reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Tralalala, a u nas listonosz był i dzieci dostały prezenty. Dziękujemy Konstancji:happy2:

gosienko - właśnie mama dzwoniła, że jutro wraz z Anką przyjadą, na Mikołaja do dzieciaków. Nie ogarniam ich i tych ich pomysłów.

Mać śpi, a mi dziwnie. Mariusz się z Leną wygłupia, bierze miśka metrowego i udaje, że miś sam chodzi i gania za Leną a ta szaleje i zaraz pewnie brata obudzi.

reklama
Jestem juz po wizycie. leki mam brać nadal, odstawić tylko scopolan i zmniejszyc nospe.A po tych co sie zle czuje zmniejszyc tak jak to sama zrobiłam dawke o te nocną.i napewno do 35 tyg mam brać.
Oczywiscie mam skierowanie do pordni wz z cukrzycą ciążową.Ale nie wiem co mi poradzo bo te leki zaburza mi i tak wyniki.Szyjka zamknieta ale skrócona.

A co do pszenoszenia -ja pudeł nie nosze tylko zestaw obiadowy za szkła i kilka szmatek. reszte nosi K.
ja tylko juz dyryguje.

Jak mi sie uda to nadrobie póxniekj bo widze ze tu produkcja jakas wzmożona.

Tralalala, a u nas listonosz był i dzieci dostały prezenty. Dziękujemy Konstancji
happy8se.gif
:-)

moj biedny chorusek wlasnie mi padl na kolanach...:-(

POMOC PILNIE POTRZEBNA!

Maciek od 2dni bez kupy, płacze tak, że mi chyba serce zaraz pęknie. Masaż, kąpiel, czopek, herbatka koperkowa nie pomogły. Jak mu pomóc??Winna jest butla kaszy mleczno-ryżowej, którą wypił całą wieczorem w niedzielę, reszta menu bez zmian, młody jest głównie na cycu + raz dziennie dostaje słoiczek.

zielona - jak na złość nie mam śliwek, bo sama kilka dni temu je zjadłam. Zrobiłam próbę z oliwką i termometrem, kolejny masaż i przy cycu zasnął. Jutro kupię śliwki, te słoiczkowe gerbera też chyba będą dobre? Dałam mu jeszcze sabsimplex, on pobudza jelita do pracy, oby pomógł..
Zdrówka dla Konstancji!

reklama
Jestem, padam i odpadam...
Bartula w żłobku słowa dotrzymał i był, jak to babka ujęła, absorbujący, ale grzeczny :cool2:

Filonka- dbaj o siebie
Zielona- zdrówka dla Kostki
Agnieszka- Bactrim niekoniecznie ma najlepsze opinie, ale porozmawiaj o tym z lekarzem. Ja też ganiam, jak z pypciem, do tego jeszcze do roboty i już dzisiaj chyba wyczerpałam rezerwy, bo jak wróciłam do domu, to mi Kubula kawę robił a Barteq na paluszkach latał :-) kochane moje dzieciaczki.
Elvie- eh... tak to jest z rozszerzaniem diety... może połącz śliwkę z jabłkiem... a co do nocek, to on się ślini jak smok... ja bym jednak obstawiła zęby, nie głód, cycanie go uspokaja i rozmasowuje dziąsła :-)
Wronka- wiem o czym piszesz, ale jak dla nie Ty laska jesteś i kropka. Moje marzenie to te nieszczęsne 5 kg... ale chyba nieosiągalne, albo ja może za leniwa jestem...

Edit: Elvie jeśli zdecydujesz się na suszone "niesłoiczkowe" to kup raczej te eko... chodzi o to, że niesiarkowane, takie np. Śliwki Suszone 150g - misiontek.pl - Lepsze żywienie dla Twojego dziecka taki mały człowiek, to nie wiadomo na co jest wrażliwy.
I włącz mu florę bakteryjną przy rozszerzaniu diety (ja wiem, że jestem maniaczką, ale naprawdę widzę różnicę, jak ją podaję, a jak nie... Bartka ze 3 żłobkowe fale jelitowych problemów już ominęły, a tam był pogrom)

A Anięm to rozumiem, że zasypało :p

Ostatnia edycja:
Do góry