reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się :-)

Według przepowiedni Wronkowej dzisiaj jest lepszy dzień :tak::-)
No oczywiście nie może być różowo bo Helenka lewą nogą wstała, ale już ją spacyfikowałam i grzecznie bułę wcina i Dorę ogląda :tak:
Mateuszek ma dzisiaj konkurs recytatorski więc trzymanie kciuków wskazane :tak:Zapomniałam wam wczoraj napisać , ale jest ciąg dalszy opowieści miłosnej mojego średniaka, wczoraj postanowił wrócić do swojej pierwszej dziewczyny :szok: tylko problem ma bo nie wie jak tej aktualnej powiedzieć że z nią zrywa, połowę wieczoru wczoraj z Sebciem przegadał i tatuś dawał mu wskazówki ( w sumie to małżon doświadczenia w zrywaniu z dziewczynami nie ma ;-)) Ja już tego nie ogarniam :-D

gosia Padłam z tekstów Matiego o cycach :-D wie chłopak co dobre ;-)Napisałam ci PW:-)

Zmykam małą do przedszkola szykować.
Miłego dnia kobietki:-)

reklama
Hej dziewczyny
Wczoraj chyba coś z ciśnieniem było, bo obie z Alicją padłyśmy.
Dzisiaj na spanie nie mam czasu, jadę do zusu i do sądu w sprawach służbowych, a potem zakupy za bony. W końcu kupię proszek dzieciowy i zacznie się pranie, szykowanie. Dopiję kawkę i spadam do miasta.
Coś zaczyna pomału sypać z nieba, więc jutro może być biało.
Alusia miała dziś wpadkę, wstała po 6 z biegiem na nocniczek, zrobiła siusiu, ale piżamkę miała mokrą, więc wpadka musiała być wcześniejsza. Potem już nie spała, tylko tuliliśmy się w 3, a właściwie w 4 na łóżku.
Jutro mikołaj w przedszkolu ma być, jeden z tatusiów ma się przebrać za świętego, ale ma być dopiero po południu, więc rano zwyczajnie do przedszkola, a później jeszcze raz na mikołajki. Ciekawa jestem reakcji.

Iza Super, że Tosia tak ładnie skończyła z butelką. Gratki
Gosia nawet mi nie mów o upałach, jest mi tak gorąco przez cały czas, że najchętniej spałabym przy otwartym oknie, ale mąż nie pozwala.
Zielona ma mało problemów, to doszukała się jakiś 3 kg, ja tam żadnego zbędnego balastu nie widziałam, a wręcz niezłą laskę. Wronki i Aniez niesetety nie widziałam na żywo, ale też mi się wydaję, że to niezła ściema z tymi kg
Ella tulę Cię mocno, dasz radę dla drugiej kruszynki poleżeć
Kittek wpadaj częściej, bo nam się tęskni tu za Tobą

Gosienko, ja mam tez teorie odnosnie zarlactwa w trakcie @. Otoz, trzeba duzo jesc, coby tluszczyk sie nadbudowal. A tluszczyk jak wiadomo jest mieciutki, wiec jak kolderka opatuli wszystko, co bolace i od razu bedzie mniej dokuczliwie.

W ramach dzisiejszej diety na sniadanie zzarlam 2 nalesniki z serem. shit. chyba zaczne od jutra :tak:;-)

Dziewczyny, to nie chodzi o to czy laska, czy nie. Jasne, jesli porownac do tego, co bylo 2 lata temu, to taka strzalka ze mnie ze normalnie, sama mam na siebie ochote ;-). chodzi o to, ze przybylo mi 3kg, z ktorymi wcale nie czuje sie fajnie. Nie chodzi mi o wyglad, ale o samopoczucie. 3kg, to jeden rozmiar i to niepelny. To mniejszy tylek i szczuplejsze nogi, no i cycki troche mniejsze, ot tyle! Nie planuje schudnac do 60kg (bo moglabym zle sie czuc i wszystkie kosci byloby mi widac, a to ani estetyczne, ani wygodne), tylko 67 (no to nawet 2kg z malym haczykiem). Jasne, tragedii nie ma, ale dobrze tez nie jest, zwlaszcza, ze robia mi sie brzydkie faldy.

Witam się i ja.
Wszystkim Baśkom 100 lat i zdrówka. Jeszcze do matki muszę zadzwonić, obym nie zapomniała jak tydzień temu w imieniny taty ;-)
Mam dziś spotkanie z psychologiem i logopedą i na cito spotkanie w PPP z młoda na obserwację i wywiad. Już czuję co pokaże umęczona po przedszkolu i wyjściu do filharmonii. Wczoraj padła po paraolimpiadzie i wstać nie miała siły:-D
Zmykam, bo jeszcze obiad na szybko na 2 dni musze zrobić. Jutro kolejny ciężki dzień
Miłego dnia wszystkim

reklama
Hej
U nas śnieg leży od 2 dni, wrzuce fotki później z pierszych zabaw małego.
Mam dzis troche roboty, nie cięzkiej ale musze poprzenosić wszystko z szafy do 2 pokoju, bo K ma meble przestawiac może jak wróci z pracy.
Potem czeka nas malowanie pokoju, zakup mabli i wszystko oby zdazyc przed świetami.
Dziś mam wizyte u gin juz sie doczekać nie umiem.Nazczęscie K dziś zmienia opony, to bezpiecznie bede mogła jechac .
To i ja sie pochwale, z mam 5kg na plusie (a tylko 1 kg wiecej od masy poczatkowej)teraz tylko czuje jak mi brzuchol wypiera na przód.

Gosieńko- oby autko szybko naprawiono.Kciukasy za Mateusza.
ELLA- współczuje Ci z tym lezeniem, miej siłe i i musisz wytrzymac dla maleństwa.
Maonka- to tak jak u mnie ja prawie goła śpie a K zakryty po uszy.Ala w końcu załapie tak na 100% teraz tylko podkłady na łózko zakładaj by juz pampka nie wkładać inie mieszac w głowie, na wyjscia tez, bierz tylko zapasowe ubranie i sie p
powoli nauczy jak bedzie wpadka.Udanych mikołajek .
100 lat dla Basieńiek.

Miłego dnia

Edit/
MamoPaulinki- siły duzo w załatwianiu spraw.

Ostatnia edycja:
Do góry