok i to z przerwami. Najważniejsze jest to że mamy czas dla siebie :tak:
Jak Alicja się czuje?
Trzymam kciuki za wizytę coby ci lekarz zezwolił na wyczekany urlop i zgadzam się niech nam pączki w cycki idą :tak::-D

Maonka witaj kochana :-) super że już w domku.To ci małżon prezent wymyślił :-)

Beti jak tam strajkujesz jeszcze ?

Aniam rachunków nie zazdroszczę :szok::no: Ja na miesiąc za prąd płacę 120 zł

Aniez Nie wiem czy to coś w powietrzu lata czy jakieś przesilenie ale Emil też od kilku dni jest nie do zniesienia a wierz mi 10 latek marudzący to nie przelewki :wściekła/y: i wczoraj wieczorem też mnie gardło trochę zabolało ;-) małżon się ewakuował bo stwierdził że mu nerwy za chwilę puszczą :no:
Słodkiego nie lubisz to co ja mam ci do kawy zaserwować ? ;-):-(

Miłego dnia kobietki :-)

witam,

Dzisiaj kolejna noc mineła bez jedzonka co prawda obudził się na jedzenie i zaczął jęczeć ale ja na to że "w nocy nie jemy mleczka - rano dostanie" i o dziwo mały odwrócił się na bok i poszedł spać :-) zobaczymy jak nam dalej pójdzie:-p

beti ten sposób nieskutkuje bo jak mówię że czegoś nie rozumiem to wpada w histerię i wtedy już jest po wspólpracy muszę mu po prostu dane słowo wielokrotnie powtórzyć prawidłowo wtedy jak sie postara to nawet mu wychodzi dobrze. Wczoraj przed spaniem ćwiczyliśmy słówko "niunio" ale jakoś nie idzie on mówi "nuno" a każdą literkę osobno bardzo ładnie po mnie powtórzy:-(a połączyć dobrze nie potrafi.
Wczoraj cały wieczór chodził i ćwiczył "brrrrrrrrr......."
Uśmiałam się z twojego strajku no i dobrze niech chłop ci w końcu trochę pomoże a co tak trzymaj nie daj mu się.

gosieńko no to masz wesoło, a ja ci nawet tych zakwasów zazdroszczę :-D co do okien to zapraszam w każdej chwili a nawet bez okien zapraszam.

Agnieszka przenoszonej boreliozy nie zazdroszczę. Co do pamków niestety my długo przez ostatni okres używaliśmy z tych z Rossmana bo są całkiem niezłe ale rozmiar 6 z rossmana a 6 z pampersa różni się rozmiarem i musieliśmy w tym miesiącu przejść z powrotem na pampersa bo tamte za małe (a drogie jak nie powiem co) no ale cóż aby do lata to zdejmę mu pamki i nich szczy najwyżej w gacie może w końcu załapie.

annaoj zazdroszczę ci tego urlopu u nas nie ma tak lekko właściwie tylko raz do roku mogę sobie pozwolić na 2 tygodniowy urlop więc biorę w lecie natomiast reszta idzie na takie pojedyńcze dni kiedy trzeba z małym coś załatwić:dry: i to ledwie wystarcza.

maonka witaj na nowo zakochana kobieto fajnie że już jesteście w domciu. Zdrówka dla Ali , a z Leosia kawał chłopa jest. Co do autka to tatuś się postarał :-) jak widać. Czekam z niecierpliwością na fotki.

aniez współczuję ja też miewam napady złości i się drę na małego na cały regulator jak jest bardzo wkurzający i nie słucha się tak to już bywa niestety też sobie potem mówię że to było nie potrzebne no ale jestem tylko człowiekiem i moja cierpliwośc też ma swoje granice. Wiktora nie da się na przykład położyć do łóżka przed 21 a rano ani go dobudzić.

gosiu trzymaj się kobieto

A ja wczoraj doturlałam się do dermatologa z moją facjatą i co mam trądzik różowaty :wściekła/y: co za cholersto wydałam prawie 200 zl na leki + stówę za wizytę :no: a nich to gęś kopnie

Ostatnia edycja:
Witamy i my :-)

Powiadał Bartek, że dziś tłusty czwartek :-D No to niech Wam te kalorie idą gdzie chcecie :-D

A ja wczoraj zafaworkowałam zaniosłam teściom i teściu jak się dosiadł to cała miska zniknęła :-)

Co do prądru u Nas między 350 (ale to tylko latem) a 500 zł co 2 miesiące więc Anka wcale nie masz najgorzej :tak: :-)

Aniam, Aniez to i z Tosia ze smakami by się dogadali, bo Tosia ogórki korniszone i kapuste kiszona mogła by codziennie ;-)

Annaoj oby udało Wam się wyjechać na ferie :tak:

Maonka super, że Alusia tak zareagowała na brata :-) Pochwal się co Ci za autko mąż nabył :-) ?

