zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
monia, ok. 4 h
aniam, pewnie, ze przyjedziemy, tylko Wredzce musi przejsc faza na gryzienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniez - śnieg jeszcze do mnie nie dotarł , ale z samego mroziku to już mam dość , a dziś tylko -1 było
Ta ciemnica też mi działa na nerwa .
.
hehe, Zielona, no takiego komplementa to ja nawet w życiu od M nie usłyszałam ...dziękuję ;-)
a tak swoją drogą, to ile trwa podróż od Ciebie do Wro ?
Aniam, podzielam zdanie, ja tez nie lubię gdy przy obiedzie ciemno
opitoliłam Hance włosy...sama po raz drugi...czy krzywo - okaże się jutro, za dnia, bo wieczorem nie widać...miałam zamiar jej zrobić grzywkę na skos, ale w ostatniej chwili się powstrzymałam, w końcu fryzjerka nie jestem, więc mogłyby z tego wyjść niezłe jaja
monia, ok. 4 h
Monia no to fote synowej poprosze
Aniam ja dlatego wole, jak z dwojga zlego jest snieg, bo jakos jasniej na zewnatrz... mowisz, ze byl trzaskajacy mroz?
A co do Wrocka, to nieodmiennie zapraszam, spac jest gdzie, nawet jakbys z dzieciakami przyjechala przypomne, ze kiedys sie odgrazalas, ze przyjedziesz predzej ja sie ze Starym do Wawki zabiore, niz Ty do Wro... tylko musialabym dzieciaki komus sprzedac i jeszcze psiapsiolki w Wawie odwiedzac, bo by mi zycie zatry, jakby sie dowiedzialy, ze bylam i nie pojawilam sie
Zielona ja tak myslalam i moim zdaniem, poniewaz Kostka gryzie kazdorazowo jak cos chce, to byc moze przypadkiem kiedys tam osiagnela cel w ten sposob i sie utrwalilo. Ja bym po prostu konsekwentnie z namaezczeniem zabierala rzecz, przez ktora ugryzla i tyle, zeby cel nie zostal osiagniety i rowniez bym ja informowala, ze jak poprosi to dostwnie, jak ugryzie, bedzie histeria itd.to figa.
Ona jest dokladnie tak zywiolowa jak Kubula, wiec wszystko w normie, tylko cwana jest i sobie taki patent wymyslila
A Monia to chlopu 2 zdania nad wyrkiem powies:
1. Musisz sie dostosowac do zasad panujacych w tym domu
2. Komplementy to rzecz swieta, w przypadku braku natchnienia dzwon do Zielonej
No... bede miala sliczna synowa po takiej mamusce