Witam kobietki:-)
Goście pojechali i na razie nikt więcej się nie zapowiedział więc mogę wrócić do normalnego rozkładu dnia ;-)
Śnieg u nas znowu pada więc zima na całego oby utrzymało się do przyszłego tygodnia bo ferie zaczynamy i się dzieciakom pogoda należy
Wczoraj robiłam za babcię, kwiatek dostałam i ciasteczka od córeczki :-) no i byłam najmłodszą babcią
Aniez zdrówka dla Kubusia, trzymam kciuki aby Bartolini nie załapał i ty oczywiście też nie. U nas też ostatnio szał był z szkarlatyną więc coś jest na rzeczy.
Brawo dla tancerza Bartusia :-) z naszą Helenką mogą sobie łapkę podać i podylać , ona wczoraj na dniu babci też tylko tańczyła :-)
Basiu biedny Wiktor, coś musi się dziać w jego organizmie skoro tak często temperatura się pojawia, mam nadzieje że badania dadzą jakąś odpowiedz.
Mamusia zapraszam do nas, agroturystyka czeka
:-)
Iza trzymaj się kochana, wszystko pomalutku się poukłada, jak by co to dzwoń jestem .Trzymam kciuki za egzaminy, buziaczki dla Tośki.
MamoPaulinki zdrówka dla was , siły i czekam na wieści, musi być dobrze
Aniam my też zasypani
ale przed szkołą wszystko ładnie odśnieżone więc można , przecież teraz właściciele posesji mają obowiązek odśnieżania ale wiadomo jak to jest
Jak już na te sanki się wybierzesz to fotki zrób bo będzie to dla ciebie wielkie wyzwanie nie
Ty i biały syf
Onka najważniejsze że zdrowi jesteście
Magda zdrówka dla Oli oby choroby już ją omijały szerokim łukiem.
Filonka super że już w domku. Ciekawe jak Kacperek zareaguje na braciszka.Pamiętam jaki mi się Emilo duży wydawał jak Mateuszka urodziłam
Jak Helkę do domu przywieźliśmy to chłopcy patrzyli jak zaczarowani i myśleli że to lalka :-)
Maonka zdrówka dziewczyny i super że wyniki dobre
Agnieszka kusisz tą kawą i w dodatku dwa w jednym bo może lekarz na nogę coś zaradzi ;-)Super że z uszkiem M lepiej
Elvie ciesz się babo że mały ma apetyt
I jak tam M po rozmowie ?
Miłego dnia kobietki :-)