Gosienka "nie od razu kraków zbudowano" :-D

Basia widzisz jakiego masz mądrego synka, opłacałos ię być cierpliwym :-)

Miłego dnia

Witam,
ja tak na szybko bo sama z dzieciarnią jestem, zaraz lecę marudę młodszego usypiać.

maonka - witajcie w domku! Leon mega chłop, niech się zdrowo chowa! Furę również gratuluję. Spisał się Mąż:)

aniam - ależ macie rachunki, a ja narzekałąm na nasze. U nas za gaz 1300zł, prąd nie wiem ile, ale M. mówił, że mniej tu płacimy niż w mieszkaniu wynajmowanym.

Zmykam, mać wyje:/

Miałam nie jeść pączków i co?? M. wracając z pracy wpadł do Cukierni Sowa, poprosił o 6 pączków, dostał 12:szok:bo dzisiaj drugi gratis:-D babki się śmiały, że mogły reakcje Klientów nagrywać:-D

Aniam, co za rachunki za gaz:szok: U nas za prąd miesiąc w miesiąc 500 zł, płać i płacz.
Beti, wytrwałości&&&

Taki płacimy gaz , zwykle jeden w roku taki rachunek reszta mniejsza . 200m. chałupy , starszej nie ocieplonej , plus do tego grzanie gazem wody .

Za prąd ok 400zł raz na dwa miechy , ale to na dwa mieszkania .

Pączków dziś sztuk 4 a co :-D:-D
Raz się żyje , choć po dwóch na raz to mi się deczko odbijało .
Ogólnie u mnie na zadupiu to nie ma dobrych pączków:no: i tak jechałam przez pół miasta żeby w miarę możliwe kupić .

Witam śnieżnie...:eek: ale nawet się cieszę na ten śnieg bo u nas się ferie zaczynają :-) więc może i dzieciaki zostajace w domu będą miały trochę frajdy :tak:

M. mi coś znowu w nocy nie spał...dzisiaj nie wiem czemu... ale nawet wyspana jestem. Teraz grzebie w lodówce w poszukiwaniu swojego śniadania czyli jogurtu :-D
Pączki wczoraj zdjedzone a jak! Nawet M. zjdał pączka czym mnie zaskoczył. Jeszcze mi 2 na dzisiejsze śniadanie zostały :-D

Elvie to miał promocję :-D

Kurcze słucham wiadomości i jak słysze o śnieżycach i problemach z prądem na mazowszu i pomorzu...dobrze że dzisiaj już piątek...

reklama
Witam drogie panie :-)

Na 11 śmigam z trójcą do fryzjera bo coś mi dzieciaki zarosły ostatnio;-) Najbardziej na tą wizytę cieszy się Helenka ( jak prawdziwa kobieta uwielbia wizyty u fryzjera :-D)

Anna jak tam po wizycie u gina, dostałaś zgodę na wyjazd?

Basia brawo dla Wiktora że tak spokojnie zrezygnował z nocnego karmienia, wiadomo konsekwencja najważniejsza.
Współczuję problemów skórnych, mam nadzieję że leki pomogą. Ja też ciągle z czymś walczę ale u mnie odpowiedzialna jest szalejąca tarczyca :no:

Isabela też chciałam faworki robić , ale S nakupił tyle pączków więc zrezygnowałam bo generalnie w cycki to na pewno nie poszło :zawstydzona/y:

Elvie trochę więcej na orbitreku pojeździsz i spalisz te dodatkowe kalorie oczywiście M też bo to on z pączkami przyjechał ;-)

Aniam tam gdzie mieszkała moja babcia też ludzie swego czasu ogrzewanie centralne zmienili na gazowe i jak pierwsze rachunki przyszły to :szok: bo wiadomo chaty wielkie, nieocieplone to gazu szło że ho ho :wściekła/y:

Agnieszka u nas też śniegu trochę ale co z tego jak my ferie kończymy :wściekła/y: Helka też kiepską noc dzisiaj miała, szalała po łóżku , coś przez sen gadała, ja te zresztą nie mogłam zasnąć, jakieś przesilenie musiało być :tak:

Czas dzieciarnie z łóżek wywalić :-)

Miłego dnia

Do góry