reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Maonka ale to szubko zleciało:szok:
Też nie wiem kiedy to zleciało

Gosienka super, że Helenka taka dzielna i dała radę. Zdrówka dla dzieciaków
Agnieszka zdrówka dla męża, mój też dzwonił, że coś go bierze i co mamy w domu z leków
MamoPaulinki super, że mała ma tyle atrakcji :-) I kolejne nowe słówka, ślicznie mówi dziękuję :-D
Aniam ale niewesoła przygoda, w mojej skodzie też się tak dzieje, musimy uważać ciągle

A tu nasz śnieżny widok z okna. Od razu z grubej rury i -13st

Załączniki

• SAM_0854.jpg
    SAM_0854.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 33
Witam,
u nas weekend rodzinny, teściów nie będzie, w tygodniu przyjadą i nadal nie wiem, czy razem.

Lena zakochana w śniegu, lecimy na drugi spacer.

Buziam Was!

Gosieńka to może w jakiś weekend przyjedź z dzieciakami i się spotkamy :-) chociaż nie wiem, jak z czasem stoję, bo jeszcze urodziny brata przed nami, czyli kolejna rodzinna impreza tuż przed samymi świętami.

Zielona no to czekamy na rozwój sytuacji ;-)

Basia eeee tam... od razu uduszę... kupuj butelkę wina to wieczorem będziemy pić razem :p

Maonka zimowe klimaty :-) faktycznie z grubej rury poszło i dość wcześniej, bo zazwyczaj w styczniu pogoda padała ;-)

Filonka
no to uważaj na siebie

Nata nie ciągaj może za często tych sanek, żeby Ci plecy wytrzymały

A ja czekam na przyjaciókę, ciasto i kawa są, więc git.
Zopatrzyłam się dzisiaj także w zestaw do ratowania pazurków, bo takie łamliwe mi się zrobiły, że szok, a do Sylwka chciałabym je chociaż trochę podratować. Naprawdę, że też nie mogłam odziedziczyć paznokci po mojej mamie, która może je traktować detergentami 10 razy dziennie, piłować metalowym pilnikiem, używać zmywacz z acetonem itd. i co... i ma piękne, długie, naturalne paznokcie. No dobra... nie można mieć wszystkiego.

Witam u nas też mróz, J biegał do teściowej po choinkę i światełka, co by małej trochę nastroju świątecznego w pokoju zrobić ;-) ma swoje lampki reniferki i muszą być. A teraz już nie wychodzimy, za duży mróz a młoda wczoraj katar załapała, musimy leczyć co by gronkowca znów nie wywołać.
Agnieszka zdrówka dla chłopaków.

Ja ciacho z truskawkami zaraz robię bo właśnie na jutro goście się zapowiedzieli ;-)Oczywiście z mikołajem dla Paulinki...
Miłego popołudnia

Dorota a robisz z mrożonych truskawek? Bo za mną truskawki chodzą i może bym takie też na jutro upiekła :-) jakbym mogła poprosić o przepis :-)

Na wieczór plan jest prosty: piernikowe pierniczenie ;-) i szablony na ozdoby do przedszkola, coby Kubuś jutro mógł się wykazać... doszłam do wniosku, że przecież to jego konkurs :-pideę jakąś tam mam, a realizacją niech się syn zajmie. O!

Bry wieczór

Aniez obiecałam chłopakom, że im choinkę we Wrocku pokażę więc chyba się niedługo wybierzemy :tak: Z tą zimą to masz rację bo moje koty też mają apetyt jak tygrysy już wyglądają :-D

Aniam to miałaś przeboje, Sebciu kiedyś na narty pojechał i kluczyki w aucie zamknął i niestety musiał kolegę prosić aby 200km śmigał aby mu drugie przywieź :no:

(...)

Monia zdrówka dla mojej synowej, a jak tam D się czuje?

Gosienka
, najpiękniejsza choinka jest w tym roku u mnie na wsi, mówię Ci, przyjedź więc do mnie lepiej :-)

w sprawie kluczyków i tak nikt nie przebije mojego M, który pojechał raz budować drogę do Świeradowa, upuścił kluczyki na drogę i przejechał po nich walec :-D:-D:-D

D się czuje coraz lepiej, wraca do zdrowia, natomiast nie jest to łatwe, bo cały czas na płynnej diecie, więc tak naprawdę główne jego dania, to jogurty pitne i zupki...ale już Hankę odbiera z przedszkola, nawet czasami posprząta, a już w czwartek mocnego karpia strzeliłam, jak mielone zrobił :szok:

i piernika bym wciągnęła i ciasto z truskawkami, więc słać mi tu szybko gołębiem zimnolubnym...

w praktikerze wszystko -20%, wybrałam się tam dziś po ozdoby na zewnątrz i niech mi ktoś powie, że kryzys - miejsca na parkingu prawie brak, a w kolejce do kasy byłam 15sta...

reklama
Monia hehe dobre z tym walcem ,

Basia zdrówka .

Ja tam na mróz nie wychodzę , nie chce mi się :no: wcale ani troszkę . Niech panie w przedszkolu zrobią to za mnie :-D:-D Jutro pewnie też nigdzie nie polezę .

Do góry