reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej
alee mróz1 wyszłam na minutke po pieczywo a zmarzłam ze hoho.
Mały sie bawi i dokarmia mnie raz hrupkiem raz herbatką.
Agnieszka u mnie Kacper zawsze chodzi spac o 21, bo długo spi w dzień., tzn do 17,30-18. wiec u mnie to norma ale ogólnie zazdroszecze jak u Was wieczór macie dla siebie z mężem. A co do mojegokasowania to nie tak jak mylisz to wykasowałam prze zakładke -Narzędzia-USUŃ hist, przegladANIA I TAK DALEJ.

Zielona- a kto ich rozumie, ja wczoraj pochwaliłam swegon ze jest taki pracowity ze mimo zmeczenia po pracy po 10 godz przychodzi i remontuje dom to on z tego zachwytu poszedł se gdzies i wrócił zpiwkowany, a gdzie on był to sama nie wiem... to zdystansuj sie i oby sprawy nabrały koloru.
aNNA OJ- własnie tak myślałam ze jest jakis program, będe wdzięczna, bo niby mam gdzies to wszystko na kasetkach od kamerki ale nie chce mi sie znów zgrywać po pare gozin i znów montować.

Fajnie ze dzieciaki zadowolone po mikołajkach.
Wszystkim chorujacym duuuużo zdrowia!

reklama
dziewczyny przepraszam że dalej się nie udzielam ale od poniedziałku cały czas walczymy z wysoką temperaturą u małego. Bez przerwy ma wysoką temp. ok 38-39 st. a w nocy skoki temp. do 40,5 St. nie śpimy po nocach tylko go pilnujemy od wczoraj mały jest na antybiotyku. Czekamy co będzie dalej dzisiaj rano dostał trzecią dawkę.
Jestem padnięta.

Basia - wspólczuje. zdrówka dla małego.

Zapomniałabym, dzis w nocy obudziłam sie i myślałam co sie dzieje z naszą Gosia z Hiszpanii . Miała przeciez sprowadzić sie do Pl, ciekawe jak tam sie sytuacja rozwinęła,/;

Witam, u nas tez biało i zimno:( chcę z powrotem lato:(
Basia zdrówka dla małego.

Młoda imprezuje cały tydzień (poza terapeutyczną środą;)) i mam już dość, dziś ostatni mikołaj w przedszkolu. Wczoraj poszli na imprezę do klubu muzycznego a dzisiaj się nasłuchałam jak to ona grzecznie tam poszla na nogach, jak się bawiła itd. Paczkę oczywiście ja rozpracowuję bo jej słodkiego nie wolno;-) J na mikołaja poszedł sobie do fryzjera i wrócił z wielką czekoladą dla mnie... Jak tu schudnąć???
Zabieram się za mycie głowy i prasowanie, a po południu jeszcze na zakupy trzeba co by w weekend z domu nie wyłazić.
Mamy nowe słowa:
koja (mikołaj)
siekuje (dziękuję).
Jest git, jak tak dalej pójdzie to młoda będzie pionierem w walce z dyzartrią;-):tak:

Cos mi sie dzieje z kompem niedobrego. mam nadzieje, ze sie nie rozsypie...

Wlasnie, oytanie blondynki: jak sie robi taki porzadek na dysku, coby komputer sam sobie poukladal pliki tekstowe kolo tekstowych, zdjecia obok zdjec, muze w jednej kupie? Ja juz wspominalam, ze dupa z uszami jestem i nie wiem, a chyba przydaloby sie posprzatac troche :tak:

Zdrowka dla chorowitkow.

Aniez, moj dawny przyjaciel zwykl byl mawiac "nie interesuj sie, bo kociej mordki dostaniesz" ;-)
Ale spoko spoko, kiedys z siebie wykrztusze, tylko musze sie z wlasna glupota pogodzic, hehehehe

Pojechalam do Piotrkowa po wyniki. No i okazalo sie, ze jeszcze ich nie ma :wściekła/y: Tosmy sobie z doktorkiem wymienili uscisk dloni, kilka drobnych zlosliwosci i komplementow i zobaczymy sie 17ego. A ja jeszcze mialam nadzieje usunac kilka znamion przed wylotem. Na plecach jjuz niewiele nieciekawych zostalo, ale mam jedno takie w takim miejscu, ze chyba byloby niezrecznie ;-)

Ide mloda spacyfikowac, bo gola lata, a wchacie zimno.

Witam,
nie uda mi się nadrobić czytania za co z góry przepraszam.
Właśnie mamę i siostrę odprawiam do Rio, więc wieczorem postaram się zajrzeć na dłużej.
U nas wsio ok, tylko pracy bardzo dużo.
Udało mi się zmotywować i zasłony do krawcowej zawieźć wreszcie, za tydzień mają być gotowe.
Macio chyba niedojada i czadu w nocy daje, sposobem Aniam będę go od dzisiaj butlą MM dokarmiać.
Poza tym nauczył się brawo bić i robi to namiętnie, więc mamy ubaw:-D

Zdrówka dla chorowitków!

Aaa mamy wreszcie trochę białego syfu;-) Trawa nadal przebija, ale można powiedzieć, że biało już jest.

Ściskam Was mocno kobitki!

Basiu, Basiu, Basiu...ale co się dzieje, że młody tak długo gorączkuje? diagnoza jest ? Zdrowia od Cioteczki !

MamoPaulinki, no tak ciesza takie informacje...nasza mała pionierka :-)

ale mam jedno takie w takim miejscu, ze chyba byloby niezrecznie ;-)

to się doktorek ucieszy na samą myśl :-)

moja L chora leży w łóżku od dwóch dni...mogę sobie grabę podać z Emilem...H padła po całym dniu, więc idę poszperać w necie...

Aniez, jak kalendarze? Polecasz ?

reklama
to się doktorek ucieszy na samą myśl
biggrin.gif
muahahaha. mozliwe. nie wiem tylko czy ja dam rade mu o tym powiedziec. hehehehe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry