Dzieńdoberek :-)
Chłopcy jeszcze śpią
nie wiem do której wczoraj z tatusiem siedzieli ale coś podejrzewam że on zasnął a oni jakiś film oglądali ;-) Generalnie w ferii jak koledzy u nich nie nocują to śpią z tatą i nie ma rygoru godzinowego tylko ciekawa jestem jak oni do szkoły w poniedziałek wstaną.
Cholerka mówią że taniec to zdrowie a ja po wczorajszym treningu coś dzisiaj zbyt mocno czuję moją nogę, może to dlatego że ostro ćwiczyliśmy 2 godziny, poznaliśmy dwa nowe układy w walcu angielskim i pewnie zakwasy się zrobiły :-( a dzisiaj kolejny trening ...
Isabela wiadomość na priw posłałam i sorki za sklerozę
To w przyszłym roku dla was bilety na bal kupimy i przyjeżdżajcie
Na kurs makijażu musimy się umówić bo u mnie też wszystkiego pełno
Anna mam nadzieję że Alicja ma się dzisiaj lepiej, ja brałam ten sinupret w tabletkach na katar i coś tam pomagało.
Wiesz Igor coraz większy więc i trudniej jest go do pionu ustawić ;-) Mój Emilo chyba wkracza w jakiś bunt nastolatka
tylko na razie dzięki bogu wojny toczy z tatusiem który ewidentnie nie ma dla niego cierpliwości i daje się sprowokować
Basiu pomalutku Wiktor się rozkręci z mową zobaczysz
Co do małża to najważniejsze że przeprosił co go oczywiście nie usprawiedliwia bo pewnych rzeczy się nie mówi ze względu na szacunek wobec drugiej osoby.
To kiedy mam te twoje okna umyć ? ;-):-)
Kittek wiesz ile u nas okien
ale dałam radę, Helenka mi pomagała i myła parapety :-) U nas największa frajda to karmienie dzikich kaczek które przyleciały i pływają na naszym stawku, Helka zachwycona i je codziennie karmi i ciągle powtarza że nasze kaczki białe a te kololowe
Mam nadzieję że wyjazd będzie udany i Maja się wykuruje
Ella trzymaj się w dwupaku i całuski dla Julki:-)
Aniam w takim razie musisz dziecku Roszpunkę kupić
:-) Zdrówka dla was dziewczyny
Zielona super że wszystko układa się po waszej myśli :-)
Sonia ja bym musiała trójcy się pozbyć coby w domu cisza była ;-) jak jednego nie ma to nie odczuwam większej zmiany :-)
Aniez a co planujesz do nas w niedzielę przyjechać ? :-) Tak na poważnie to w sobotę idziemy na bal z którego na bank wrócimy nad ranem bo ekipa typowo taneczna więc ostatni zejdziemy z parkietu ;-) i nie wiem o której w niedzielę zwleczemy się z łóżek
ale popołudnie w sumie wolne...
No to zaszaleliście z małżem ;-) z zakupami
Agnieszka wybacz babie , ale co się uśmiałam z twojej wypowiedzi to moje , czytam że się nie wyspałaś przez pampersa
że zmieniłaś dzisiaj
dopiero za chwilę styki mi zadziałały i skojarzyłam że to o Marka chodzi
Beti czyli strajkujesz ;-) trzymam kciuki aby podziałało i małżon w końcu zabrał się do roboty
Trole wstały i co oczywiście głodne ;-)
Miłego dnia