gosienkag76
Fanka BB :)
Dzieńdoberek :-)
Wypadłam na kilka dni ale w domu i szkole mam istny szał nie wiem w co mam ręce włożyć, dzisiaj dzień babci i dziadka w przedszkolu ( robię za babcię ) popołudniu wywiadówka u Emila, jutro u Mateuszka i jeszcze dzisiaj goście przyjeżdżają niezapowiedziani ;-) życie...
Filonka ogromne gratulacje :-) Dawidku witaj na świecie, rośnij zdrowo kochany !!!
Kittek zdrówka dla ciebie i mam nadzieję że Maja czuje się już lepiej
Zielona super wieści, niech wam się dobrze mieszka i niech tatusiowi szybko uda się dogadać z córeczką ;-)
Nata zdrówka dla was
Elvie Helenka smecty nie ruszy ani żadnego przeciwgorączkowego od razu zwymiotuje wszystko Zdrówka dla rodzinki
Anna samopoczucia nie zazdroszczę , jeszcze trochę i powinno minąć. Zdrówka dla Ali i jak tam Karen po wystawie?
Agnieszka jak tam Uszko M ? zazdroszczę kuligu od razu przypomina mi się dzieciństwo bo też często sąsiedzi taki urządzali Ale ci zazdroszczę że tak ci lekarz z lekiem trafił i ręka nie boli
Aniam już sobie wyobraziłam jak Jasiu obcałowuje Olkę
Basiu zdrówka dla Wiktorka, coś to choróbsko ciągle się koło niego kręci
gosia coś czuję że w tym piekle to będzie tłok bo nie jedna teściowa będzie w kolejce do smażenia stać;-)
Też uwielbiam poniedziałki błoga cisza w domu ;-)
Ella jak tam po wizycie u gina?
Maonka zdrówka dla Alicji
Mamusia zdrówka dla Natalki i dla ciebie siły bo widzę że pracy ma pełno...
Aniez biedny Kubuś oby to nie była szkarlatyna, zdrówka dla niego, trzymajcie się
Monia trzymam kciuki za przedszkole Hanki oby pochodziła do niego jak najdłużej
Uffff nadrobiłam
Zmykam do kuchni
Trzymajcie się cieplutko
Papatki :-)
Wypadłam na kilka dni ale w domu i szkole mam istny szał nie wiem w co mam ręce włożyć, dzisiaj dzień babci i dziadka w przedszkolu ( robię za babcię ) popołudniu wywiadówka u Emila, jutro u Mateuszka i jeszcze dzisiaj goście przyjeżdżają niezapowiedziani ;-) życie...
Filonka ogromne gratulacje :-) Dawidku witaj na świecie, rośnij zdrowo kochany !!!
Kittek zdrówka dla ciebie i mam nadzieję że Maja czuje się już lepiej
Zielona super wieści, niech wam się dobrze mieszka i niech tatusiowi szybko uda się dogadać z córeczką ;-)
Nata zdrówka dla was
Elvie Helenka smecty nie ruszy ani żadnego przeciwgorączkowego od razu zwymiotuje wszystko Zdrówka dla rodzinki
Anna samopoczucia nie zazdroszczę , jeszcze trochę i powinno minąć. Zdrówka dla Ali i jak tam Karen po wystawie?
Agnieszka jak tam Uszko M ? zazdroszczę kuligu od razu przypomina mi się dzieciństwo bo też często sąsiedzi taki urządzali Ale ci zazdroszczę że tak ci lekarz z lekiem trafił i ręka nie boli
Aniam już sobie wyobraziłam jak Jasiu obcałowuje Olkę
Basiu zdrówka dla Wiktorka, coś to choróbsko ciągle się koło niego kręci
gosia coś czuję że w tym piekle to będzie tłok bo nie jedna teściowa będzie w kolejce do smażenia stać;-)
Też uwielbiam poniedziałki błoga cisza w domu ;-)
Ella jak tam po wizycie u gina?
Maonka zdrówka dla Alicji
Mamusia zdrówka dla Natalki i dla ciebie siły bo widzę że pracy ma pełno...
Aniez biedny Kubuś oby to nie była szkarlatyna, zdrówka dla niego, trzymajcie się
Monia trzymam kciuki za przedszkole Hanki oby pochodziła do niego jak najdłużej
Uffff nadrobiłam
Zmykam do kuchni
Trzymajcie się cieplutko
Papatki :-)