reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Bry wieczór :-)

Emilo wygrał turniej Mikołajkowy :-) i w nagrodę nocuje dzisiaj u kolegi w Rio :tak: Helka śpi, małżon tradycyjnie w pracy więc mamy z Mateuszkiem babsko-męski wieczór czyli objadamy się tostami i gramy w Monopoly :-)

Aniam no gdybyś ty na mróz wyszła to stwierdziłabym że coś z tobą nie tak :-p:-D

Monia tak myślałam że choinka na rynku nie dorównuje waszej ;-) Jak już coś ustalimy to się zdzwonimy :tak:Pochwal się jakie te ozdoby kupiłaś bo my też chcemy w tym roku jakieś lampki na zewnątrz kupić ale pomysłu nie mamy :zawstydzona/y:
Mówisz że -15 miałaś u nas - 18 było :no:

Aniez
czyli cioteczka Aniezow pierniczy dzisiaj :-p:-D Moi chłopcy też sami muszą prace plastyczne robić taka wredna matka ze mnie jest :zawstydzona/y:

MamoPaulinki dawaj ciacho :tak::-) zdrówka dla małej niech katar ucieka.

Elvie rodzinka M coś niezdecydowana jest ;-)

Zielona to w środę będzie sądny dzień;-)

Basiu najważniejsze że lek zaczyna działać,zdrówka dla Wiktorka

Filonka coś czuję że Alanek będzie ćwiczył akrobatykę jak już teraz tak w brzuchu wywija :-D

Nata dobrze że mniej boli:tak:

Maonka stwierdzam że w tym roku to nasze dzieciaki tak bardzo świadomie podchodziły do Mikołaja, bardziej przeżywały w zeszłym roku to jeszcze takie maleństwa były:tak:

Obżarłam się tymi tostami :zawstydzona/y: Zmykam do synka na przytulaski w końcu ma mamusię tylko dla siebie :-)

Spokojnej nocy

reklama
Ja wylazłam... doszłam do auta i pojechałam na Grunwald (czyli do galerii handlowej) hehehe...
Monia masz rację... na Grunwaldzie jakiś pogrom... normalnie do kasy się dopchać nie mogłam w żadnym sklepie, a byłam w 4... może ludzie kasę na Mikołaja dostali :p

Upiekłam 70 pierniczków, a truskawkowe siedzi w piecu... zobaczymy co z tego wyniknie... nigdy nie piekłam z mrożonych owowców...

Przyjaciółka pojechała, kazała mi się badać nagminnie i namiętnie, bo długi czas się leczyła- miała czerniaka skóry- rehabilitacja to był koszmar, teraz jest na rencie, a babka 2 lata ode mnie starsza... i znamię nigdy nie było wystawiane na słońce... więc może Zielona usuń dziada w tym miejscu, co się zastanawiasz, jak doktorka poinformować ;-) skoro Cie niepokoi...

A ja dzis polazlam na godzinny spacer. Niby -15 bylo, ale bezwietrznie i sloneczko dawalo, wiec nawet nie odczulam tego mrozu. no isnieg tak fajowo piskolil...

Aniez, no pewnie jakos mu wydukam, albo maila napisze. hehehe, bo jakos facet mnie strasznie oniesmiela i moglabym nie dac rady ;-)

Ja jak wyłażę z domu , to w sumie najpierw garaż , potem pod przedszkolem jakieś 50m , pod drugim też 50 m , a od pracy to staję jakieś 3 m :-D:-D Jak jadę do bidy czy lidla też blisko drzwi :-D:-D

brrrrrrrrrrrrrrrrry
Matko jak zimno :no: mróz jak cholera :no::no: w domu nagrzać sie nie da :no: normalnie siedze przyklejona do kaloryfera :no:
Piec przestygł w nocy choć żar ciągle był i w pokoju mamy 17 st. :no: a na dworze na wysokości 1 piętra -16 :no: powietrze aż szare od mrozu

Wczoraj wybralam się do centrum na zakupy prezentowe i mam wszystkich obkupionych :-) i już mam spokój. Ide bawić sie z M. bo już dawno nie śpi...

Hejka:-)

Jestem, wróciłam, choć podroż jak zwykle męcząca, te 8 godz pociągiem były nagrosze z całej tej wyprawy. Jedyny plus taki ze tym razem wracalam od łodzi sama w przedziale, więc jechałam na leżąco:-).

Melduje i jednocześnie się chwalę heheh, ze egzamin zdałam , także macie przed sobą Pełnomocnika ds. Systemu Zarządzania Jakością :-)

Przepraszam,ze się nie odniose do Waszych postów, ale same rozumiecie, narabiam czas z dzieciaczkami i właśnie za chwilę będziemy piekli piernicznki. Skarby jak tylko wstali to już pytali kiedy pieczemy heheheh.

Miłej niedzieli dziewczynki:-)

Dzieńdoberek :-)

To sobie pospałyśmy dzisiaj z Helenką:-) pewnie i do 10 byśmy sobie poleżały gdyby nie małżon który przyjechał i jak Helka go usłyszała to na równe nogi stanęła i biegiem na dół schodziła :-)
W sumie zła nie jestem bo kawkę do łózka dostałam :tak:
Dzisiaj leniwa niedziela, gaciówa pełną parą :-)

Agnieszka u nas dzisiaj mróz trochę odpuścił ale wiem co czujesz z tym niedogrzaniem chaty , ja tak wczoraj miałam jak w piecu zgasło to od razu chata się wyziębiła:no: teraz tęsknię za mieszkaniem w Rio bo tam nie musiałam martwić się o ogrzewanie a tutaj to nie wyobrażam sobie wyjazdu gdzieś na kilka dni bo jak wrócimy to w domu pewnie lodówka będzie :no:

Aniam tak myślałam że ty specjalne miejsce parkingowe masz blisko drzwi :-D

Aniez chyba też muszę się w końcu za pierniki zabrać :tak:Dobrze że twojej przyjaciółce udało się wygrać z dziadem.

Zielona u nas wczoraj też taka pogoda była niby bardzo mroźnie ale słońce sprawiało że się mrozu nie odczuwało :tak: taką pogodę lubię:-)

Zmykam rosół wstawiać.
Miłej niedzieli :-)

Byłam, poczytałam, trochę wczoraj wieczorem, trochę teraz..
U nas nocka średnia, bo młody kaszle. Taki suchy ten kaszel ma. Pulmex baby go wysmarowałam i nie bardzo wiem co jeszcze mogę mu zapodać poza discoflorem, który dostaje praktycznie codziennie 1x5kropel.
Jak do jutro nie minie to śmigamy do lekarza.

Za oknem śniegu więcej nie ma, ale ten co jest się utrzymał, więc biało mamy.

Uciekam młodszego skarba usypiać, bo już na niego pora i wracam do pracy - kończymy z M. pewien projekt.

Miłej niedzieli Wam życzę!

wronka - gratulacje!

Witam niedzielnie, u nas też leniwie
Męża kości łamią, więc poszedł się położyć.
Nawet na łatwiznę poszliśmy dzisiaj i pierogi kupne zrobiliśmy. Staram się zawsze rosół zrobimy w niedzielę, ale dziś dzień lenia.
Ala coś marudzi, mam nadzieję, że ją nic nie bierze.

reklama
Do góry