reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Zielona, ja tam nie wiem gdzie Ty masz to znamię, ale może jednak lepiej aby Ci to kobieta zrobiła :-)

dbając o zdrowie i spokój doktorka, obawiam się, że może tego nie przeżyć :-)

Witam w mikołajkowym nastroju

To dzieciaki dziś mają radochę z prezentów.

Mój mąż w przebraniu świętego:

he he pięknie

Aniam- mam nadzieję, że już dzisiaj nie miałaś takiej przygody jak wczorajsza, którą na FB się dzieliłaś... współczuję... szczególnie, że Ty zimna nie lubisz...

:-)

Nie dziś już nic nie zatrzaśnięte .

No włASNIE jak ktoś by na fejsie nie doczytał wczoraj zatrzasnęłam kluczyki w aucie .
Zajechałam pod pracę od koleżanki z drugiego sklepu i sobie uświadomiłam że mój klucz to sobie w sklepie leży , bo ona zamykała . A ja w ręku laptop , torebka , milion kluczy od nie wiadomo czego . Myślę to trzeba do niej jechac po klucz jej . otworzyłam auto wpakowałam rzeczy na siedzenie pasażera ( razem z kluczami od auta bo nie bardzo je miałam jak złapać więc je rzuciłam ) obchodzę sobie auto a tu pach się zamknęło :angry::angry:
Mąż do mnie przez tel że to nie realne jak to tak samo :angry::angry:
pan z kontroli pojazdów na przeciwko mi otworzył na szczęście . Wieczorem pojechałam do modlina na lotnisko po koleżanki męża bo z UK przybył , mój J coś w garażu robił i też się przy nim sam zamknął .
Coś jest tam zrypane w centralnym zamku :no:
Musiało akurat teraz , nigdy kluczy w aucie nie zostawiałam , raz to zrobiłam i mam :-D:-D
Ale tak to jest jak się do punta próbuje wpakować wyposażenie jak w mercu :-D:-D
Dziś na pogrzebie byłam :-:)-(
Może weekend będzie ciekawszy . OBy :tak:

Zielona- ja tam się kociej mordki nie boję ;-P
A'propos kota... zima będzie sroga... tak obserwuję od 2 tygodni mojego futrzaka i on ciągle je... normalnie z napełnianiem miski nie wyrabiam...

Monia- kalendarze cudne, u mnie to sprawdzony prezent dla dziadków :-) do tej pory robiłam na papierze fotograficznym, a w tym roku zaryzykowałam druk cyfrowy i też jest super. Zdecydowanie polecam.

Aniam- mi się też zdarzyło, ale w środku lata... +30 było i wyszedłszy z samochodu klapnęłam drzwiami, a żże wtedy jeżdziłam corsą bez centralnego, to miałam głupi zwyczaj wciskania guzika od zamknęcia... no więc drzwi się zamknęły, a kluczyki wewnątrz... wściekła jak osa poczłapałam do biura, ale kolega informatyk sobie z problemem poradził przy pomocy nożyka ;-) kto by pomyślał, bo informatycy to często takie zamyślone gucie są... a ten jakiś obrotny był... Małżonek coś tam brzęczał, że jak tak można, ale mu powiedziała, że sama sobie z problemem poradziłam, nie dzwoniłam po niego, więc niech się nie rzuca :p

Poczłapaliśmy na Jarmark, choinka wielka, świeci jak nie powiem co ;P Bartek zrobił awanturę po zejściu z kolejki, ale w sumie Kuba w jego wieku nie odbiegał od tego ;-) zapach grzańca sprawił, że teraz siedzię i grzane wino piję :-) dobrze jest! Relaksik!!!

Ostatnia edycja:
Agnieszko jak pisałaś to mnie juz nie było, po młodą do ośrodka pojechałam, potem obiad i na zakupy z J pojechaliśmy.
Dopiero sie ogarniam, piszę na 3 fronty ale skrzynkę opróżniła do zera;-) Możesz słać wiadomość

Bry wieczór

Emilo ma się lepiej, Helka z gilami ale energia ją rozpierała dzisiaj, Mateusz jeszcze nic nie załapał więc pukam w niemalowane :tak:

Zła jestem jak osa bo tańce nam dzisiaj przepadły, wspólnik małża sobie jakąś pracę wymyślił na dzisiejszy wieczór tylko nie przewidział że śniegu u nas mase i samochody będą miały problem aby z gospodarstwa wyjechać , tym oto sposobem małżon ma dzisiejszą nockę z głowy a ja zła chodzę i chyba winko sobie za chwilę wypiję;-)

Wronka ty na pierwszy ogień idziesz, jak tam egzamin zdałaś?

Aniez obiecałam chłopakom, że im choinkę we Wrocku pokażę więc chyba się niedługo wybierzemy :tak: Z tą zimą to masz rację bo moje koty też mają apetyt jak tygrysy już wyglądają :-D

Aniam to miałaś przeboje, Sebciu kiedyś na narty pojechał i kluczyki w aucie zamknął i niestety musiał kolegę prosić aby 200km śmigał aby mu drugie przywieź :no:

Dorotko nawet nie wiesz jak się cieszę czytając o postępach Paulinki, brawo :tak:

Monia zdrówka dla mojej synowej, a jak tam D się czuje?

Elvie to długa mamusia i siostra nie zabawiły;-) mam nadzieję że Maciusiowi zasmakuje MM :tak:

Zielona czyli wycieczkę sobie zrobiłaś ;-) teraz to już wszystkie będziemy czekać na twoje zwierzenia:tak:

Nata oby to nie był półpasiec :no: zdrówka

Basia zdrówka dla Wiktorka

Filonka Kacperek dba o mamusię coby głodna nie chodziła :-D

Anna miłego wieczorku w kinie :tak:

Agnieszka i jak tam po wizycie u lekarza? Zdrówka dla małża i Marka

Wasze zdrówko kochane, spokojnej nocy:-)

reklama
Z tymi autami to widać przeboje . ale facet mi opowiadał ten co mi otwierał że kiedyś tak sobie zrobił na słomczynie . dał ogłoszenie do radia ogłoszeń . przylazło jakiś dwóch karków , trwało to jakąś minutę :-D skasowali 300 PLNów i tyle ich widział :-D auto dosyć nowe :-D:-D

A no mam przeboje , ale co tam :-D:-D Jak to się mówi jutro będzie lepiej , ja tam się pierdołami nie przejmuję . WAżne że w domu wszyscy zdrowi :tak::tak:

Do góry