reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mamusia 87 Jeny... przez moment myślałam, że Ty piszesz o swoim poście o zalewajce... Na zalewajkę to nikt nie śmiał by się chyba obrażać :-D
Tu obrażalskich nie ma... czasem poniosą hormony, ale to zazwyczaj chwilowe :-D
hahah, ja tez, i tak sie zdziwilam troche :-D:-D

Co do alkoholu - juz kiedys przerobilysmy ten temat, zwada byla, szkoda do tego wracac.
Ogolnie stanelo na niczym - sa dziewczyny "za", sa "przeciw"... I nikt nikomu na sile swoich racji do glowy wbijac nie bedzie....

reklama
Mamusia 87 Jeny... przez moment myślałam, że Ty piszesz o swoim poście o zalewajce... Na zalewajkę to nikt nie śmiał by się chyba obrażać :-D
Tu obrażalskich nie ma... czasem poniosą hormony, ale to zazwyczaj chwilowe :-D
:-D:-D:-D:-D dobre jak ktoś by śmiał obrazić się na zalewajkę :-D:-D:-D:-D kary godne ;-) a co do postu z przed zalewajki to po prostu taka już jestem, że jak coś mi nie pasuje to mówię to otwarcie może czasem niepotrzebnie:confused2: Z`````````````````````````S <----- A TO POST OD MOJEJ KOTKI PSOTKI WŁAŚNIE POŁOŻYŁA SIĘ NA KLAWIATURZE LAPTOPA I ANI JEJ SIĘ ŚNI Z NIEJ ZEJŚĆ:cool::cool::cool::cool:

Dziewczynki każda z nas jest dorosła i wie co robi. I na pewno nie da zrobić krzywdy swojemu maleństwu:-):-). Ja osobiście alkoholu nie lubię tylko redsa ale myślę że od czasu do czasu pół szklaneczki piwka bezalkoholowego oczywiście nie zaszkodzi jak ktos lubi. A za mną tak chodzi reds odkąd zaszłam w ciążę że masakra.
aniez ma racje tyle jest chemii i paskództw w tym co jemy że to nieporozumienie.
Dziewczynki napiszcie mi czy wy tez tak często chodzicie teraz do kibelka bo mnie to już zaczyna męczyć w nocy z 4 lub 5razy mimo tego że przed spaniem staram się za dużo nie pić bo wtedy chyba siedziała bym całą noc w kibelku. W dzień latam co pół godziny lub 40 minut i nie wiem czy to normalne ale wiem że na pewno męczące.

karola322 ja w nocy w staje 2 razy a w dzień to zależy ile wypije ale raz na 2-3 godziny to na pewno chodzę siusiu, no i kupka raz dziennie żeby już tak wszystko było jasne ;-);-);-);-)

itsagirl03.gif

A jednak DZIEWCZYNKA !!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

karola322 ja w nocy w staje 2 razy a w dzień to zależy ile wypije ale raz na 2-3 godziny to na pewno chodzę siusiu, no i kupka raz dziennie żeby już tak wszystko było jasne ;-);-);-);-)
dziękuje :-):-) najgorsza dla mnie jest noc bo dość że zasypiam o 2 to jeszcze wstaje z 4razy i później zasnąć nie mogę i się męczę o 6 mąż wstaje do pracy i po spaniu a jak już zasnę to wstaje o 11.00 i jestem nieprzytomna cały dzień.

reklama
Dziewczynki napiszcie mi czy wy tez tak często chodzicie teraz do kibelka bo mnie to już zaczyna męczyć w nocy z 4 lub 5razy mimo tego że przed spaniem staram się za dużo nie pić bo wtedy chyba siedziała bym całą noc w kibelku. W dzień latam co pół godziny lub 40 minut i nie wiem czy to normalne ale wiem że na pewno męczące.
ja sikam czesciej niz wczesniej, ale pije tez duzo wiecej, bo czytalam gdzies, ze powinnysmy co najmniej 2 litry dziennie, zeby organizm nie magazynowal wody. Ja staram sie tez pic bardziej rano niz wieczorem, ale i tak w nocy przynajmniej raz sie budze, a w dzien mniej wiecej co godzinke odwiedzam WC.

Do góry