monia i wronka wspolczuje przezyc z kolczykami.
Dziekujemy za porady wszystkim i pewnie sobie odpuscimy.
Kiedys mala moze sobie sama zalozy.Moja mama przebijala uszy w wieku 50 lat.
aniam dobrze ze Ola taka dzielna w nowym miejscu.
A powiedz mi te kolczyki bigle to one bezpieczne???????
Kurcze balabym sie takie zalozyc ale moja to szogun wiec moze dlatego.Jakby mogla to by juz na glowie chodzila.
nata oj naprawde ciezkie to bylo.
Nie opisywalam wam wtedy za wiele bo nie maialam jak ale przezylam koszmar wtedy w szpitalu.
Ordynatorka obwiniala mnie za stan skory dziecka ze to moja wina itp.Akurat wtedy miala okropna.Mowila ze dziecko jest zabiedzone zaglodzone itp.Dopiero mama ja uciszyla opierdalajac ja i mowiac ze ja to bym serce oddala i wszystkie pieniadze zeby dziecko wyzdrowialo i zaczelo wiecej jesc.Co sie wyplakalam wtedy to moje.
Pamietam jak ogladala wszystkie moje srodki do pielegnacji Amelii.Gowno z tego wiedziala bo to hiszpanskie ale dopiero jak jej przetlumaczylam ze to jest do AZS i kosztuje niemale pieniadze bo za kremy to ja placilam ponad 20 euro to sie zamknela.
Zla chyba byla ze jej nie wcisnelam ze 200 zl.Wtedy moze bylaby milsza.
basia mi to sie wydaje tak jak aniez ze Twoj wlaczyl komp zeby miec spokoj.Wiem z doswiadczenia bo u mnie jest to samo.
Powodzenia w dalszym oduczaniu picia mleczka w nocy.
maonka ja tez czytam jakbym czytala o Amelii.Ja juz na nia mowie mala zawzieta zmija.Gratulujemy szwagierce.
aniez tylko w tej godzinie puszczasz dzieciakom bajki?
Az wstyd sie przyznac ile Amelia oglada bajek dziennie.
Agnieszka milego czytania.
Ja tez chce trzecia czesc.Kto mi przesle??????plissssss
annaoj lepiej nie wysylaj do przedszkola.Lepiej dmuchac na zimne.
zielona basia no to dolaczam do grona mam niejadkow.Moja tylko mieso by zarla.Rano dlugo nic nie je.Potem pare lyzek obiadu pozniej jakis kisiel albo jogurt ale w minimalnych ilosciach.
Chleba to ona nienawidzi wiec zjada tylko kielbache z niego.Sery omija szerokim lukiem.Gorzej juz byc nie moze.Owocow nie tknie w ogole sokow tez nie lubi.
zielona z statniego Twojego zdania padlam
Oby to mieszkanie wypalilo.Trzymamy kciuki.
Dziekujemy za porady wszystkim i pewnie sobie odpuscimy.
Kiedys mala moze sobie sama zalozy.Moja mama przebijala uszy w wieku 50 lat.
aniam dobrze ze Ola taka dzielna w nowym miejscu.
A powiedz mi te kolczyki bigle to one bezpieczne???????
Kurcze balabym sie takie zalozyc ale moja to szogun wiec moze dlatego.Jakby mogla to by juz na glowie chodzila.
nata oj naprawde ciezkie to bylo.
Nie opisywalam wam wtedy za wiele bo nie maialam jak ale przezylam koszmar wtedy w szpitalu.
Ordynatorka obwiniala mnie za stan skory dziecka ze to moja wina itp.Akurat wtedy miala okropna.Mowila ze dziecko jest zabiedzone zaglodzone itp.Dopiero mama ja uciszyla opierdalajac ja i mowiac ze ja to bym serce oddala i wszystkie pieniadze zeby dziecko wyzdrowialo i zaczelo wiecej jesc.Co sie wyplakalam wtedy to moje.
Pamietam jak ogladala wszystkie moje srodki do pielegnacji Amelii.Gowno z tego wiedziala bo to hiszpanskie ale dopiero jak jej przetlumaczylam ze to jest do AZS i kosztuje niemale pieniadze bo za kremy to ja placilam ponad 20 euro to sie zamknela.
Zla chyba byla ze jej nie wcisnelam ze 200 zl.Wtedy moze bylaby milsza.
basia mi to sie wydaje tak jak aniez ze Twoj wlaczyl komp zeby miec spokoj.Wiem z doswiadczenia bo u mnie jest to samo.
Powodzenia w dalszym oduczaniu picia mleczka w nocy.
maonka ja tez czytam jakbym czytala o Amelii.Ja juz na nia mowie mala zawzieta zmija.Gratulujemy szwagierce.
aniez tylko w tej godzinie puszczasz dzieciakom bajki?
Az wstyd sie przyznac ile Amelia oglada bajek dziennie.
Agnieszka milego czytania.
Ja tez chce trzecia czesc.Kto mi przesle??????plissssss
annaoj lepiej nie wysylaj do przedszkola.Lepiej dmuchac na zimne.
zielona basia no to dolaczam do grona mam niejadkow.Moja tylko mieso by zarla.Rano dlugo nic nie je.Potem pare lyzek obiadu pozniej jakis kisiel albo jogurt ale w minimalnych ilosciach.
Chleba to ona nienawidzi wiec zjada tylko kielbache z niego.Sery omija szerokim lukiem.Gorzej juz byc nie moze.Owocow nie tknie w ogole sokow tez nie lubi.
zielona z statniego Twojego zdania padlam
Oby to mieszkanie wypalilo.Trzymamy kciuki.