reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

bry
pisze jedna reka bo reka od rana znowu boli...do tego zle spalam bo M. sie ciagle w nocy wybudzal z placzem, jakies glupoty mi sie do tego snily :no:

Gosienko a wiesz ze tym razem @ jest dla mnie wyjatkowo laskawa... nie wiem czego to zasluga ale czuje sie swietnie i nic mnie tam nie boli :-) wiec przynajmniej to jedno mi odpada :-) i oby tak zostalo. Zaczelam brac tabsy wiec licze ze mi unormuja moje hormony i bedzie git.

Musze pochwalic sie ze J. wreszcie "r" wskoczylo i pieknie je juz wymawia wszedzie :-) a dziec radoche ma z tej okazji ze szok. Wszytkim sie chwali akcentujac R :-) a M. wreszcie nauczyl sie nosek dmuchac i od razu dziec mi wyzdrowial :-) alleluja! :-D

Ehhh meczace jest to pisanie jedna reka...
Milego weekendu

reklama
Agnieszka a jakis fizjoterapeuta... wiesz... tak sie meczyc z ta reka, to nie za fajnie!

Gosienka moje tez bezposrednie :))) i do mnie, i do obcych.

Jakby ktos mial ochote na klasyczny kapusniak lub mniej klasyczne chili to zapraszam ;)

Aniez na razie mam umowionego ortopede z usg wiec zobaczymy co tam sie wlasciwie dzieje bo jak mam komus dac dotknac reki to wole go oszczedzic bo skopie jak nic. Przy dotyku to juz bol jest masakryczny i boli w jednym miejscu... niech juz jest poniedzialek 18 co bede wieciec co tam tak cholernie boli...

Elma - przepraszam, ale ja Ciebie nie kojarzę - ale WITAJ - mam nadzieję, że terapia Twojej córeczki przyniesie oczekiwane efekty.

U nas znowu pod górke - dzisiaj Julce zaczely ropiec oczy - normalnie ropa w zóltym kolorze. przemywam sola fizjologiczna - oby bylo lepiej jak nie to w poniedzialek okulista

Witam
Sobotnie sprzątanie zaliczone. Teraz czas na odpoczynek, na przegryzkę suszona żurawina z wiśnią. Muszę poczytać co tam się powinno jeść, a czego unikać po porodzie, bo już zapomniałam. Zostały mi jeszcze 3 dni na antybiotyku, potem powtórne badania. Codziennie wypijam 1,5L wody + inne napoje typu herbata, rumianek. Ciekawe czy to coś da i czy wyniki się poprawią. Ale w końcu śpię, więc może organizm się zregeneruje.

Elma zdrówka dla Melissy. Wpadaj do nas częściej.
Zielona miło się patrzy na Twój suwaczek!!! W końcu będziecie razem.

Hej,
ale u na wieje,śnieżyca. Psa z budy nie wypuści....
Mój stary ma jutro 18 urodziny(hi,hi), macie jakieś ciekawe propozycje na prezent?). Oczywiście jestem nieprzygotowana.
Elma, ale twoja córcia ma oryginalne imię, zdrówka dla niej! Oby terapia przyniosła pożądane efekty.
Aga bólu ręki współczuję, oby coś w pon. zaradzili.
Aniez, nie kuś tym kapuśniaczkiem, bo ja mam taką ochotę, że szok. Widać zakazany owoc najbardziej smakuje...
Nata zdrówka dla Julci. Ja na problemy z oczkiem zawsze mam Floxal, zarówno w maści jak i w żelu. Chyba jest na receptę, nie pamiętam. Zdrówka dla niej..
Maonka, trzymam kciuki za wyniki. Najważniejsze, że w razie gdyby były złe już jesteś w terminie.

Elma, fajnie że się odezwałaś...bądź z nami...no i powodzenia w terapii Meliski...

Maonka, na pewno będzie dobrze. Dbaj o siebie.

Gosia, Floxal jest na receptę. I po otwarciu można go max 4 tygodnie trzymać.

witam weekendowo
Mimo starań nie udaje mi się zebrać w sobie, czuje się nie najlepiej i mega śpiąca. Na zajęciach dzisiaj ledwo wysiedziałam.
B pojechał z dzieciakami na basen, a ja mimo, że Alusia prosiła nie mogłam się z zebrać:baffled:
Mamusia zdrówka życzę.
Elma zaglądaj do nas jak będziesz miała czas. Trzymam kciuki za jak najlepsze efekty rehabilitacji.
uciekam
miłego wieczorku

reklama
Witam niedzielnie

Wstawać śpiochy :-)
Małżon w domu więc dzisiaj mam luz, właśnie zmywa i wymyśla coby na obiad wyczarować, ja tylko rosół wstawiłam a na drugie to już jego działka niech myśli ;-) no i Emilo dzisiaj obiecał makaron zrobić więc Monia jak by co to z głodu nasze dzieci nie zginą :-D

Anna współczuję samopoczucia ale niestety takie uroku, jeszcze trochę i powinno minąć :tak:

Monia co u was, lepiej?

gosia najlepszego dla małża z okazji osiemnastki ;-) co w końcu wymyśliłaś?

Maonka mam nadzieję że antybiotyk zadziałał i super że w końcu się wysypiasz:tak:

Nata ja przemywam czarną herbatą albo pod oczy smaruję maścią ze świetlikiem. Zdrówka dla Julki.

Agnieszka to plusy jakieś są z przyjmowania leków bo zawsze się przy @ męczyłaś.
Brawo dla Janka za "r" :-) no i ile radości może sprawić wydmuchanie nosa przez dziecko :-D

Aniez no własnie ta bezpośredniość wobec obcych :szok:

MIłej niedzieli :-)

Do góry